kürtajdan sonra gebelik

elifgumus

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
42
22
18
33
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım eylül ün 8 inde bebegimin kalbi durduğu icin alindi 7 haftalikti.bu ay adetim gelmedi dr a göründüm tarlusal verdi ilac bittikten 3 gün sonra adetim geldi su an adetimin 3.günu agrim ve adetim çok fazla dr la konustum normal dedi.ama korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye aranizda bu sekilde olan var mi yardimci olabilir misiniz

Cnm benim görümcem oyle oldu anca 6 ay sonra hamile kaldı merak etme olursun sıkıntı etme kendine

Merhaba, ben de kürtaj olalı 4 ay oldu.. bebekte anomali oluştuğu için aldılar.. 2 aydır deniyoruz ama henüz hamile kalamadım.. Elifgümüş şu anda durumunuz nedir acaba???

Ben de kürtajdan sonraki ay kontrole gittim dr a bakti sorun yok dedi ama hormon tahlilinde guatr cikti.ilk once onun tedavisini oldum yaklasik 2 aydir simdi düzene girdi bu ay denicez canim.sen yumurtlama zamanina gore deniyorsun demi 2 aydir

Geçmiş olsun canım.. Allah inşallah gönlünüze göre verir sizin de.. 2 aydır yumurtlama dönemine göre deniyoruz ama bir gelişme yok bakalım bu ay inşallah denemelere devam.. folik asit ve coraspin alıyorum ben de.. gelişmelerden haberdar edersen sevinirim..

merhaba ben de 4 ay önce düşük yaşadım kürtaj oldum bu ay denedik olmadı önceki hamileliğim ilk denememde olmuştu rahat olmak gerekiyo herhalde. önceki gebeliğimde çörek otu çiğnemiştim aç karnına.yine aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum inşallah herkes evlat sahibi olur

Selam arkadaşlar.. 22 Ocakta deniyoruz diye yazmıştım.. 5 ay önce kurtaj oldum.. Rabbime çok şükür şu anda 6 haftalık hamileyim.. 2 sefer kürtaj oldum.. folik asit ve coraspin dışında bişey kullanmadım.. İnşaallah bu sefer birşey olmaz.. Allah hepimize nasip etsin.

peruh hayırlı olsun çok sevindim inşallah bu hamileliğin sorunsuz olur ikinci bebeğinde coraspin kullanmış mıydın kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı ben de 5 ay önce kürtaj oldum ben de coraspin kullanıyorum bizim gebeliklerimiz maalesef normal gebelikler gibi rahat olmayacak allahım bize sağlıklı bebekler nasip etsin

Endikasyon çok teşekkürler.. Amin inşallah sorunsuz olur herşey.. geçen hamileliğimde coraspin kullanmamıştım.. anomali oluşmuştu ikisinde de kalp atışlarını duyma seviyesine hiç gelememiştik.. kan pıhtılaşması için kan testi yaptırmadım ama dr um coraspin in belli yaşı geçmiş bayanlarda 33 üncü haftaya kadar kullanılmasının faydasından bahsetmişti.. (38 yaşındayım) eğer 3. üncüde de sorun olursa genetik tetkiklere başlayacağız diye konuşmuştuk. Şu anda 7 haftaya geldik.. hala risk var, o yüzden dikkat ediyorum. Bu arada kürtajdan sonra adetlerimin gün sayısı azalmıştı.. yalnız hamile kalmadan önceki adetimde gün sayım biraz artmıştı hatta bu ay daha düzenli oldum diye sevinmiştim. O ay esktra ne yaptım diye düşünüyorum.. ay içinde bir ara keçiboynuzu özü almıştım fazla değil ama onu kullandım, bala çörek otu falan attım.. çok düzenli olmasa da ay içinde bunları kullandım etkisi var mı bilmem hamile kalmam da ama bir faydası olur belki diye yazıyorum... Allah hepimizin gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah..

Peruhla ayni zamanda hamile kaldık ☺ elevit coraspirin devam.ama hala düşük tehditi var.sakin umudunuzu kaybetmeyin.ben ovulasyon testiyle ilk denememde hamile kaldim arkadaşlar bu test cok önemli araştırmanızı öneririm.

elifgümüş inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.canm ovulasyon testi ne kadardır en iyisi hangisi?ben ilk gebeliğimde adetimden 9 gün sayıp o günden itibaren iki günde bir denemiştik o da yumurtlama zamanına denk gelmiş heralde :)

Canım teşekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben hala korkuyorum.ben labaquick almistim gittigidiyordan 30 civariydı.daha ucuzlari da var.bide adetin uzunlugu ne kadar benim mesela 35 gündü.ben 14.gün basladim yapmaya 16.gün ovulasyonum oldu.pozitif cıkti o gun iliski oldu.ve tuttu

Kızlar hamilelik'leriniz nasıl geçiyor i̇nşallah sorum yoktur biz bu ay da denedik olmadı bir öncesinde hemen olmuştu tüm arkadaşlarom ya hamile ya da çocuklu eşimle yanlarında yeni evli gibiyiz herkesin konuştuğu konu çocuklar bazıları bizden küçük ve bizden sonra evli çok üzülüyorum ve içime atıyorum 30 yaşındayım çok istiyorum

Canim merhaba çok şükür iyi şimdilik ama tabiki yine de korku var.bak emin ol rabbim ne zaman uygun gorürse ozaman veriyor.ben yakin arkadasimla ayni zamanda hamile kaldim.benimkinin kalbi durdu o simdi dogurmak uzere.ama rabbim ikinciyi de nasip etti cok sukur.Hic endiseye kapilma olcak mi olmicak mi diye kendini kasarsan vücut etkileniyor.ben seni cok iyi anliyorum tek yapman gereken bolca dua edip rabbime yonelmen.duani tam et hele bugun mubarek dua kapilarinin acik oldugu bir gun gece boy abdesti alip bi hacet namazi kil icinden ne geciyorsa dile.ben de dua edicem sana da ederim.Hayirlisiyla saglikli sihhatli eli ayagi duzgun bi bebege hamile kalirsin insaalah canim

Elif gümüş iyi ddileklerin için teşekkür ederim bu gece sizin için de dua edicem. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle allaha emanet ol

Çok sağol canım Allah razı olsun hiç umudunu kaybetme hamile kalinca yaz yine Allah a emanet ol canim

Endikasyon hiç üzülme.. en kısa sürede sen de hamile kalacaksın inşallah.. biz Elif Gümüş le aynı dönem de hamile kaldık çok şükür Rabbimize :) Dediği gibi dua et, enerjini yüksek tut.. kürtajdan sonra da hamile kalınıyor hem benim yaşım hepinizden büyük olmasına rağmen kaldım.. hamile kalmak kadar sağlıklı doğurmak daha önemli.. önemli olan sağlıklı gebelikler oluşsun hepimiz için.. sevgiler :)

peruhcum seni ve elifgümüşü tanımıyorum ama size çok dua ettim sizinle aynı kaderi yaşadık birbirimizi çok iyi anlıyoruz inşallah gebeliğiniz sonuna kadar sorunsuz geçer en kısa zamanda aranıza hamiş olarak katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…