Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra hamile kalanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
23 ekim kurtaj oldum hemen hamike kalmak istiyorum tekrar ayni seyler olur mu

3 yasinda kizim var Mayısın 13 nde kürtaj oldum 2.5 ay korundum Ağustos da hamile kaldım cnm

esa ben de 2 kasımda kürtaj oldum. ilk adetini gördün değil mi kürtajdan sonra
Tatlım Ben 23 Ekim'de kürtaj oldum ve üstünden 2 Adetim geçti bu ay mutlu bir haber bekliyorum İstersen biraz bekle 2 adet gördükten sonra başla rahmin kendini toparlaması lazım yoksa Allah korusun bir daha kötü bir şeyle karşılaşabilirsiniz Rabbim genede uzak etsin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım, inşallah bu ay sen de güzel haberini alırsın.
ben hiç korunmadım kürtajdan sonra bilmiyorum. :/ inşallah bu ay olur bebiş bat bekliyorum

inşallah canım, inşallah bu ay sen de güzel haberini alırsın.
ben hiç korunmadım kürtajdan sonra bilmiyorum. :/ inşallah bu ay olur bebiş bat bekliyorum
Insallah olir canim benim rabbim karnini doldursun insallah ama dua et bir daha ayni kotu gunu yasama neden kirtaj oldn ozel degilse sorabilirmiyim

inşallah en kısa zamanda yerine tekrar gelir bebişler
Insallah canim benim migde bulantim var 15 aralik adetim kasim agrim var bide yumurta aki gibi akintim var tets yaptim bisey yok ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…