- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 34
Ya allahım çok büyük herşey yoluna giriyo gibi rabbime tevekkül herşeyin önünde çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahSevin tabi çok şükür oldu işte :)
Var vallaInşallah sağlıkla ilerler güzel haberlerini alırız canım
Aynen öyle heyecan yaptım valla ne güzel iki haber geldi şu hasta halime iyi gelen :) herşey güzelleşecek rabbim sağlık versin bize yeterİnşallah cnm bi kesinleşsinde zaten sürekli okuyorum
O ne kız valla burda yeni yeni şeyler duyuyorumKızlar ilk yaptığım testler 10.ml üzeri yazıyodu bence yoktur bebeğim 300 falan değerim sanmam yani
Bnm ilk gebeliğimde 20 idi dün yaptıgım ondan daha silikti ben o yuzden 10-15 civarı oldugunu düşünüyorum benimkinin ama senin daha koyu 100 ü geçmiştir muhtemelenKızlar ilk yaptığım testler 10.ml üzeri yazıyodu bence yoktur bebeğim 300 falan değerim sanmam yani
Aynen cnm inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinlerAynen öyle heyecan yaptım valla ne güzel iki haber geldi şu hasta halime iyi gelen :) herşey güzelleşecek rabbim sağlık versin bize yeter
He yavrum söyle testin hassasligina göre 10mlu idrarda çıkaran birde 20 mluda çıkaran varya ondan yazdım bak bugün yaptıklarım üstten ilk ikisi aynı marka 10ml hassas diğeri 20 mlu olan en alttaki bakO ne kız valla burda yeni yeni şeyler duyuyorum
Anladım cnm ama senin baya belirgin bat gününe az kalmış zaten o gün tekrar et yeter gözün aydın :)He yavrum söyle testin hassasligina göre 10mlu idrarda çıkaran birde 20 mluda çıkaran varya ondan yazdım bak bugün yaptıklarım üstten ilk ikisi aynı marka 10ml hassas diğeri 20 mlu olan en alttaki bak Eki Görüntüle 2146344
Elif benim çok bel ve kasık ağrım var seninde öylemi taş gibi karnımHe yavrum söyle testin hassasligina göre 10mlu idrarda çıkaran birde 20 mluda çıkaran varya ondan yazdım bak bugün yaptıklarım üstten ilk ikisi aynı marka 10ml hassas diğeri 20 mlu olan en alttaki bak Eki Görüntüle 2146344
Yarın yapacam tekrar nasipse çarşamba hastanede isim vardı bi tahlil yaptırırım insallahAnladım cnm ama senin baya belirgin bat gününe az kalmış zaten o gün tekrar et yeter gözün aydın :)
Canım çok tesekkur ederim iyi dileklerin için belki adetten olmuş olabilir başın sağolsun son acın olsun insallah seninde bi başka doktorada görün istersenHerkese Merhabalar, mübarek Ramazan öncesi Allah isteyen kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah.(Forumlarda yeniyim,hamilelik haberini alan arkadaşlarımı da ayrıca yürekten kutluyorum,Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepsine)
Bana gelince ben 14 martta 6 aylık bebeğimi kaybettim,normal doğumla doğurdum,defnettim.Doğumdan sonra bir kaç hafta kanamalarım devam etti,18 Nisan'dan bir hafta öncede tamamen kesildi.
18 Nisan'da da regli oldum (Lohusalığın 34.gününde).Kendimi bildim bileli reglilerim 26-27 günde bir olur ve olma şekli ilk gün az,2-3 gün yoğun,4.gün azalma,5 günün sonunda biter.Yine aynı şekilde ilk reglimi oldum.
Doktorum ilk reglinden sonra göreyim demişti,18 Nisanda başlayan reglim 22 Nisan bitti.27 nisan da doktora kontrole gittim ve bana rahimde kalınlaşma var dedi.
Sebebine ya içerde doku kaldı,yada regli oldun ama rahim toparlanmadı dedi.
Bugün yada yarın 2.dönem reglimi bekliyorum.Bu rahim kalınlaşması operasyonsuz düzelen var mı?
Yoksa illa yine kürtaj mı olacak?
Offf offff
Çin takvimi değil de şey var en son kimin kanı yenilendiyse cinsiyet o oluyormus bi kaç kişiyle denemiştik doğru çıkıyordu, eskilerden herhalde tam bilmiyorum annemde çünkü biliyormuş o yöntemiKızlar bu cin takvimi dogrumudur yaa
Ben pek inanmıyorum ya nedenseKızlar bu cin takvimi dogrumudur yaa
Nasıl yaniÇin takvimi değil de şey var en son kimin kanı yenilendiyse cinsiyet o oluyormus bi kaç kişiyle denemiştik doğru çıkıyordu, eskilerden herhalde tam bilmiyorum annemde çünkü biliyormuş o yöntemi
Erkeklerin yenilenmesi 4 yılda bir oluyormus kadınlarında 3 yılda.Nasıl yani
2016 eşimde kaldı 4 te 1 yapınca 2017 bende kaldı 3te 1 yapınca oğlum 2012 doğumlu tamda eşimde kaldı ayy gerçekmi bu acabaErkeklerin yenilenmesi 4 yılda bir oluyormus kadınlarında 3 yılda.
Yani eşinin Doğum yılına 4 ekliyorsun her defasında , kendi Doğum yılına da 3 ekliyorsun. Hanginiz 2018 çıkarsa yada 2018e yakın çıkarsa cinsiyet o oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?