Cok gecmis olsun bende yakin zamanda kurtaj oldum ama benimki sizinkinden farkli brn kendim wc de dusuk yaptim 7 haftalikken icimde az bir parca kalmis o nedenle kurtaj oldu belki ondan bende agri yada baska bir sey olmadi.normalde 40 gune kadar regl olman lazimda 3 ay cok fazla.birde bence baska bir dr a gorunun yasadiginiz sikintiyi anlatin ilk kez duydum kurtajdan bu kadar zaman gecmesine ragmen agri aci oldugunuyaklaşık 7 8 ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için malesef.3 ay regl olmayınca dr ilaç verdi parça düşürdüm dr un ihmali güven yok kimseye.2 aydır bebek istiyoruz.Sorum şu arkadaşlar bebeğin eski yerinde kürtajdan beri eğilirken falan acı oldu bende. bu ay reglime 1 hafta kala batma şeklinde acıyor yerleşmiş olabilirmi varmı böyle bişi yaşayan hamilelerimiz??
parçadan dolayı olamamışım regl canım o parçayı düşürünce günü gününe olmaya devam etti reglim 5 aydır normal yani.şimdi gebelik bekliyorum da kasığımda batarak bi acı oluo 1 saniyelik falan.acaba yerleşmeden dolayımı onu merak ediyorum bakalım vardır belki :)Cok gecmis olsun bende yakin zamanda kurtaj oldum ama benimki sizinkinden farkli brn kendim wc de dusuk yaptim 7 haftalikken icimde az bir parca kalmis o nedenle kurtaj oldu belki ondan bende agri yada baska bir sey olmadi.normalde 40 gune kadar regl olman lazimda 3 ay cok fazla.birde bence baska bir dr a gorunun yasadiginiz sikintiyi anlatin ilk kez duydum kurtajdan bu kadar zaman gecmesine ragmen agri aci oldugunu
Insallah vardir o zaman.ben yasamadim oyle birsey o yuzden bisey diyemicem.parçadan dolayı olamamışım regl canım o parçayı düşürünce günü gününe olmaya devam etti reglim 5 aydır normal yani.şimdi gebelik bekliyorum da kasığımda batarak bi acı oluo 1 saniyelik falan.acaba yerleşmeden dolayımı onu merak ediyorum bakalım vardır belki :)
Insallah vardir o zaman.ben yasamadim oyle birsey o yuzden bisey diyemicem.
bende 18 19 hcg hep kaldı adetle atarsın kalıntıkar etkiler hcgyi dedi dr ama ader olmadım ki nasıl atimBende bu ay kürtaj oldum. Kürtajdan bir hafta sonra kanama başladı 10 gün sürdü az az. Parca kalmış. İlaçla düştü.
Hcg takibi yapıyoruz bugun yine verdim. En son 3 e düştü yünede istedi hcg.
Birde kızlar sizde memede süt geliyomuydu?
Bende hala tek memede sıkınca geliyor.
Bugun prolaktin için kan verdim bakalım ne çıkacak.
Bu arada test yaparsan gebelik varsa çıkar bence.
yok canım ya beklemek istiyorum çok pahalı onda negatif çıkarsa üzülürümInşallah vardır gebelik. Erken gebelik testiyle öğrenebilirsin. Evet yerleşirken batma oluyor bende olmuştu sonradan farkettim tabi.
Bende bir haftadır ilişki deyim bakalım bişey çıkacakmı.
dr benim değik zaten görğmcemindi o bi kez kürtaj olunca ii deyince prof dr die güvendik ama parayı alana kadarmış demekki.o başka şehirde kürtaj için gittik.çok şükür 3 ay içimde bi zarar vermemiş rahmime herşeyim normal çıktı.. Amin İnşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbimKesinlikle doktorunuzu degistirin boyle ihmal olmamali insallah hamilesinizdir darisi tum isteyenlerin basina
canım geçmiş olsun Rabbim en kusa zamanda nasip etdin İnşallahkizlar 4gun once kurtaj oldum 4haftalikdi..korunmayi dusunmuyorum..hatta bebek istitorum burada korunmayip gebe kalan cogu kadin var.kurtajin ilk gunu adetin ilk gunuymus..kanamam 2gun oldu cok sukur simdilik agrim falanda yok.bakalim kismet
amin canim hrpimizrcanım geçmiş olsun Rabbim en kusa zamanda nasip etdin İnşallah
Geçmiş olsun. İlk dr kontrolune git içinde parça pıhtı varmı baksın hcg baksın ihmal etme. Bilmeden ilişkiye girersin enfeksiyon olur. 6. Gününde kontrolunu yaptır bacım.kizlar 4gun once kurtaj oldum 4haftalikdi..korunmayi dusunmuyorum..hatta bebek istitorum burada korunmayip gebe kalan cogu kadin var.kurtajin ilk gunu adetin ilk gunuymus..kanamam 2gun oldu cok sukur simdilik agrim falanda yok.bakalim kismet
benim dr guvendiyim biri acikcasi..sonra gel demedi hic.parca kalmis olsaydi kanama agri ateş olurdu bunlar yoksa gerek yok birseye dedi bide antibiyptik verdi onu kullaniyorum sabah akşam..gebelik haftamda kucuk idi4deydimGeçmiş olsun. İlk dr kontrolune git içinde parça pıhtı varmı baksın hcg baksın ihmal etme. Bilmeden ilişkiye girersin enfeksiyon olur. 6. Gününde kontrolunu yaptır bacım.
Benim dr kürtajdan bir ay sonra gel dedi saf!
Bir hafta oldu kontrole gittim patca varmış yani ince işler ihmale gelmez.
Bencede sorunun yoksa gebelik için bekleme vucut hazır değilse olmazsın zaten.
Birde hcg değerin düşünce eskisi gibi hissedeceksin üzüntün kalmayacak onu gözlemledim ben.
Canım benimde hiç sancım ateşim olmadı dörtgün sonra kanama oldu adet sandım hic sancım olmadı az az dı. Muayene etti parca kalmış. Yani bu standarttır bir hafta sonra kontrol edilmeli. Dr çağırması gerekmez ben gitmesem içimde parca zarar verecekti. İlaçla attım. Ayrıca bende antibiyotik kullanıyordum. İlla parca kalacak diye birsey yok tabi ama kontrol şart.benim dr guvendiyim biri acikcasi..sonra gel demedi hic.parca kalmis olsaydi kanama agri ateş olurdu bunlar yoksa gerek yok birseye dedi bide antibiyptik verdi onu kullaniyorum sabah akşam..gebelik haftamda kucuk idi4deydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?