Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ekim 27 de kürtaj oldum ve doktorumun bana söylediği bekleme süresi bu ay dolduve çalışmalara başladık ama ben hala korkuyorum aynımı olacak diye lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kürtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirenlerden yorum bekliyorum
canım öncelikle geçmiş olsun bende kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü yavrum benim3ay ara verdık şimditekrar hamileyim allaha bin şükür 30 haftamız doldu şuan olumsuz bir durum yok ama rabbim bilir tabiki sen niçin kürtaj olmuştun bizdebirde kan uyuşmazlığı vardı
senin adına çok sevindim canım inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağınane biliyim ben korkuyorum aynı mı olacak diye bide benimkinde10.hafta olmasına rağmen kalp atışı yoktu bebeğim gelişmemiş hiç inşallah bu sefer allahın izniyle sağlıklı bi gebelik geçirmek istiyorum
inşallahda geçirirsin canım.benimde öyleydı kalp atışı yoktu zten hiiçç gelişmemiş dedi doktor hayırlısı öyleydı demekki bende senın gıbıydım cok korkuyordum ama inşallah ii olur
çok geçmiş olsun kızlar.bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. dünyam yıkılmıştı neden bebeğim beni bıraktı... hemde doğum günümde kürtaj oldum bu çok kötü bi duygu.kürtaj olduktan 40 gün sonra tekrar adet oldum hemen hamile kaldım.bebeğim bana tekrar geri geldi dedim.şimdi oğlu 9 aylık oldu ilk dişini çıkartıyor allah size bu güzel duyguyu yaşatsın.çok güzel anne olmak![]()
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşlar
bende sizin gibi iki bebeğimi kaybettim bir sene arayla ilk önce kalp atışını alıyorduk
sonra gelişmiyordu ölüyordu
sebebini araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı şimdi 18 haftalık hamileyim
hergün karından iğne yiyorum (clexene 0,4) ve coraspin kullanıyorum
şimdilik gebeliğim iyi gidiyor kızım olacak inşallah
Bence bebeği kaybetme nedeni ne ? factor 5 mi protein C yüksekliği mi bunu iyi araştırın doktorunuz vereceği tedavi ile sorunsuz bir şekilde ilerliyor hamilelik
Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almaya nasip eder inşallah![]()
slm kızlar ekim 27 de kürtaj oldum ve doktorumun bana söylediği bekleme süresi bu ay dolduve çalışmalara başladık ama ben hala korkuyorum aynımı olacak diye lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kürtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirenlerden yorum bekliyorum
canım çok geçmiş olsun bende iki defa kürtaj oldum..ilkinde senin dediğin gibi bebekte gelişme yoktu ne kesesini nede kalp atımlarını çok zor alıyorduk. her defasında alttan muayene oluyordum(6 haftalıkken hiç kalp atımı duyamadık ve kürtaj oldum .ilk gebelik oldugu için doktorlar çok araştırmıyor.çok olagan karşılıyorlar.3 ay beklemeden sonra kürtajdan 5 ay sonra ikincigebeligim oldu gayet iyi gidiyordu kesesini kalp atımlarını hep haftasında gördük hiç alttanda muayeneye bile gerek kalmamıştı.ama kontrolden 1 gün sonra ani bi kanama oldu hemde çok fazla ertesi gün ultrasonda bebegin kalp atışlarının durdugunu gördük ve kürtajla bebegim yine alındı.bunu 15 gün önce yaşadım. ve iki bebegiminde kalp atışları durdugundan ve kürtajla sonlandıgından kan pıhtılaşmasından şüpheleniyoruz.(doktorumunda görüşü bu)şimdi tıp fakultesine gidip tahlil yaptıracagız duruma göre artık tedaviye başlayacagız.
istersen sende tahlil felan yaptırabilirsin kan pıhtılaşma sorunu felan varsa benim gibi acı tecrübelrle ögrenme,sosyal güvenceniz varsa tıp fakultesinde yaptırabilirsin.genelde 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ama sen yien iyi bir doktora danış derim..aspirin ve iğnelerle tedavisi var yine elhamdulililah.tekrar geçmiş olsun Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin...
Merhaba bende 12 kasımda 8 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum daha sonra hiç adet görmeden hamile kaldım şuan bebeğim 8 haftalık durumu çokşükür iyi ama ben hiç iyi değilim yaklaşık3 haftadır mide bulantısından mahvoldum dilerim geçer en kısa zamanda...
canım öncelikle geçmiş olsun bende kürtaj oldum bebeğim karnımda ölmüştü yavrum benim3ay ara verdık şimditekrar hamileyim allaha bin şükür 30 haftamız doldu şuan olumsuz bir durum yok ama rabbim bilir tabiki sen niçin kürtaj olmuştun bizdebirde kan uyuşmazlığı vardı
allah tamamına erdirsin, sağlıcakla gelsin bebiş....
Merhaba bende 12 kasımda 8 haftalık bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum daha sonra hiç adet görmeden hamile kaldım şuan bebeğim 8 haftalık durumu çokşükür iyi ama ben hiç iyi değilim yaklaşık3 haftadır mide bulantısından mahvoldum dilerim geçer en kısa zamanda...
saol canım benim bekliyoruz bakalım inşallah sağsalim elimize alırız
allahın izniyle alırsınız canım, endişe hiç bırakmııyor insanı değil mi? azıcık kalmış annesi allahın yardımıyla çar çabuk geçer.