Endikasyon çok teşekkürler.. Amin inşallah sorunsuz olur herşey.. geçen hamileliğimde coraspin kullanmamıştım.. anomali oluşmuştu ikisinde de kalp atışlarını duyma seviyesine hiç gelememiştik.. kan pıhtılaşması için kan testi yaptırmadım ama dr um coraspin in belli yaşı geçmiş bayanlarda 33 üncü haftaya kadar kullanılmasının faydasından bahsetmişti.. (38 yaşındayım) eğer 3. üncüde de sorun olursa genetik tetkiklere başlayacağız diye konuşmuştuk. Şu anda 7 haftaya geldik.. hala risk var, o yüzden dikkat ediyorum. Bu arada kürtajdan sonra adetlerimin gün sayısı azalmıştı.. yalnız hamile kalmadan önceki adetimde gün sayım biraz artmıştı hatta bu ay daha düzenli oldum diye sevinmiştim. O ay esktra ne yaptım diye düşünüyorum.. ay içinde bir ara keçiboynuzu özü almıştım fazla değil ama onu kullandım, bala çörek otu falan attım.. çok düzenli olmasa da ay içinde bunları kullandım etkisi var mı bilmem hamile kalmam da ama bir faydası olur belki diye yazıyorum... Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah..