- Konu Sahibi aylin_fatih
- #19.021
dün yazacaktım ama fırsat olmadı oğlumdan. geçen yıl tam bugündü diye..... evet tam 1 sene olmuştu... mercimeğimi kaybetmiş ve yeni mercimeğim karnıma konalı.. bu haberi ilk szinle paylaşmıştım. eşimden bile önce. şoklardaydım. tam 5 temmuzdu. akşam 21. 21.30 civarıydı sanırım. heyecanla foto çekip koymuştum sizde görün ben emin olamadım diye. evet yeniden çift çizgiydi. bugünün sabahındada dra gidip tahlil yaptırmıştım ve evet mercimeğim yeniden gelmişti:)) tam 1 sene olmuş ve inanamıyorum. zaman böylemi geçti..candasın dediği gibi sürpriz yumurtamdı o benim. adet olmayı beklerken gelmişti çünkü. adet olmak için içtiğim söktürücü ilaca rağmen gelmişti yavrum.çok bekletmeden. benden önce hellokityy hamileydi. ve ilk öğrendiğimde neden bu kadar sakin söylediğini anlayamamıştım. heyecan yap diyodum. sonra anladım onu. evet bende ilk test sonucunu görünce şaşırmıştım heyecanım en çok da ondandı. ama sonrası bende kitty gibiydim. kimseye söyleyemedim. korku sarmıştı. ya yine giderse bebeğim ya yine bırakırsa beni diye. sadece eşim ve sizler biliyodunuz. bi kaç ay öyle devam etti. heyecanla hamileyim diyememiştim kimseye. hamilelik boyunca da o korku hep oldu. ama içimden hep bu kez beni bırakmayacağı inancı geçiyodu. şükür öylede oldu. sonra bi kaç kişiyi arkamdan sürümek istemiştim. araya mesafe koysada günlüğüm vermişti güzel haberi.. şükür o da almış bebişini kucağına.. ben sizleri çok sevdim.. kürtaj olduğumda anlamsızca netten araştırma yaparken gördüm kk yı. ilk yazdığımda gözlerim ağlamaktan şiş halde ekranı bile doğru dürüst göremeden ağlaya ağlaya yazmıştım. biri bişe desin bana bişe desin beni sakinleştirsin, umut versin diye... sizler vardınız hemen yazdınız ve o zaman tek olmadığımı anladım. bi tek ben değilmişim herkesin başına geliyomuş demiştim. oysa burayı görene kadar bi tek benim sanıyodum. çevremde hiç böyle bi olay yaşayan olmadığı içindi sanırım. sonra elele verdik. takipler yaptık. bu ay 3-4 hamile haberi alalım sevinelimler derken bugüne geldik. ben çok koptum sizden. ama hep aklımdasınız. yazamasamda takip edemesemde. en büyük destekçim oldunuz. bebişimin kolik olması hala gazlı ve kucağa alışan bir bebek olmasıyla uzak kaldım sizden. keyifli bi hamilelik geçirdim. her ne kadar içimde korkularım olsa ve 2 kanama yaşamama rağmen güzeldi hamilelik. doğum sonrası zor bi süreçti benim için bebek bakımı helede kolik bi bebek çok yordu beni ama onun bi gülüşü herşeyi unutturuyo... önceden tek tek biliyodum kim ne aşamada, kimler beklemede kim tedavi sürecinde, beklenmyen regl tarihlerini ezbere biliyodum. şimdi çok kopuk hissediyorum kendimi sizden. bebişimin düzeni bi gelse yeniden dönecem buraya. hayırsızlık değil benim yaptığım. başından beri desteklerinizi hiç unutmadım.sadece yaşadığım sıkıntılardan dolayı uzak kaldım. hala sizlerden güzel haber alınca içim içime sığmıyo. sizleri çok seviyorum...
son sayfada gördüm şimdi lonee doğuma gitmiş. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. mis mis kokar o şimdi. allah bi avazda kurtarsın inşallaah.
candaaaaaaaassssssssss senden uzun zaman habersiz kaldım. ama bebişler konmuş göbüşee:)) üstelik ikizler. yerim ben onlarıı yaaaa...bu kez herşey çok güzel olacak senin için. içini ferah tut. sen bana geçen yıl demiştin ya 5 pazar var bu ayda. ben çok inanarak dilek tutmuştum. işte bu ay da öyle bi ay candass. 5 pazarın olduğu ay:))) dilerim senin içinde herşey çoook güzel olur. olsun artık ama yaaaa...
günlüüüğüm seni tebrik etmedim sanırım daha. bebişimiz nasıl emiyo mu gazlı mı umarım rahat uyuyup kendi gazını rahatça çıkartan bi bebektir annesini yormuyodur. destinam nasıl kıskançlıklar ne alemde?:)))
kityyy çınar abimiz nasıl. ek gıdaya geçiş için bana yol göster nasıl başlıyayım ne yapayım. çınar emiyo mu? kocaman öptüm onu
chnb oğluş nasıl. ne isim koyacaksın 2. paşaya:)
nuray senin kuzu nasıl. gördüm resmini çook güzel maşallaahhh.
minikler nasıl gidiyo var mı sıkıntın? iyi bak bebişimize:))
ceza, nazlım,taf ismini saymadığım arkadaşlar herkes iyidir inşallah. hepinizi öptümmm
son sayfada gördüm şimdi lonee doğuma gitmiş. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. mis mis kokar o şimdi. allah bi avazda kurtarsın inşallaah.
candaaaaaaaassssssssss senden uzun zaman habersiz kaldım. ama bebişler konmuş göbüşee:)) üstelik ikizler. yerim ben onlarıı yaaaa...bu kez herşey çok güzel olacak senin için. içini ferah tut. sen bana geçen yıl demiştin ya 5 pazar var bu ayda. ben çok inanarak dilek tutmuştum. işte bu ay da öyle bi ay candass. 5 pazarın olduğu ay:))) dilerim senin içinde herşey çoook güzel olur. olsun artık ama yaaaa...
günlüüüğüm seni tebrik etmedim sanırım daha. bebişimiz nasıl emiyo mu gazlı mı umarım rahat uyuyup kendi gazını rahatça çıkartan bi bebektir annesini yormuyodur. destinam nasıl kıskançlıklar ne alemde?:)))
kityyy çınar abimiz nasıl. ek gıdaya geçiş için bana yol göster nasıl başlıyayım ne yapayım. çınar emiyo mu? kocaman öptüm onu
chnb oğluş nasıl. ne isim koyacaksın 2. paşaya:)
nuray senin kuzu nasıl. gördüm resmini çook güzel maşallaahhh.
minikler nasıl gidiyo var mı sıkıntın? iyi bak bebişimize:))
ceza, nazlım,taf ismini saymadığım arkadaşlar herkes iyidir inşallah. hepinizi öptümmm
Son düzenleme: