• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün yazacaktım ama fırsat olmadı oğlumdan. geçen yıl tam bugündü diye..... evet tam 1 sene olmuştu... mercimeğimi kaybetmiş ve yeni mercimeğim karnıma konalı.. bu haberi ilk szinle paylaşmıştım. eşimden bile önce. şoklardaydım. tam 5 temmuzdu. akşam 21. 21.30 civarıydı sanırım. heyecanla foto çekip koymuştum sizde görün ben emin olamadım diye. evet yeniden çift çizgiydi. bugünün sabahındada dra gidip tahlil yaptırmıştım ve evet mercimeğim yeniden gelmişti:)) tam 1 sene olmuş ve inanamıyorum. zaman böylemi geçti..candasın dediği gibi sürpriz yumurtamdı o benim. adet olmayı beklerken gelmişti çünkü. adet olmak için içtiğim söktürücü ilaca rağmen gelmişti yavrum.çok bekletmeden. benden önce hellokityy hamileydi. ve ilk öğrendiğimde neden bu kadar sakin söylediğini anlayamamıştım. heyecan yap diyodum. sonra anladım onu. evet bende ilk test sonucunu görünce şaşırmıştım heyecanım en çok da ondandı. ama sonrası bende kitty gibiydim. kimseye söyleyemedim. korku sarmıştı. ya yine giderse bebeğim ya yine bırakırsa beni diye. sadece eşim ve sizler biliyodunuz. bi kaç ay öyle devam etti. heyecanla hamileyim diyememiştim kimseye. hamilelik boyunca da o korku hep oldu. ama içimden hep bu kez beni bırakmayacağı inancı geçiyodu. şükür öylede oldu. sonra bi kaç kişiyi arkamdan sürümek istemiştim. araya mesafe koysada günlüğüm vermişti güzel haberi.. şükür o da almış bebişini kucağına.. ben sizleri çok sevdim.. kürtaj olduğumda anlamsızca netten araştırma yaparken gördüm kk yı. ilk yazdığımda gözlerim ağlamaktan şiş halde ekranı bile doğru dürüst göremeden ağlaya ağlaya yazmıştım. biri bişe desin bana bişe desin beni sakinleştirsin, umut versin diye... sizler vardınız hemen yazdınız ve o zaman tek olmadığımı anladım. bi tek ben değilmişim herkesin başına geliyomuş demiştim. oysa burayı görene kadar bi tek benim sanıyodum. çevremde hiç böyle bi olay yaşayan olmadığı içindi sanırım. sonra elele verdik. takipler yaptık. bu ay 3-4 hamile haberi alalım sevinelimler derken bugüne geldik. ben çok koptum sizden. ama hep aklımdasınız. yazamasamda takip edemesemde. en büyük destekçim oldunuz. bebişimin kolik olması hala gazlı ve kucağa alışan bir bebek olmasıyla uzak kaldım sizden. keyifli bi hamilelik geçirdim. her ne kadar içimde korkularım olsa ve 2 kanama yaşamama rağmen güzeldi hamilelik. doğum sonrası zor bi süreçti benim için bebek bakımı helede kolik bi bebek çok yordu beni ama onun bi gülüşü herşeyi unutturuyo... önceden tek tek biliyodum kim ne aşamada, kimler beklemede kim tedavi sürecinde, beklenmyen regl tarihlerini ezbere biliyodum. şimdi çok kopuk hissediyorum kendimi sizden. bebişimin düzeni bi gelse yeniden dönecem buraya. hayırsızlık değil benim yaptığım. başından beri desteklerinizi hiç unutmadım.sadece yaşadığım sıkıntılardan dolayı uzak kaldım. hala sizlerden güzel haber alınca içim içime sığmıyo. sizleri çok seviyorum...
son sayfada gördüm şimdi lonee doğuma gitmiş. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. mis mis kokar o şimdi. allah bi avazda kurtarsın inşallaah.
candaaaaaaaassssssssss senden uzun zaman habersiz kaldım. ama bebişler konmuş göbüşee:)) üstelik ikizler. yerim ben onlarıı yaaaa...bu kez herşey çok güzel olacak senin için. içini ferah tut. sen bana geçen yıl demiştin ya 5 pazar var bu ayda. ben çok inanarak dilek tutmuştum. işte bu ay da öyle bi ay candass. 5 pazarın olduğu ay:))) dilerim senin içinde herşey çoook güzel olur. olsun artık ama yaaaa...
günlüüüğüm seni tebrik etmedim sanırım daha. bebişimiz nasıl emiyo mu gazlı mı umarım rahat uyuyup kendi gazını rahatça çıkartan bi bebektir annesini yormuyodur. destinam nasıl kıskançlıklar ne alemde?:)))
kityyy çınar abimiz nasıl. ek gıdaya geçiş için bana yol göster nasıl başlıyayım ne yapayım. çınar emiyo mu? kocaman öptüm onu
chnb oğluş nasıl. ne isim koyacaksın 2. paşaya:)
nuray senin kuzu nasıl. gördüm resmini çook güzel maşallaahhh.
minikler nasıl gidiyo var mı sıkıntın? iyi bak bebişimize:))
ceza, nazlım,taf ismini saymadığım arkadaşlar herkes iyidir inşallah. hepinizi öptümmm

