Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aminnnnnnnn tez zamanda inşallah sağlıkla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
insallah insallah yaa ..esyalarina bile yer acmistim. besigine, elbiselerine.. biberon alip vitrine koymustum.. düsük yapmak anlatilamayacak bi duygu bence.. en kisa zamanda insallah isteyen herkes bebegine kavusur. bu ay mesela![]()
canıım çok sevindim senin adına... ALLAHIM sizi korusun ve isteyen herkeze en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin AMİN...
çok sağol canım.darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh Emir Bebek
bende 2 gebelik kaybı yaşadım aradan 7 ay geçti ve hamileyimmm.. hiç bir zaman umudunu kaybetmiycen diye boşuna demiyorlar....
ayyy ayyy canım benim tebrik ederim hayırlı olsun allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bu haberini okuyunca okadar çok sevindimki kendine çok çok iyi bak sen ve bebişin Allah a emanet olun canım![]()
![]()
![]()
evt canım çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum.ama en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyosun hamile kalamayan kalmak için uğraşan çok insan var Allah onlarada yardım etsin.inşallah herşey gönlüne göre olur bu ay güzel haberi alıp o mutluluğu tekrar yaşarsın![]()
önce kocaman maassaallaahhh diyelim. insallah ben de senin gibi olurum cünkü iki kayip yasadim birinde bebek vardi ama ikincisinde bebegi göremedi doktor.. cok istiyorum ben de sizler gibi. simdi korkuyorum iki kere hayal kirikligi oluca 3.ye umudum azaldi...
evt cnm dediğin gibi umutsuz olmamak lazım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin NazarNazarNazar
çoooook saol canım... ALLAHIM isteyen herkeze versin bebişlerini...
hiç korkma canım benim... herşey olacağına varıyor.. kimi kolayca kucagına alıyor yavrusunu kimide işte bizim gibi olanlarda zorla.. hayırlısını versin YÜCE ALLAHIM herzaman...AMİN... sen içini ferah tut..
insallah cnm tesekkür ederim.. cinsiyet tahminin var mi???![]()
insallah cnm sen de saol.. gün gectikce daha iyi hissediyorum bakiyorum da istemeyenler daha cabuk hamile kaliyoben de artik istemiyorum(!) kac kisi biliyorum aldircam diyen
insallah bu ay istemiyorum
![]()
tamam cnm saol tabi tecrübe konusuyo relax olalim gerisi kendiliginden gelsin..
evet tahmin derken onu kastetmistim, hani kesenin ner tarafta durdugu felan.. bi de takvimler var..