Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk yaptığım testler 10.ml üzeri yazıyodu bence yoktur bebeğim 300 falan değerim sanmam yani

Kızlar ilk yaptığım testler 10.ml üzeri yazıyodu bence yoktur bebeğim 300 falan değerim sanmam yani
Bnm ilk gebeliğimde 20 idi dün yaptıgım ondan daha silikti ben o yuzden 10-15 civarı oldugunu düşünüyorum benimkinin ama senin daha koyu 100 ü geçmiştir muhtemelen

Anladım cnm ama senin baya belirgin bat gününe az kalmış zaten o gün tekrar et yeter gözün aydın :)

Herkese Merhabalar, mübarek Ramazan öncesi Allah isteyen kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah.(Forumlarda yeniyim,hamilelik haberini alan arkadaşlarımı da ayrıca yürekten kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepsine)
Bana gelince ben 14 martta 6 aylık bebeğimi kaybettim,normal doğumla doğurdum,defnettim.Doğumdan sonra bir kaç hafta kanamalarım devam etti,18 Nisan'dan bir hafta öncede tamamen kesildi.
18 Nisan'da da regli oldum (Lohusalığın 34.gününde).Kendimi bildim bileli reglilerim 26-27 günde bir olur ve olma şekli ilk gün az,2-3 gün yoğun,4.gün azalma,5 günün sonunda biter.Yine aynı şekilde ilk reglimi oldum.
Doktorum ilk reglinden sonra göreyim demişti,18 Nisanda başlayan reglim 22 Nisan bitti.27 nisan da doktora kontrole gittim ve bana rahimde kalınlaşma var dedi.
Sebebine ya içerde doku kaldı,yada regli oldun ama rahim toparlanmadı dedi.

Bugün yada yarın 2.dönem reglimi bekliyorum.Bu rahim kalınlaşması operasyonsuz düzelen var mı?
Yoksa illa yine kürtaj mı olacak?
Offf offff

Yok canım sabah sadece mide bulantim vardı ama kusturacak gibi değildi ondan dolayı yapmıştım test ben

Canım çok tesekkur ederim iyi dileklerin için belki adetten olmuş olabilir başın sağolsun son acın olsun insallah seninde bi başka doktorada görün istersen

2016 eşimde kaldı 4 te 1 yapınca 2017 bende kaldı 3te 1 yapınca oğlum 2012 doğumlu tamda eşimde kaldı ayy gerçekmi bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…