Son düzenleme:
Herkese Karadeniz'in incisi Trabzon'dan Merhaba:1:

Yazamasamda okuyarak takip ettim sizleri.

Candaşımın yavruları için dua ettim İnşallah hayırlısıyla annelerine tutunurlar kuzucuklar.Rabbim gönlünün muradını versin.Bu sefer olsun İnşallah.

Loneliness Rabbim bir avazda kurtarsın İnşallah.Sağlıkla,mutlulukla,huzurla.

Hilalciğim değerlerin İnşallah yükselir ve bebeğin 9 ay boyunca seninle olur.,

Nazlım,Chnb abla,Ceza,Minikler,Datlum,Günlük,Hello,Asesulfam,Nilde sizlerde iyisinizdir İnşallah.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Dualarınızda olmak dileğiyle.Allah'a emanet olun.

kızlarrrrrr hepinize merhaba izne ayrıldım evde keyif yapıyorum pazar günü erdeğe gidiyorum sizler nasılsınız öpüyorum

loneeeeeee kuzummmmmm allah kurtarsın normal yada sezeryan allah hayırlısını versin güzel haberini bekliyorummmmmm kaynanan için takma kafanı tatlım sen güzel bebişini odaklan o sana herşeyi unutturur allahın izniyle

chnb kuzummmmmm sen nasılsın tatlım dua için çok teşekkür ederim tatlım benim doktora tekrar gittinmi son durum ne

candaşımmmmm kuzummmmm her şey çok güzel olacak dün gece yasini okudum tatlım allah kabul etsin bugünde senin için dua ettim kuzum dua içinde çok teşekkür ederim

datlummmmm kuzummmm son durum ne bir daha sıvı gelmedi dimi allahım korusun sizi dua içinde çok teşekkür ederim kuzummmm

minikler kuzummmm sen nasılsın oğluş nasıl dua için çok teşekkür ederim canımmm

nazlımmmm kuzummmmm sen nasılsın hadi senden güzel haberler bekliyorum dua için çok teşekkür ediyorum işten çıkarmalarda son durum ne sen sıkma kendini senin elinden hiçbirşey gelmez canım benim

asemmm kuzummm sen nasılsın tatlımmmm dua için çok teşekkür ederim çok yoğunsun galiba allah kolaylık versin kendine iy bak

günlük tatlım ne haber lohusalıkta bunlar normalmiş sabır tatlım kızlar nasıl

nurayyyyyyy canımmm sen nasılsın oğluş nasıl

minicikumut iyi tatiller tatlım öpüyorum

unuttuğum varmı varsa özür dilerim çokkkk öpüyorum kendinize iyi bakın

candaş ve hilal için yasin okudum bitti asem bide hilal benim için 400 okuyormuş canım benim

