kürtajdan sonra hamile kalan var mi arkadaşlar?

teşekkür ederim canım. leke günde bir damla şeklinde belli belirsiz olunca 4 gün sonrada yoğun bir adet kanaması başlayınca ben diğer 4. gün olan yoğun kanamalı başlayan günü birinci gün baza alıyordum. yumurtalama günümüde yanlış hesaplıyorum demekki. bu benim için çok önemli çünkü eşimle ayrı şehirlerde çalışıyorz. ona göre denk gelmeye çalışıyroum
Anladım canım yoğun kanamalı günün 5 gün sürse 4 gün de leke adetin 9-10 gün sürüyor şeklinde düşün. Yine doktoruna danış bakalım o ne diyecek. ovulasyon testi kullan istersen. Bir de ateş ölçme yöntemi var bi araştır bunu da :KK68:

ben bekarken alt komşumuz imam nikahlı biriyle beraberdi benim bildiğim 4 kez kürtaj yaptırdı ondan sonra 5 de doğurdu ondan sonra bir kez daha doğurdu hala resmi nikahı yok buda böyle bir anımdır.

yani evet o kadar kürtajdan sonra hamile kaldı sizde kalabilirsiniz içinizi ferah tutun.rahim filmi çektirin biran önce.

8 haftalıkken kalp atışı durdu ve alındı. 3ay korundum ve diğer 2.ayda yeniden kaldım

Kizlar bem de 20 mayista zorunlu lurtaj oldum. Doktorum korunma desi korunmuyorum hala da bebis yok. Cok istiyorum olmasini ama olmuyor. Bi problrm mi var olmaz mi diye dusunuyorum. İnsallah kisa zamanda isteyen herkes kavusir bebisine
Bu arada yeniden hamile kalirsam aynisi olir diye de cokckorkuyorum

ben bekarken alt komşumuz imam nikahlı biriyle beraberdi benim bildiğim 4 kez kürtaj yaptırdı ondan sonra 5 de doğurdu ondan sonra bir kez daha doğurdu hala resmi nikahı yok buda böyle bir anımdır.

yani evet o kadar kürtajdan sonra hamile kaldı sizde kalabilirsiniz içinizi ferah tutun.rahim filmi çektirin biran önce.
çok teşekkür ederim. ümitlendim gerçekten.umarım belirti olarak gördüklerim gerçekten belirtidir.

Ben Mart 2015te olmuştum.
Sonra 2-3 ay olmadı. Denemedik pekte zaten.
Bir yıl sonra nisan-mayısta hamile kaldım.
Denememiştik pek ama kürtaj sonrası hamile kalınmaz diye bir şey yok.
Bende bir daha çocuğum olmaz psikolojisine girmiştim şükür oldu.

Kizlar bem de 20 mayista zorunlu lurtaj oldum. Doktorum korunma desi korunmuyorum hala da bebis yok. Cok istiyorum olmasini ama olmuyor. Bi problrm mi var olmaz mi diye dusunuyorum. İnsallah kisa zamanda isteyen herkes kavusir bebisine
Bu arada yeniden hamile kalirsam aynisi olir diye de cokckorkuyorum
Kafanızdan hemen çocuğum olmalı düşüncesini atmanız lazım öncelikle, beyin tüm hormonları etkiliyor ve gebelik gecikiyor. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir

Kafanızdan hemen çocuğum olmalı düşüncesini atmanız lazım öncelikle, beyin tüm hormonları etkiliyor ve gebelik gecikiyor. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir
Kesinlikle haklisiniz. Dusunmemeye calisiyorum olcaksa saglikli olsun insallah diyorum. Ama gel gor ki tamamen de atamiyorum bebisi kafamdan. Hayirliyla gelir insallah

hayır maalesef rahim filmi çektirmedim.ancak doktora bu olaydan sonra gittiğimde içerden bakarak sorun olmadığını söledi.
kac yasindasiniz bilmiyorum ama sadece icerden ultrasinla karar verilemez. sadece rahim filmi de yeterli degil. adetlerimazaldi diyorsunuz dr a belirttiniz mi? hormon tahlilleri yapikmali yasiniz 35 I gectiyse 6 ayliksure sonunda sizin de esinuzin de dr a basvurmasi en iyisidir. hamile kalamayisinizi kurtajaabglamayin. ha cok kotu bir yerde kotu kosullarda kurtaj olduysanuz hersey mumkun ama sadece kurtajin varligi boyle birseye yol acmaz.
bir de kisiler size surekli stres yapm kafandan at olu diyecekler evet belki bu dogru bir yaklasim ama oncelikle tibbi tahlilleri yerine getirin. ben de hic bir sorun yokken adet gecikmesi azalmasI ve daha cocuk dusunmuyorken normal muayene de erken menapoz cikti ve tuo bebek tedavisi gordum.

2015 mayıs ayında kese gelişmediği için kürtaj oldum. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. 5. ay hamile kaldım.

10. haftalıkken bos gebelık tanısıyla kürtaj oldum . doktorum 3 ay bekle sonra yapabılrısın dedı. ben 6 ay bekledım bu 7. ayım ılk denememı 2 hafta once yaptımm henuz belırtım yok .

Ocakta kürtaj oldum kızlar ve tam 6 ay sonra yeniden hamile kaldım rabbimin izniyle.
Ama biliyoruz hamile kalmakla iş bitmiyor.inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza almak da nasip olur.

Back
X