Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam ben bebeğimin Kalbi durduğundan kürtaj olalı 1 ayı geçti . Zor zamanlardı. Toparlamaya çalışıyorum. Adet için ilaç kullanıyorum bir taraftan da hayal kurmaya başladım yeniden .. dondurulmuş embriyolarım ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var..
Göndermedim . İlk kez yaşadım doktor büyük ihtimalle kromozomsal sıkıntı dedi .ben Haziran’da başlamayı düşünüyorum tekrar . Sen neden bekledin bu kadar
Göndermedim . İlk kez yaşadım doktor büyük ihtimalle kromozomsal sıkıntı dedi .ben Haziran’da başlamayı düşünüyorum tekrar . Sen neden bekledin bu kadar
Gonderseydin keşke . Diğer embriyolar ona göre transfer edilir ya da edilmezdi. Peki kan sulandirici kullanıyor muydun? Benim kurtajdan sonra başka sağlık sorunlarım oldu sonra da korktum. Ben de kan pihtilasmasi var sanırım doz yetersiz kaldı .
Gonderseydin keşke . Diğer embriyolar ona göre transfer edilir ya da edilmezdi. Peki kan sulandirici kullanıyor muydun? Benim kurtajdan sonra başka sağlık sorunlarım oldu sonra da korktum. Ben de kan pihtilasmasi var sanırım doz yetersiz kaldı .
Pıhtılaşma ve genetik testleri yeni yaptırdım sonucu bekliyorum . Eşimde genetik çıkmadı. Doktor şunu söyledi bana bunda oldu diye sonrasında da kesin olacak ya da olmayacak diye bir şey yok onun için genetiğe gönderme gereği duymadım. Coraspin çok kısa süre kullandım benden ilk günden itibaren kahve leke geldiğinden doktorum kesmişti . Sizde sorun neydi ?
Korkmayın, belli bir süre bekleyin ve kendinizi hazır hissettiginizde yeniden deneyin.
Benim de ilk gebeligim kalp atışının durmasıyla sonlandı. Yıkıldım resmen, günlerim çok kötü geçiyordu.
6 ay sonra aynı tedaviden kalan dondurulmuş embriyomu transfer ettirdim. Sonuçta her embriyo kendine özgü dedi doktorum. Sağlıklı ilerleyen bir gebeligim var çok şükür