seam, minicikumudum, nazlım, kulunç, chnb, nilde, pileo allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.İnş birilerinin duası kabul olsun.Bekleyiş şimdiden zor.bir an önce vakit geçsin istiyorum sonucu öğreneyim isiyorum.Korkular tahmin edersiniz ki hat safhada.tüp bebek zaten zorken, senin için olabilecek imkansızları duydukça bu daha da krkutuyor.Dün dr ne umutlu ne umutszdu ama bence daha çok hazırla kendini olumsuzluklara konuşması vardı.Genetik problemin çıkabilir eğer çıkarsa tıbbın elindende çok gelecek bişey yok.duaya ihtiyacımız var dedi.önce tüpler tıkalıydı ardından kalitesiz yumurta sonra rezerv azlığı, şimdide embriyolar neden kalitesiz ? genetik olabilir durumu.korkuyorum ve allahım nolursun bu bebekleri bizlere bağışla sağılkla 9 ay nasip et ardından sağlıklı doğum ve ömürler diyorum.belki bu son şans.. çünkü konuşma iç açıcı değildi. ardındanda düşebilir ihtimali söz konusu allahım hayırlısıyla bize bağışlasın yavrularımızı diyorum.içimde neler geçtiğini tahmin edersiniz. geçen sene gördüğüm rüyanın peşinden gidiyorum, çok güzeldi işret mart nisan bebeği olacak şeklindeydi.Hz Yusufun gerçek olan rüyası bende de nasip olsun inş.Yoktan var eden o ...

Lone canım, allah kolay doğumlarnasip etsin dualarım seninle. inş herşey çok güzel olur, bebek doğmuştur artık ama fırsat olunca eşin yazar.fotolarıda bekliyoruz tabi :) hadi maşallah :))) minik erkeğe :)
nazlım, o güzel cümlene hayran oldum zaten, inş onlarda bana çekerler bırakmazlar gelirler :) 3 kişi olarak geliriz inş 9 ay boyunca :)

madem durumu bilmiyorsun bu şekilde insanları rencide
edecek yorumlar yapma ozaman.
kolay gelsin sana
canım arkadaşım ya, çok sağol :)
kendini bilmeyen çok, cahillik işte.ama azcık duyarlı olsak milletçe ama yok yapamıyoruz.

pileom, gözümün önünden aktı geçti aylar.ağlayacaktımnerdeyse :) ne güzel şeylere vesile oldu kk değil mi ? oğluna uzun sağlıkla ömürler nasip etsin rabbim,acısını göstermesin hiç.darısıda hepimize.durumlar karışık be arkadaşım, nerden nereye geldim şaşıyorum kendimize.en çok korktuğğum evlatsız kalkmaktı tedaviye muhtaç olmaktı.rabbim diyorum esirge yine korktuğumda, herşey senin elinde.kayalıkta ağacı bitiren, çölde çiçeği açtıran sensin.benim karnımdakilerede can ver inş diyorum inş verirde.çok öpüyorum seni.

Chnb, abla eşim sabah bişey dediçKuranın mucizelerini aç oku.Dr ların sağlıksız olur yaşayamaz dediği bebeklere anne karnında dinletilen kurandan sonra sapasağlam doğmuşlar.sende bunu yap, inş bize bağışlasın onları dedi.hepimiz bunu yapabiliriz.zaten niyetim vardı hep ama kuran sesi duysun kolay öğrensin diyeydi benimki.bu ise çok güzel.seninde riskinden ötürü aklıma hemen geldin, denemek istersen aklında olsun.

Bizden böyle kızlar.hepinizi çok öpüyorum alllaha emanet olun.

Kizlar saat 13:20 de oglum sezeryanla dunyaya geldi halen hastanedeyim normal dogum icin cok ugrastik ama normal dogum olmadi . darisi diger hamilelerin basina

Kizlar saat 13:20 de oglum sezeryanla dunyaya geldi halen hastanedeyim normal dogum icin cok ugrastik ama normal dogum olmadi . darisi diger hamilelerin basina

ayyy maşallah oğlumuza, allah banada tüm kızlarada bu güzel haberi yazmayı o anları yaşamayı nasip etsin.özel an dua edeyim dedim :) sağlığınız sıhhatiniz nasıl, sezeryanin önemi yok. siz iyi olun normal sezeyan hiç farketmezdi :) çok öpüyorum seni. Oğlunuda bizim için kokla.Salih kullardan olsun inş minik Salih.

Lone cok sevindim.Cok sukur kavustun yavruna.Insallah bizlerde birgun iyi haberler verebiliriz.

loneeeeeeee kuzummmmm tebrik ederim boşver sezeryan normal farketmez ikinizde iyisiniz ya bin şükür allahım sağlıklarla analı babalı uzun ömürlü yaşamayı nasip etsin ok sevindimmmmm allahım seni ve minik salihimizi korusun öpüyorum

:nazar:nazar::nazar::nazar:
ne güzel bir haber bu göyle lone allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözün aydın cnm veeeeeeeee sıra bana geldi :) kasıma kadar bekletecez ama o zamana kadar hamiş haberlerimizin artması lazım değil mi :)

candaş cnm rabbim dualarımızı geri çevirmeyecektir ne duyduysan yap cnm içini rahatlatır heyecanla iki kalbin daha içinde can bulmasını bekliyorum cnm allahım yar yardımcın olsun

pileo cnm yazını okurken çok duygulandım buara duygusallık doruk noktasında.. allahım oğluna uzun güzel bir ömür nasip etsin sizede oğlunuzun mutluluklarını görmeyi nasip etsin cnm..

nilde cnm izni ayrılmışsın ne güzel sorası da minik bi tatil planın var ohh dinlen cnm dönüşte çalışmalar tam gaz olsun ve güzel haberler ver bize ;)

mnicikumut bizden de karadenize sevgiler ;) çalışmaları ihmal etme cnm bebeğin nasibiyle gelecek inşallah

biz iyiyiz sanırım benim sıpa yine derin uykularda sanırım hissetmiyorum sıcaklardan hareket edemiyor die düşünüyorum salı günü kontrol var ben de üzerimdeki hasizliği atamıyorum sıcaklar arttı az az esinti oluyordu artık o da esmiyor :( hepinize sevgiler muckkkkkk

lonecim masallah cok sukur aldin kucagina oglunu:nazar::nazar: Allah anali babali buyutsun, uzun hayirli omurler versin insallah.. sezeryan falan farketmez ikinizde iyi olun o yeter...

pileocum canim cok sagol biz iyiyiz cok sukur.. ne guzel anlatmissin gercekten bize kk cok sey katti. bu aralar bende cok ugrayamiyorum dogumdan beri. ama insallah bende aktif olarak sahalara donucem. ilk zamanlar gercekten zor oluyor. devamli emzirmek uyutmak insanin cok vaktini aliyor o yuzden ayri kaliyorum bende ama gonuller bir olsun cok sukur. herkes aklimda ne oldu ne bitti diye..

minicikumut off ne guzeldir oralar simdi nasil canim cekti .. bizim yerimizede gez malum biz evden cikamiyoruz burasi okadar sicakki disarda nefes alinmiyor..

candascim insallah Rabbim yari yolda koymayacak. esin ne guzel soylemis insallah seninde hersey yolunda gidecek canim. umutsuzluga hic dusme tutunacak bebisler ve seni birakmayacak insallah..

nildecim sanada iyitatiller canim be guzel yazin keyfini cikar

miniklercim bebisi bazen hissetmemen normal canim ins kontrolde iyi gecer

chnb ablacim sen nasilsin? hersey yolunda insallah.. pasamiz nasil?

kizlar bizde iyiyiz cok sukur.. oglumla eve tikilip kaldik tabi annemde. hava okadar sicakki burda disari cikamiyoruz. bugun 22 gunluk olduk..oglumun huylari biraz degismeye basladi. emerken agliyor. sancisi mi var acaba diyorum. gunduzleri cok huysuzlaniyor. yikadik rahatlar dedik daha beter oldu. yikanmayi sevmicek herhahlde. onun disinda 2 gundur yesil kaka yapiyor ? usuttum galiba ama bu sicakta nasil usudu bilmiyorum. evde klima calisiyor belkide ondan yada ben usuttum sutumden geciyor. bir onerisi olan varmi bu yesil kaka durumu nasil gecer? onun disinda iyiyiz ama disari cikamadigim icin patliyorum evde. esimde 40 gunluk olana kadar cikarttirmiyor. tartisiyoruz bu konuda devamli ama oglumla hergun cok guzel .. yuzune baktikca aglayasim geliyor. rabbim herkese nasip etsin kizlar. hepinizi cok opuyorum cok seviyorum.

