- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Talihsizlik olmuş. 21 gün önce kürtaj olmuşsunuz. Rahminizin tamamiyle kendini toparladığını sanmıyorum. Bu durumda gebelik olursada sonuç ne olur rabbim hayırlısını versinKaza kelimesine inanmaz dalga geçerdim bir zamanlar.İstemezsen asla olmaz derdim ama basireti bağlanıyor herhalde insanın.Kaza tam da yumurtlama gününe denk gelince.21 gün önce kürtaj oldum...İhtimal dahilinde tabii kesin bir şey yok olsa şu an anlayamam ama hamile kalırım diye korkuyorum.Kürtaj sonrası kazayla haile kalıp sorunsuz doğurabilenler var mı ? Yoksa yine mi aynıları olur dersiniz ?
Kimsenin başına gelmeyecek şey benim başıma geldiTalihsizlik olmuş. 21 gün önce kürtaj olmuşsunuz. Rahminizin tamamiyle kendini toparladığını sanmıyorum. Bu durumda gebelik olursada sonuç ne olur rabbim hayırlısını versin
Tabii ki hayırlısı mesele olmasından korkmak değil de aynılarını yaşamaktan korkmak aslındaBen burada çok okumuştum daha adet olmadan yine hamile kalanı .hayırlısı olsun kötü düşünmeyin iyi düşünün
Herkesin başına her iş gelebilir bu hayatta, öyle düşünmeyin. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin. İyi düşünün iyi olsun inşlh. hamile kalırsanız da kalmasanızda hayırlısını isteyinKimsenin başına gelmeyecek şey benim başıma geldiDoğal yöntemle korunduk bir kez korktum güvenli değil diye ondan sonra pr.. istedim güya koruyacaktı ama olmadı şirketine dava açsam haklı çıkarım
bende iki hafta önce kürtaj oldum dr bana adet olana kadar ilişki yasak dedi sizinde olabileceğini düşünmüyorum yumurtlama olmaz diye tahmin ediyorumKaza kelimesine inanmaz dalga geçerdim bir zamanlar.İstemezsen asla olmaz derdim ama basireti bağlanıyor herhalde insanın.Kaza tam da yumurtlama gününe denk gelince.21 gün önce kürtaj oldum...İhtimal dahilinde tabii kesin bir şey yok olsa şu an anlayamam ama hamile kalırım diye korkuyorum.Kürtaj sonrası kazayla haile kalıp sorunsuz doğurabilenler var mı ? Yoksa yine mi aynıları olur dersiniz ?
Benim kanamam az oldu 2 kez oldu 2.den sonra tamamen bitti ilişki yasak değil olabilir 1 hafta sonra dahi olabilir ağrı olmazsa dedi.21 gün oldu bugün kürtaj olalı.Hamilelik istediğim dönemden yumurtlama dönemlerini akıntıdan anlayabiliyorum ne yazık ki yumurtlama oldu bu ay.Hayırlısı ya bakalımbende iki hafta önce kürtaj oldum dr bana adet olana kadar ilişki yasak dedi sizinde olabileceğini düşünmüyorum yumurtlama olmaz diye tahmin ediyorum
zaten ağrı oluyor rahim ağzındabende hazır değilim zaten( ilişkiye yani )
Benim biraz zor oldu dr kürtaj yapamadı tam beceriksiz kendim evde parça düşürdüm ağrılı oldu yaniBenim kanamam az oldu 2 kez oldu 2.den sonra tamamen bitti ilişki yasak değil olabilir 1 hafta sonra dahi olabilir ağrı olmazsa dedi.21 gün oldu bugün kürtaj olalı.Hamilelik istediğim dönemden yumurtlama dönemlerini akıntıdan anlayabiliyorum ne yazık ki yumurtlama oldu bu ay.Hayırlısı ya bakalım
Bikaç güne sıfırlanırAa aynı gebelik var gibi çift çizgi var ne zaman sıfırlanıyor ki 2 ay kadar hormon durur diyenler var kişiye göre değişir mi ki
Sonuç ne oldu acaba?Kaza kelimesine inanmaz dalga geçerdim bir zamanlar.İstemezsen asla olmaz derdim ama basireti bağlanıyor herhalde insanın.Kaza tam da yumurtlama gününe denk gelince.21 gün önce kürtaj oldum...İhtimal dahilinde tabii kesin bir şey yok olsa şu an anlayamam ama hamile kalırım diye korkuyorum.Kürtaj sonrası kazayla haile kalıp sorunsuz doğurabilenler var mı ? Yoksa yine mi aynıları olur dersiniz ?
Değildim çok şükür 3.ayım doldu artık şimdi düşünüyoruzSonuç ne oldu acaba?
Anladım bnde 3 kez kurtaj oldum aralarda 3er ay korundum bunda 23 gün oldu kurtaj olalı 3 aylık bebegimin kakbi durmustu adet olmadm hala 1 kez de kaza oldu hala adet olmadım basım dönüyor migdem bulanıyor cok korkuyorumDeğildim çok şükür 3.ayım doldu artık şimdi düşünüyoruz
Peki şuan durum nedir sağlıklı kucağınıza aldinizmi.Kaza kelimesine inanmaz dalga geçerdim bir zamanlar.İstemezsen asla olmaz derdim ama basireti bağlanıyor herhalde insanın.Kaza tam da yumurtlama gününe denk gelince.21 gün önce kürtaj oldum...İhtimal dahilinde tabii kesin bir şey yok olsa şu an anlayamam ama hamile kalırım diye korkuyorum.Kürtaj sonrası kazayla haile kalıp sorunsuz doğurabilenler var mı ? Yoksa yine mi aynıları olur dersiniz ?
hamile değildim o ay neyse kiPeki şuan durum nedir sağlıklı kucağınıza aldinizmi.
Bnde yeni kürtaj oldum 15 gün sonra korunmaya bilirsin dedi doktorum adetimi bile beklememe gerek yokmushamile değildim o ay neyse kiKorunma sürem bitti deneme sürecindeyiz nasip kısmet
Kaç haftalıktı bebeğin?Bnde yeni kürtaj oldum 15 gün sonra korunmaya bilirsin dedi doktorum adetimi bile beklememe gerek yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?