Kürtajdan sonra ilk reglniz ne zaman oldu?

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
610
233
23
29
Kızlar. 10 haziranda kürtaj oldum. Betam hala sıfırlanmadı. En son dün 268 e düşmüştü (2 günde bir veriyorum düşüşü takip ediyoruz)

Sorum şu ki, sizler betanız sıfırlandıktan kaç gün sonra regl oldunuz acaba?
Veya beta baktırmadıysanız da kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz?

Haftaya perşembe tatile gidebiliriz ama şak diye sürpriz bi şekilde 23-25.günlerde regl olurum diye korkuyorum. Şuan kürtaj sonrası 18.gündeyim

Kızlar. 10 haziranda kürtaj oldum. Betam hala sıfırlanmadı. En son dün 268 e düşmüştü (2 günde bir veriyorum düşüşü takip ediyoruz)

Haftaya perşembe tatile gidebiliriz ama şak diye sürpriz bi şekilde 23-25.günlerde regl olurum diye korkuyorum. Şuan kürtaj sonrası 18.gündeyim
Canım ben 56.günde regl oldum ama aşkrı bir kanamam var gece 3 te kalktım ped değiştirmiştim uzunlardan sabah 8 gibi kalktım ped full dolmuş ve yatağa geçmiş yıkıldım çok fazla geliyor

Canım ben 56.günde regl oldum ama aşkrı bir kanamam var gece 3 te kalktım ped değiştirmiştim uzunlardan sabah 8 gibi kalktım ped full dolmuş ve yatağa geçmiş yıkıldım çok fazla geliyor
Oii 56.gün mü bayağı uzun sürmüş
Bazılarını ne aşırı oluyormuş evet hasta bezi takanlar da oluyomuş 1-2 gün. Ama yine de doktorunla paylaş canım

Kürtajımdan sonraki 43. Günümde regl oldum yanlış hatırlamıyorsam. Bildiğim kadarıyla kişiden kişiye 20 40 gün arası değişiyor

Ben beta baktirmadim 22 Ekim'de kürtaj oldum , 4 Kasım'da lekelenme vs hepsi bitte.16 Aralık'ta da ilk reglimi oldum.Kanama fazlaydı ama ağrı sızı olmamıştı.

Back
X