Kürtajdan sonra yeniden hamıle kalanlar ?

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
kürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da 😢

• Beğen
Reactions: H M
kürtaj sonrası yeniden hamıle kalan arkadaşlar kaç adet gördünüz kürtajdan sonra? Kalabilmek adına bir şeyler yaptınızsa paylaşır mısınız? Hüsran oldu benım bu ay da 😢
doktorlar erken dusuklerde cok bekletmıyo . 1 adet yada cogunlukla 2 adet bekletıp tekrar denemelere baslamamıza ızın verıyo. dolayısıyla psıkolojı hazırsa tekrar denıyoruz. sen stress yapma yumurtlama takıp edıyorsan devamm et. allahım tez zamanda yuzunu guldursun hayırlısıyla. ben bısı onercek kadar bılgılı degılım sadece dua etmeye geldım :) :dua:

Kürtaj sonrası 3 aydan sonrası olabılıyor 3 ay bekleme nedeni Allah korusun sağlıksız gebelık olmasın diyemiş.

Ben 4 aylik kızımı kaybettim suyu bitmesi sonucu. Doktorum sadece bu ay korun yeterli dedi heralde rahmin durumuna göre değişiyor korunma süresi

Kürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldum 😔

Kürtajdan sonra 2 adet korundum 3. De bıraktım ve hamile kaldım ama yine kürtaj oldum 😔
Benım asıl gideceğim dr devlette çalışıyor suan corona hastanesinde onun tavsiyesiydi ve bız en az 2 sene düşünmüyorduk suprız olunca eşim sormuş oda 3 adet dönemi geçtiyse sorun olmaz demiş.
Çünkü sağlıklı olmayabılıyormus

Benım asıl gideceğim dr devlette çalışıyor suan corona hastanesinde onun tavsiyesiydi ve bız en az 2 sene düşünmüyorduk suprız olunca eşim sormuş oda 3 adet dönemi geçtiyse sorun olmaz demiş.
Çünkü sağlıklı olmayabılıyormus
Doktorlara göre değişiyor canım kimi 1 korunma veriyor kimi 2-3 kimi 6 ay

Doktorlara göre değişiyor canım kimi 1 korunma veriyor kimi 2-3 kimi 6 ay
Doğrudur bızım ki bayagı eskıden tanıdığımız dr ve cevremızden çok kişi ona gitti. Corona hastanesı olduğu ıcın oraya gidemiyorum kendını ayarlayınca doğum dr um o olacak o zamana kadar da onun tanıdığı tavsıye ettiği dr a gideceğim

doktorlar erken dusuklerde cok bekletmıyo . 1 adet yada cogunlukla 2 adet bekletıp tekrar denemelere baslamamıza ızın verıyo. dolayısıyla psıkolojı hazırsa tekrar denıyoruz. sen stress yapma yumurtlama takıp edıyorsan devamm et. allahım tez zamanda yuzunu guldursun hayırlısıyla. ben bısı onercek kadar bılgılı degılım sadece dua etmeye geldım :) :dua:
Ne güzel bir bakış açısı.:dua için geldım👏

Valla canım kurtajdan sora yine aynı seylerden korkuluyor açıkçası ben tedaviyle kalmıştım zaten korunma düşünmüyorum ama ilk ay için dikkat ediyorum yine zaten daha ilk adetimi olmadım.
O yüzden kararsız endişeli bı durum.yine aynı şeyi yaşamak ta var işin içinde bide kalmam diyip kalmakta.

Valla canım kurtajdan sora yine aynı seylerden korkuluyor açıkçası ben tedaviyle kalmıştım zaten korunma düşünmüyorum ama ilk ay için dikkat ediyorum yine zaten daha ilk adetimi olmadım.
O yüzden kararsız endişeli bı durum.yine aynı şeyi yaşamak ta var işin içinde bide kalmam diyip kalmakta.
Evet bi defa yasamıssa insan 2.sine bu kaygı daha yoğun maalesef .😢

Ilk gebeligimi hemen hamile kaldim 1 ay sonra doktora tesadufen birisinin randevusu vardi yaninda gittim bakdiginda kalp atisi yok bebegin dedi kurtajdan sonra 3 ay bekle dedi toparlan sonra yeniden kalabilirsin dedi 3 aydan sonra birdaha hamile kaldim galiba 3 ay gecdi korunmayi birakdim 1 adet gordum sonra hamile kaldim oda ayni sekilde kalp atisi olmadi kurtajla alindi sonrasinda bosandim ve 1 yil gecdi birdaha evlendim 5 ay sonrasinda hamile kalabildim oda 1bucuk yil nerdeyse rahim dinlenmisken 5 ayimi aldi ama sonu guzel oldu şükürler olsun allahim sizede nasil etsin insallah 🤲

Back
X