- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
- Konu Sahibi Nickimnick
-
İnşallah canım ..rabbim şifamızı versin bu günlerde geçecek inşallah..
İnşallah canım ..
Olursun canım bekle 40 a kadar, 34.gün oldum ben 39.gün bitti benim hemen eski adet gibi oldu 3 gün yoğun 2 gün akıntı .. Seninde gelir canım bekle ağrıların falan varmı benim 1 2 hafta kasıklarım ağrımıştı belliydi geliceği ..canım kaçıncı günde regl olmuştun sen benim bugün 32.gün olamadım hala beklemedeyim sinirim bozuluyo.
Olursun canım bekle 40 a kadar, 34.gün oldum ben 39.gün bitti benim hemen eski adet gibi oldu 3 gün yoğun 2 gün akıntı .. Seninde gelir canım bekle ağrıların falan varmı benim 1 2 hafta kasıklarım ağrımıştı belliydi geliceği ..
Olursun canım bekle 40 a kadar, 34.gün oldum ben 39.gün bitti benim hemen eski adet gibi oldu 3 gün yoğun 2 gün akıntı .. Seninde gelir canım bekle ağrıların falan varmı benim 1 2 hafta kasıklarım ağrımıştı belliydi geliceği ..
Bugün mü yumurtlama oldu canım, aynı bende öyleydim ağrılarım oluyodu eşime diyodum kesin şimdi oldum yarın olucam derken 2 haftayı buldu, adet olmadan 1 hafta öncede hissettim gördüm akıntıyı falan aynen hatta dedim bende kesin 10 15 güne olurum çünkü yumurtlamadan 10 15 gün sonra adet oluyodum ben, deidğim gibi canım benim yumurtlamadan 1 hafta sonra gelmişti adetim .. Bence seninde yumurtlama olduğuna göre adet yaklaşıyo bekle sen çok sıcak tut ayağını karnını ben öyle yaptım üşüttükçe de geçikiyo ..bi de ben yumurtlamayı hissettim normalde bugün şu saate kadar olmam lazımdı ondan canım sıkıldı şimdi.
Bugün mü yumurtlama oldu canım, aynı bende öyleydim ağrılarım oluyodu eşime diyodum kesin şimdi oldum yarın olucam derken 2 haftayı buldu, adet olmadan 1 hafta öncede hissettim gördüm akıntıyı falan aynen hatta dedim bende kesin 10 15 güne olurum çünkü yumurtlamadan 10 15 gün sonra adet oluyodum ben, deidğim gibi canım benim yumurtlamadan 1 hafta sonra gelmişti adetim .. Bence seninde yumurtlama olduğuna göre adet yaklaşıyo bekle sen çok sıcak tut ayağını karnını ben öyle yaptım üşüttükçe de geçikiyo ..
Anladım canım sen bence dediğim gibi biraz daha bekle sonra bi bhcg değerine baktır belki sürpriz bişey de olmuş olabilir .. Hem o testin negatif çıkarsa da doktora götürür dersin adet olmadım hamile değilim diye, ilaç yazar adet söktürücü ..yok canım yumurtlama olalı bugün 16. günüm benim dün olmam gerekiyodu olamadım hala
MEB bende bebeğimi 27 aralikta kaybettim 3. Gebeligim ve kaybim genetik taramaya giricez sonuç ne olur bilemiyorum Allah herkesin gönlüne gore versin
amin canım hepmizeAllah yardımcın olsun canım rabbimden umut kesilmez dualarım senin için en umut etmediğin anda oluverir istediğin inşallah
Merhaba benimde bugün 36.günüm adet olmadım kan tahlili yaptırdım beta hcg 14 çıktı ptesi tekrar yapılacak ama muhtemelen kürtajdan dolayı değerler anca düşüyor ikiz gebelikti benimki ona bağlıyrum gerçi sen adet olmuşssun darısı başıma cnm43 gun oldu hala tık yok doktora gittik hmn gelmesi icin adet gelmesi icin ilac verdi 5 gun kullan dedi adet olmassan kan tahlili yaptır dedi..
bende evde zıplıyorum kosustryrm aldım basıma gripi 5 gun once pempe akıntım oldu 1 damla kahverengi lekelerim gitti cook hafif ama 4 gun oldu hala tık yok beende agrı lesici alıyordum..bir baktım hamile olabilirmiyim sacma bir soru evet kurtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?
Ben 43 gun sonra oldum canım inşallah hamilesindir bazıları adet grmdn tkrr hamile kalıyorlar hakkında hayırlısı..Merhaba benimde bugün 36.günüm adet olmadım kan tahlili yaptırdım beta hcg 14 çıktı ptesi tekrar yapılacak ama muhtemelen kürtajdan dolayı değerler anca düşüyor ikiz gebelikti benimki ona bağlıyrum gerçi sen adet olmuşssun darısı başıma cnm
Bende adet görmedim hiç canım.Belki değer sıfırlanınca oluyor adet bilmiyorumki.Korunmanıza gerek yok dedi doktor ama adet olmadan takip edemiyorum hiçbişeyi.Benim 5.haftada değerim 7610 du ikiz gebeliklerde değer daha yüksek oluyormuş ve geç sıfırlanıyormuş bakalım hayırlısı hakkımızda.Ben 43 gun sonra oldum canım inşallah hamilesindir bazıları adet grmdn tkrr hamile kalıyorlar hakkında hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?