Lone.... canım kuzum benim. dün de konuştuk. Allah analı babalı büyütsün...

Pileo canım gerçekten zor dönemler geçirdin daha iyi olacak inşallah...

nuray kuzum bence klima çalıştırma üşütmüş bence de...

candaş geriye gün sayıyoruz.

minicikumut canım trabzonda serindir havalar ne güzel...

herkes iyi değil mi?
bana gelince:
benim dün de sancım oldu akşam korktum 21.00 gibi korka korka endol fitil kullandım geçti biraz gece 3 gibi yine başladı öyle sabah ettim yarı uyur yarı uyanık... rüyamda suyum bile geldi:(

bebek hareketi olsa bu kadar rahatsız etmez. gaz sancısı mı kasılmamı anlamadım sabah, yakında medipol yakın diye oraya gittik 8 e doğru...

yarım saat ns teye bağlandım çok ilginç orada hiç sancı çıkmadı tesadüf bir dr baktı dikişim çok iyi, kasılma yok, bebek 19 artı 3 gibi 275 gram 21 cm dedi. gayet keyfi yerinde dedi. bu haftalar bebek hızla büyüyor ağrı yapar dedi rahatladım ama hala eve geldik sancım var gazdandır diyorum artık...

lone.. gözünaydın canımmm.. Allah analı babalı büyütsünn bebişi:nazar::nazar:
sağlıkla huzurla geçireceğiniz güzel bir ömür nasip etsin sizleree:16::nazar::nazar:

nillde için..

chnb 400
candaş 300
datlum 300
ase 400
minikler 300
lone 300
nazlım 300
hilal 400

Candaş Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1
hilal 1
nazlım 1(bitti)
lone 1 (bitti)
datlumm 1
minikler 1 (bitti)

Hilal Yasin

nilde 1 (bitti)
chnb 1 (bitti)
ase 1
candaş 1
nazlım 1 (bitti)
lone 1
datlumm 1

Son düzenleyen: Moderatör:
aranıza yeni katıldım.bende hamile olduğumu yeni öğrendim.daha önce 2 kez düşük yaşadım.bu sefer de minik leke gelmişti dr hemen kan iğneleri falan verdi.inşlh bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.bişey sormak istiyorum.maltepede oturuyorum anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz dr varmı

Minikler, canım ya allah razı olsun ne güzel bi dileyiş bu :) inş o günleri yaşarım. biraz umutsuzdum ama az bi ağladım sızladım moral olsun diye mart annelerine yazdım iyiyim şimdi hayallere balıyorum :) oğluşun üzmesin aman seni, bence akıllı bi bek üzmüyo annesini tekmeleriyl :) siz nazlımla görüştünüz mü ?

nurayım saol canım allah banada nasip eder inş.sıkılmışsın sende çok ama azcık daha sık dişini 18 gün sonra sokaklar sizin :) öp benim yerime esadımı.

chnb, ablam yine atraksiyon yaşamışsın ama şükür herşey yolundaymış.off ya neden sakin bi hamilelik geçiremiyoruz bizler ? ama bunada şükür değil mi ? düşünüyorumda gerçekten sende çok fedakarsın çünkü yatmak çok zor ben ayaklandım bugün daraldım.

asem, slm canım.benim yasinler bitmiş herkeesin ağzına yüreğine sağlık.
kızlar yine görüşürüz. tek teyk yazmadım .. hepiniz aklımdasınız ...

pink canım bebeklerin için geçmişolsun inş bu bebeğinde herşey mutlulukla olsun tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler inş

Son düzenleme:
ahh ablacim bu sene burasi okadar sicakki anlatamam evde nefes alinmiyor disari hic cikmiyoruz. eve ne lazimsa esim gelirken getiriyor. mecburen aciyoruz ama bi caresine bakicaz artik

candasim operim canim opmem mi :)) sende dikkat et kendine bolbol dinlen canim

kizlar birde pasamdan yeni resim ekliyim size :nazar::nazar::nazar:
$CIMG4308.webp

bebeğin çok yakışıklı allah sağlıklı uzun ömür versin inşlh nazar değmesin

bebeğin çok yakışıklı allah sağlıklı uzun ömür versin inşlh nazar değmesin

cok tsk ederim Alah razi olsun senide tebrik ederim insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina.. saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebis diliyorum :emir_bebek::nazar:

merhaba kızlar....

