Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım cnm çok teşekkür ederim ben de yaptıracam bakalım sağlıkçıyım diye yalvaracam artık tanıdık yok burda yeniyim çünkü inş sıkıntı çıkmaz tek isteğim bu

Anladım cnm çok teşekkür ederim ben de yaptıracam bakalım sağlıkçıyım diye yalvaracam artık tanıdık yok burda yeniyim çünkü inş sıkıntı çıkmaz tek isteğim bu
Israrci olmak lazim bu konuda . Doktor tanidik olmasina ragmen sadece kromozom analiziyle yetinecekti. Pihtilasma testini yapmaya zar zor ikna ettim o da ailemdeki yuksek tansiyon kalp damar hastaliklarini anlatinca ikna oldu. Sen de oyle yap kalitimsal rahatsizliklardan bahsedince daha bir ilgileniyorlar.

Kızlar benim adet bitti galiba neden kısa sürdü ki aylar sonra ilk defa olmuşum tadını çıkarıyodum şurda

Cnm sabah deli gibi bir sancıyla uyandım gittim wc kahve bir leke peçeleye geldi ama çamaşırım temizdi sonra bşr kaç saat daha sürdü sancı şiddeti gitti şimdi böbrek ağrısı başladı üşüme geliyor okudum şimdi yazını yine senin nasıl başladı diye aynı sanırım ama hiç leke yok şu saat oldu kaç kez baktım çamaşırda hala temiz korkuyorum parça filan kalmış olamaz dimi kontrolde dr parça yok demişti sence dr gitsem mi yarın ve senin kaç gün böyle sürüp adet söküldü?hala devam ediyor mu adetin ??

Kızlar benim adet bitti galiba neden kısa sürdü ki aylar sonra ilk defa olmuşum tadını çıkarıyodum şurda
Ana yazmışsın zaten yeni gördüm :) kaç gün sürdü ki ay çok şükür bitmiş ya hemen dr git kontrol yapsın alttan erteleme sakın ve bu ay çalışmalar için kolları sıva :)

Ana yazmışsın zaten yeni gördüm :) kaç gün sürdü ki ay çok şükür bitmiş ya hemen dr git kontrol yapsın alttan erteleme sakın ve bu ay çalışmalar için kolları sıva :)
Adetim bitti şükür ve clife bitkisel macun aldım kullanmaya başladım bugun ek olarak aklınızda bulunsun kızlar bele yakı yapıştırıcam bugun hamile kalanlar varmış herşey Allahtan ama birşeyler de sebep artık

Cnm bitkisel macun nedir ne için kullanılır yakı Rahmi geri çeliyor diye biliyorum demekki hamileliğe de yardım ediyormuş bilmiyordum

Cnm bitkisel macun nedir ne için kullanılır yakı Rahmi geri çeliyor diye biliyorum demekki hamileliğe de yardım ediyormuş bilmiyordum
Rahmi ne yapıyormuş anlamadim orayı ben de dün araştırırken öyle bi bilgiye rastladım denemekten zarar gelmez diye az önce yapıştırdım bir hafta kalsın bakalım böyle, adetim de bitti çalışmalara başlıyorum :) bitkisel macunu da burda diğer kürtaj olan arkadaş Elif vardı o söylemişti sanırım bende merak edip araştırdım faydasını gören olmuş ona başladım oda basliycakti sanırım adeti bekliyordu

Evet canım yumurtlama dönemi bıraktım adet olursam ki inşallah olmam tekrar başlayacağım insallah faydasını görürüz.

Hadi bakalım siz ona ben de hayıta devam bakalım hangisi iyi gelecek en azından test etmiş oluruz ve umarım hepsi iyi gelir bir daha ki ay hamileyiz yazıları yazarız bu arada ben hayıtı bıraktım adet oldum sanırım tamda anlamdım leke leke sadece ve sancı var eğer adete bittikten sonra başlıycam yine hayırlısı olsun hepimiz için

Ya arkadas ben hiçbirsey anlamıyorum yahu biz önceden adet olurken çokmu akintimiz olurdu aynı yumurtlama tarzında

Evet canım yumurtlama dönemi bıraktım adet olursam ki inşallah olmam tekrar başlayacağım insallah faydasını görürüz.
Sen kürtaj olduğun ay mi kullandın onu kız ben öyle anlamadım saf saf bakınıyorum bende bilseydim öyle yapardım sen hamissindir belki testi tekrarladın mi

Tabi canım ben şubat 6da kürtaj oldum hemen sipariş verdim yumurtlama doneminde bıraktım adet olunca tekrar baslicam

Ya bilmiyorum kızlar akintim var şuan yumurta akı kivaminda ama bel ve kasik ağrımda var adet ayrısimidir sizce birde bu erken gebelik testi sizce gercekmi

Hiç gerek yok ya ben bi kere aldım ama kan da bile en erken ne kadar çıktığını az çok biliyorsun, testin doğru sonuç verdiğini hiç sanmıyorum

Banada biraz öyle geldi güya ilişkiden 5 gün sonra cikiyomus ı sürede hemen bebek olusmuyo ama umut ışte bizimkisi

Yarın kürtaj olalı tam 1 ay olacak cikmazki ama belki bu akşam tabi inşallah hastanede refakatciyim acilde yaptiririm bi kan testi

Kızlar bugün tam kürtaj olalı 1 ay oldu inşallah kırmızı görmediğimiz hayırlı bir ay olur bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…