- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Melindanaz
-
Insallah canim. Bakalim benim dr ne zaman baslicak. Kurtajdan sonra adet olmak da biraz vakit aliyor sanirimÇok geçmiş olsun canım
Bende çarşamba günü düşük yaptım
Bu ay mola verdik
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm inşallah yine olur cnm
Düşük ten sonra da aynı canımInsallah canim. Bakalim benim dr ne zaman baslicak. Kurtajdan sonra adet olmak da biraz vakit aliyor sanirim
Bi de kanda gebelik hormonu sifirlanmali o ne zamana sifirlanir bilmiyorum. Suna bak ya tutsun diye dua ediyoduk simdi etkisi bitsin diye dua ediyoruzDüşük ten sonra da aynı canım
Düzen bozulabilir yazıyor nette
Bi de kanda gebelik hormonu sifirlanmali o ne zamana sifirlanir bilmiyorum. Suna bak ya tutsun diye dua ediyoduk simdi etkisi bitsin diye dua ediyoruzAllahim ne buyuk bir aci
Canım çok üzüldüm.Rabbim sabır versin çok zor bişey.Tekrar hatırlatmak istemem ama neden kürtaj oldun sorun neydiKizlar cuma gunu kurtaj oldumicim yaniyor. Kurtajdan sonra tup bebek yaptirip pozitifi tekrar goren var mi?
Bu arada ben varım.Bi kürtajım var şu an tüp bebekle hamileyim.Ümidini yitirme neden olmasın ki.Eskisi gibi deil teknoloji çok ilerledi rahimine bisey olmamiştır korkma.Ben bide doğuştan yarım rahimliyim ona rağmen hamile kaldım neden kalamıyasın.Gwrçi benimde şu an düşuk tehlikem var çok korkuyorum.Nasipte ne varsa onu görücezKizlar cuma gunu kurtaj oldumicim yaniyor. Kurtajdan sonra tup bebek yaptirip pozitifi tekrar goren var mi?
Yavrumun kalbi durdu canimCanım çok üzüldüm.Rabbim sabır versin çok zor bişey.Tekrar hatırlatmak istemem ama neden kürtaj oldun sorun neydi
Aynı benim gibi olmuş çok üzüldüm.Benimde ilk gebeliģimde kalp atışı durmuştu.3 yıl oldu ama hala dün gibi hatırlıyorum.İnşallah ikimiz içinde ilk ve son olur canımYavrumun kalbi durdu canim
Peki neden kurtaj oldun canim sen. Genetiginize falan bakildi miBu arada ben varım.Bi kürtajım var şu an tüp bebekle hamileyim.Ümidini yitirme neden olmasın ki.Eskisi gibi deil teknoloji çok ilerledi rahimine bisey olmamiştır korkma.Ben bide doğuştan yarım rahimliyim ona rağmen hamile kaldım neden kalamıyasın.Gwrçi benimde şu an düşuk tehlikem var çok korkuyorum.Nasipte ne varsa onu görücez
Sen mi uc yil beklemeyi tercih ettin yoksa denediniz tup bebek olmadi miAynı benim gibi olmuş çok üzüldüm.Benimde ilk gebeliģimde kalp atışı durmuştu.3 yıl oldu ama hala dün gibi hatırlıyorum.İnşallah ikimiz içinde ilk ve son olur canım
Maydonozu okudm ama yapmadim keske yapsaydim kurtaj olmami istememisti cunku tup bebek drum.Bu başlık altında bilgilere benm de ihtiyacm var.bnm de acısı yeni kalp hızı çok iyi olmasına rağmensonra ki kontrolde durduğunu öğrendim. 2 gün önce kendim maydanoz suyu başka şeyler yapıp düşürdüm. Ağrısı acisi yeni ama icimizdn nsl gider bilmiyorum..
Kürtaj olmak kötü bi şey dgldr tabi ama doğası gereği kendiliğinden düşürmek biraz daha zararsz olabilir. Eskiden annelerimiz kackere kendi kendine dusurmustur. Ben kuymak in bile fayda sagladigini okudum.kuymak yaptim maydanoz içtim 2 gün sonra kendiliğinden düştü zor oldu ama inş içim temizlenmstr.Maydonozu okudm ama yapmadim keske yapsaydim kurtaj olmami istememisti cunku tup bebek drum.
Insallah canim sen yine de kontrole git parca falan kalmis mi diye kontrol ettir. Onl amacliKürtaj olmak kötü bi şey dgldr tabi ama doğası gereği kendiliğinden düşürmek biraz daha zararsz olabilir. Eskiden annelerimiz kackere kendi kendine dusurmustur. Ben kuymak in bile fayda sagladigini okudum.kuymak yaptim maydanoz içtim 2 gün sonra kendiliğinden düştü zor oldu ama inş içim temizlenmstr.
Doktor 3 ay sonra gel ddi ama ben ddigin gibi gider bi kontrol olurumInsallah canim sen yine de kontrole git parca falan kalmis mi diye kontrol ettir. Onl amacli
Peki neden kurtaj oldun canim sen. Genetiginize falan bakildi mi
Doktorum kürtaj yapıcaz dedi bende kabul ettim.Diger türlü ben dayanamazdım.Ağrı eşiğim çok düşük.Genetiğe bakmayı gerek görmedi doktor ilk gebelikte olabiliyomuş tekrarlayan düşüklerde genetiğe bakıyolar.3 yıl beklemeye gelince önce istemedim sonrada aşılama falan denedik olmadı en son tüp bebek denedik ilk denememde oldu şükür.Seninde tekrar olucak korkma.Kürtaj için söylenenlerden dolayı korkma canım iyi bi doktor kürtaj yapınca inan hiç bi sorun olmuyoSen mi uc yil beklemeyi tercih ettin yoksa denediniz tup bebek olmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?