vay vay vay sonunda paşamız salihde doğmuş...allah analı babalı büyütmek nasip etsin loneciğim...:nazar::nazar::nazar: inşallah ikinizde daha daha iyisinizdir...allah kolaylık versin evdeki durumlara hiç kafanı takma canım sütün olsun...bol bol olsun salihimiz doysun...

nurayım, canım maşallah paşaya yaa kızma bana babaya çok benziyor esadımız... çok tatlı allah size bağışlasın...canım benim kızımda memede çok ağlıyor o zaman anlıyoruzki süt yok ve doymuyor mama veriyoruz susuyor:(( mama istemediğim şeydi ama açlıktan ölen bebekler gelince aklıma allahım sana çok şükür diyorum...neyse inşallah seninki başka bişeydir...belki karın ağrısı falan olabilir...bide bizde yeşil kaka üşütmek artı geyreği battı derler annem yüzüstü yatırıp kol ve bacaklarını çapraz bir raya yavaş yavaş getirir eskilerin demesi bilirsin canım işte...klime chnbnin dediği gibi açmamak en iyisi burasıda yanıyor canım ama biz klimayı açmadık yatak odamız çok sıcak klima orada bu nedenle 25 gündür salonda yatıyoruz eşim alara ve ben...inşallah geçmiştir canım dikkat et sıcak hava ama ben yinede çorap giyiyorum :)) öptüm seni ve paşayı...

pileommm, canım ne güzel özetlemişsin tanıştığımız acısıyla tatlısıyla paylaştığımız dönemi ben sizleri öyle çok seviyorumki benimde aklım burda geçmişide okuyamıyorum içim içimi yiyor...canım bebeğim çok şükür gazlı değil ama açlık sorunumuz var:(( emziriyorum bunun yanında mamada veriyorum doymuyor doymadığı zaman ağlamasından apartman ayağa kalkıyor canım onu öyle görmek üzüyor benide bizde böyle idare ediyoruz canım...sen inşallah emziriyorsundur...nasıl azaldımı ne kadarlık oldu şimdi yiğidimiz?bizde özledik seni yiğidin fotosunu koysanda görsek paşayı...öpüyorum canım...

cancanım,vallahi yakalayabildiğim yerden okuyorum canım geçmişi okumayı adım adım takip etmeyi çok istiyorum ama malum...canım bebim bebişler konmuş göbüşe allahım can versin kan versin 9 ay sonrada kucağına versin...herşey çok güzel olacak sakın kötüsünü düşünme canım benim bırak olumsuzu artık bak daha dün umutsuzdun bugün bebeklerin göbeğinde allahım ne kadar güzel bişey yaa dimi onları hissetmeye başlayınca sen gör o mucize duyguyu asıl...hiççç canını sıkma sakın gül eğlen kendini yorma dualarımdasın canım....

nazlım, gıt gıt gıdak durumları olmuş:)) inşallah sende 9 ay bekleyenlerden olursun canım benim hep pozitif düşün...öpüyorum...

ase, canım sen yumurtlama dönemine girdinmi? ben çok kaçırdım dimi korunmuyordun yoksa yanlışmıyım? kusura bakma yanlışsam canım...oğlun nasıl?

nilde, ahh eşsiz tatile gitmekte gerçekten kötü olur ama biraz özlemiş olursun enişteyi canım...biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın...

sezen, göremedim yazmıyor sanırım?

hilal den haber varmı merak ettim...hastanedemi evdemi nerde oldu memleketindemi? nasılsın inşallah herşey yolundadır...

minikler, ne oluyor bu paşaya anneyimi korkutuyor yaramaz...sıcaklardan olabilir canım yada sen çok hareket ediyorsan hissetmezsin...iyi olsunda canım sen nasılsın bu arada havalrda çok sıcak allah yardım etsin...

