kürtajdan sonra hamile kalamıyorummm :(

Merhaba ben ilk gebeliğimde maalesef bebek öldüğü için kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. İlk gebelik bittikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım ancak ben de kan pıhtılaşması olduğu için maalesef o da düşükle kürtajla sonuçlandı. Bakalım şimdi tekrar düşnüyoruz.sevgiler

Merhaba ben ilk gebeliğimde maalesef bebek öldüğü için kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. İlk gebelik bittikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım ancak ben de kan pıhtılaşması olduğu için maalesef o da düşükle kürtajla sonuçlandı. Bakalım şimdi tekrar düşnüyoruz.sevgiler

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Ben de ilk bebeğimi aynı sebepten dolayı aldırmak zorunda kaldım ve 8 yıldır deniyoruz olmuyor. Hiç korunmadık eşim de ben de, hcg filmi çektirdim tüplerim açık çıktı, adetlerim çok düzenli, hormonlarım normali prolaktin yüksek çıktı ve ilaç kullandım, eşimin sperm sayısı uygun olduğu için aşılama oldum o da olmadı

Ben Ankara'da Lütfi Önderoğluna gidiyorum şu an. İyi olduğunu arkadaşlardan duydum. Biraz pahallı ama. 300 milyon. Ayda bir kere gidiyorum ben de hsg çektirdim normal herşey. Yumurtaların olgunlaşıp çatlayıp çatlamadığını görmek için şimdi bir ilaç önerdi onu kullanıyorum. Ultrasonla bakacak kontrol edecek. Bakalım. Hayırlısı. Hiç bir sorun çıkmaması sizin adınıza güzel bence. Vardır bir zamanı demek lazım. Bazen o an için anlamayabiliyoruz bunu ama ilerde herşeyin bir nedeni olduğunu farkedebiliyoruz. Sevgiler

haklısın tabi mutlaka zamanı var ama üzülüyor insan, inşallah kısa zamanda dualarımız kabul olur, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…