esa ben de 2 kasımda kürtaj oldum. ilk adetini gördün değil mi kürtajdan sonra23 ekim kurtaj oldum hemen hamike kalmak istiyorum tekrar ayni seyler olur mu
Tatlım Ben 23 Ekim'de kürtaj oldum ve üstünden 2 Adetim geçti bu ay mutlu bir haber bekliyorum İstersen biraz bekle 2 adet gördükten sonra başla rahmin kendini toparlaması lazım yoksa Allah korusun bir daha kötü bir şeyle karşılaşabilirsiniz Rabbim genede uzak etsin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinesa ben de 2 kasımda kürtaj oldum. ilk adetini gördün değil mi kürtajdan sonra
inşallah canım, inşallah bu ay sen de güzel haberini alırsın.Tatlım Ben 23 Ekim'de kürtaj oldum ve üstünden 2 Adetim geçti bu ay mutlu bir haber bekliyorum İstersen biraz bekle 2 adet gördükten sonra başla rahmin kendini toparlaması lazım yoksa Allah korusun bir daha kötü bir şeyle karşılaşabilirsiniz Rabbim genede uzak etsin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah olir canim benim rabbim karnini doldursun insallah ama dua et bir daha ayni kotu gunu yasama neden kirtaj oldn ozel degilse sorabilirmiyiminşallah canım, inşallah bu ay sen de güzel haberini alırsın.
ben hiç korunmadım kürtajdan sonra bilmiyorum. :/ inşallah bu ay olur bebiş bat bekliyorum
bebeğin kalp atımı yoktuInsallah olir canim benim rabbim karnini doldursun insallah ama dua et bir daha ayni kotu gunu yasama neden kirtaj oldn ozel degilse sorabilirmiyim
Benimde durmustu kalbibebeğin kalp atımı yoktu
inşallah en kısa zamanda yerine tekrar gelir bebişlerBenimde durmustu kalbi
Insallah ya benim migde bulantim var kasik agrilarim ama umutlanmak istemiyoruminşallah en kısa zamanda yerine tekrar gelir bebişler
Insallah canim benim migde bulantim var 15 aralik adetim kasim agrim var bide yumurta aki gibi akintim var tets yaptim bisey yok ama bilmiyoruminşallah en kısa zamanda yerine tekrar gelir bebişler
benm bir belirtim yok ya. dün yanaklarım al al oldu hiç olmazdı acaba bi ilgisi var mıdır :)Insallah ya benim migde bulantim var kasik agrilarim ama umutlanmak istemiyorum
inşallah vardır cnm testlere güüven olmuyor kiInsallah canim benim migde bulantim var 15 aralik adetim kasim agrim var bide yumurta aki gibi akintim var tets yaptim bisey yok ama bilmiyorum
Kirpiklerin ust uste geldiyse hamileisndir diyolar amabenm bir belirtim yok ya. dün yanaklarım al al oldu hiç olmazdı acaba bi ilgisi var mıdır :)
yok göz bebeklerim büyüdü amaKirpiklerin ust uste geldiyse hamileisndir diyolar ama
Aynen canim suan bilene sanki adet olacam oyke bir agriinşallah vardır cnm testlere güüven olmuyor ki
Hahahah ciddimisin adetine ne kadar var dahayok göz bebeklerim büyüdü ama
salı günü adet günümHahahah ciddimisin adetine ne kadar var daha
ay inşalah olmazsınAynen canim suan bilene sanki adet olacam oyke bir agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?