chnb, canım sancı dediğin bebek hareketinden olan bişey olmasın bu arada hissediyorsun dimi miniğinin hareketlerini...herşey iyi olacak canım moralini sakın bozma dr güzel şeyler söylemiş :nazar::nazar: öpüyorum...

minicikumut o incimemlekete buradanda selamlar canım...canım sanırım moralin bozulmuş tatile çıkarken herşeyin hayırlısı canım benim...eşimle evlendiğimizde 1 sene sonra işten ayrılmıştı günlerce ağlamıştım adamında moralini bozmuştum:)) sonra işlerinin düzensiz oluşuna alıştım mesela bu çalıştığı işinin bitmesine 1 aydan az kaldı hiç takmıyorum bide yeni doğum yaptığım halde allah hayırlısı neyse onu versin cümlesine içindede bize bir kapı kapanırsa hayırlı bir kapı açılsın inşallah hepimiz için canım...tatilin tadını çıkart moralini bozma sakın...

unuttuğum kimse yoktur inşallah...hepinizi çok seviyor ve öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın...

lone canım evde moralin bozuk olursa buraya yaz sana yardımcı oluruz ilk günler çok zor canım allah yardımcın olsun sakın moralini bozma hiçbişey için...

aranıza yeni katıldım.bende hamile olduğumu yeni öğrendim.daha önce 2 kez düşük yaşadım.bu sefer de minik leke gelmişti dr hemen kan iğneleri falan verdi.inşlh bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.bişey sormak istiyorum.maltepede oturuyorum anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz dr varmı

önceki bebeklerin için çok üzüldüm. bu sefer inşallah başarılı olursun... canım benim dr m Anadolu yakasında ama sgk yok o yüzden biraz pahalı. özel sağlık sigortan varsa biraz daha indirimli istersen yazarım...

Minikler, canım ya allah razı olsun ne güzel bi dileyiş bu :) inş o günleri yaşarım. biraz umutsuzdum ama az bi ağladım sızladım moral olsun diye mart annelerine yazdım iyiyim şimdi hayallere balıyorum :) oğluşun üzmesin aman seni, bence akıllı bi bek üzmüyo annesini tekmeleriyl :) siz nazlımla görüştünüz mü ?

chnb, ablam yine atraksiyon yaşamışsın ama şükür herşey yolundaymış.off ya neden sakin bi hamilelik geçiremiyoruz bizler ? ama bunada şükür değil mi ? düşünüyorumda gerçekten sende çok fedakarsın çünkü yatmak çok zor ben ayaklandım bugün daraldım.

pink canım bebeklerin için geçmişolsun inş bu bebeğinde herşey mutlulukla olsun tebrik ediyorum sağlıklı gebelikler inş

canım 2 gündür iyiyim şükür. inşallah sen de güzel haberler alacaksın...

ahh ablacim bu sene burasi okadar sicakki anlatamam evde nefes alinmiyor disari hic cikmiyoruz. eve ne lazimsa esim gelirken getiriyor. mecburen aciyoruz ama bi caresine bakicaz artik

candasim operim canim opmem mi :)) sende dikkat et kendine bolbol dinlen canim

kizlar birde pasamdan yeni resim ekliyim size :nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 459681

canım oluyor arada bebeklerde. olmazsa bebeğin odasında değil diğer odalarda açın cam pencere. bir de bebeğe çorap giydir.
maşallah çok tatlı olmuş..:nazar:

merhaba kızlar....

chnb, canım sancı dediğin bebek hareketinden olan bişey olmasın bu arada hissediyorsun dimi miniğinin hareketlerini...herşey iyi olacak canım moralini sakın bozma dr güzel şeyler söylemiş :nazar::nazar: öpüyorum...

lone canım evde moralin bozuk olursa buraya yaz sana yardımcı oluruz ilk günler çok zor canım allah yardımcın olsun sakın moralini bozma hiçbişey için...

canım hissetmeye başladım arada. senin de yarı 40 çıktı 40 ın çıkınca azıcık çıkarsın dışarı...

nilde canım 400 tane okudum Allah kabul etsin. 100 tane daha alıp 500 e tamamlamak istiyorum...

herkes iyi di mi?_

Back
X