kürtajdan sonra hamilelik

umut_yolcusu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
144
61
48
35
Mrb arkadaslar. Yeni kürtaj oldum. Bebegimin kalbi durmus ve aldirmak zorunda kaldim. Psikolojim cok bozuldu. Ilk gebeligimdi. Isteyerek hemde cok isteyerek hamile kalmistim.. ama rabbbim nasip etmedi. 5 gun oldu kurtaj olali. sorum şu ki etrafimda herkes kurtajdan sonra daha cabuk hamile kalinabiliyo diyo. Bunun dogruluk payi nedir? Kurtaj olup ustune hamile kalanlar var mi?

Mrhb umut yolcusu yazini tesadufen okudum cvp yazma geregi duydum senib yasadiklarinin aynisini ben yasadim bir yila yakin bebek icin ugrastik ve sonunda hamile kaldim o kadar cok sevindikki yerinize sigamadik ama bosmus sevincimiz kisa surdu o kadar cok agladim ki anlatamam ama bosaymis arkasindan hemen hamile kalacagimi nerden bilirdim yani sonuc hemen kaldim hemde bir yada iki iliskiden sonra biz bile inanamistik ama annem demisti kendine dikkat et usutme hemen hamile kalabilirsin demisti dogru demis kendini cok

Gercekten mi yaaa bana suan umut oldun biliyomusun. Moralim cok bozuk onu kaybettigim icin ve bi daha hamile kalamicakmisim gibi geliyo

Gercekten ki yaaa bana suan umut oldun biliyomusun. Moralim cok bozuk onu kaybettim icin ve bi daha hamile kalamicakmisim gibi geliyo

Gercekten ki yaaa bana suan umut oldun biliyomusun. Moralim cok bozuk onu kaybettim icin ve bi daha hamile kalamicakmisim gibi geliyo
Hic moralini bozma hayatina kaldigin yerden devam et yanliz kendini iyi koruman usutmemen lazim bu cok onemli birde doktorun verdigi ilaclari tam kullan allahimda isterse hemen kalirsin

Gecmis olsn cnm bende 9 kimde kurtaj oldum vr 11 kasimda ilk adetimi oldum. 3 ay bekle dedi doktor bakalim. Bende bebek istyrm. Allaha hep saglikli hayirli bir cocuk istemistim demekki hayirlisi boyleymis. Dusuk yada kurtajdan sonra cok kolay hamile kaliniyormus ben herkesten duydum bunu kontrollerimi de oldum rahmimde gayet temiz cok sukur. Iki defa kontrole gittim.

Evet banada doktor u m 3 ay beklememi soyledi. Benim gorumcem hemsire ve diger hemsire arkadaslari 3 ay beklemesine gerek yok ilk adetten sonra korunmasin demisler. Bide kurtajdan sonrada yarpuz otunu oneriyolar icini temizleyim kani sulandiiriyomus. Kurtajdan sonra bu otu kullananlar hamile kalmislar. Senin bi bilgin varmi? Yada bildigin baska bi ot falan

Aslında ot fılan bılmıorum kuzumda sen ne zaman dan berı denıyorsun

Merhaba,
1,5 yılı geçkin süredir evliyim. Evlendiğimde hemen çocuk istiyordum evlenmeden folik asit kullanımına bile başlamıştım. Birkaç ay sonra ilk gebeliğim oldu fakat önce geç yumurtlama dedi ve kalp atışı zayıf dedi doktor. Bir süre sonra gittiğimde tamamen durmuştu ve KÜRTAJ. 2. gebelikte Bhcg değerlerim fırlıyordu. Mol gebelik şüphesi ve parsiyel mol dendi ve bu defa çok ağrılı narkozsuz KÜRTAJ. Kafamda o kadar çok soru kalarak ve güvenimi yitirmiş şekilde ayrıldım ki. Mol gebelik fakat sadece değerlerin düşmesi beklendi ve üstelik iltihaplı dendi ve tek bir tedaviyi geçin kürtaj sonrası haftalık takip dışında tek bir test bile yapılmadı. Sonrasında çocuksuz hayat daha kolay zaten çalışanım diyorum ama bir ukte duruyor bir yerde. Eşim acılarımdan sonra tamamen istemiyor. Sözün özü bir bayanla tanıştım. Dış gebelik geçirmiş ve 5 yıl bebeği olmamış gelinini bir ebeye götürmüş ve şifa bulmuş. Ben de sürekli oluşan iltihaplarıma çözüm olur iye gittim. Kendi hazırladığı bitkisel tedaviyi uyguluyor. Çok kişiye ve çok probleme deva olmuş. Bende rahim iltihapla sarılıymış, 2 ay bitti 3 ay kaldı. Su gibi akıyor her zaman ped vs kullanıyorum. Bakalım ya Şafi ya Allaah...

Mrb cnm. Ben basligi actigim zaman patoloji sonucclarim cikmamisti. Suan 1ay oldu kurtajdan sonra. Patoloji sonucu benimde mol gebelik ve parsiyel mol ama kesin tani yok. Iki yerde ayri ayri

gecmıs olsun canım bende hazıranda kurtaj oldum aynı sebebten banada dedıler ama bızım bazı sıkıntılarımız var suan hamıle kalamadım ekımde tup yaptırdık kımyasal gebelık olustu dusuk oldu sımdı adet olmayı beklıyorum

Offf ya cok zor bi durum bu duyguyu yasayip sonra kaybetmek ne kadar aci yaaaa

amınnnnn...ılk kı kurtaj ıdı ıslemden sonra kanamam yoktu normalde adetım duzenlıdır yıne aynı donemde geldı....tup te ıse 6 ekımı beklıyodum 8 ekımde adet oldum....derken 2 kasım tahlıl gunumdu gebelık ıcın 5.88 ıle basladım beta hcg 35 kadar yukseldı...derken hafıf lekelenmelerım vardı zaten...13 kasımda tahlıl sonucum 15 dusmustu...adetten daha hafıf kanamam oldu....dustumu bılmıyorum derken artık dr a da gtmeye korkuyorum ama dun evde ıdrar testı yaptım negatıf anladım kı dusuk olmus....suan bende nezaman adet olurum bılmıyorum canım...karıstı gunlerım

Ben normalde ayin 5 ile onu arasinda oluyorum kurtajida gecen ayin 6sinda oldum. Yani bugunlerde olmam lazim eski duzenime gore ama yok hersey yetmezmis gibi buda beni strese sokuyo. Senin sikintkn neydi cnm neden tup yapmayi dusundunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…