Kurtajjj

Hamileyim bekarım kürtaj yaptırmak zorundayim ama sevgilim parayı bulmadigi için kürtaj yerine tytotech diye bir ilacı öneriyor bilgiis olan var mı zor duurmdayim cevaplayin lütfen
İlk kez duydum meraktan internetten baktım da o isimde bir ilaç yok. Farklı isimde çıkıyor Türkiyede satışı yok denilmektedir.

Korunmak daha ucuz. Korunacaktın basit ve net.

Bu sitede onlarca kadın bu hissiyatı yaşamak için çabalarken bir can almayı öneren kim olabilir?

Hamileyim bekarım kürtaj yaptırmak zorundayim ama sevgilim parayı bulmadigi için kürtaj yerine tytotech diye bir ilacı öneriyor bilgiis olan var mı zor duurmdayim cevaplayin lütfen
Kafanıza göre nasıl ilaç alıp bunu denemeye çalışırsınız ,kürtajı zaten demiyorum bebekle olan kısmı sizi ilgilendirir ama keşke korunmayı dusunseydiniz öncesinde.

O işi yapan parayı da bulsun bir zahmet, bilmediğin ilacı kullanma. Yan etkisini bilmiyorsun belki öyle bir etki edecek ki, bir daha istesen de bebek sahibi olamayacaksın.

Sevgiliniz jinekolog mu ki ilac oneriyor

Yargılamak istemiyorum. Çok kötü bir duruma düşmüşsünüz. Bütün maddi manevi yük size bırakılmış. Bu herife sevgilim demeyin, tekmeyi vurun lütfen.

Son adet tarihinizin 6 Aralık olduğunu söylemişsiniz. Yani ortalama 8 haftalık gebesiniz. Kafanıza göre ilaç kullanmanız sağlık açısından çok riskli. Çünkü düşük olmuş olsa bile rahim içinde parça kalabilir ve yine de kürtaj olmanız gerekebilir.

Yasal sınırın bitmesine az kalmış. Bir an önce özel bir kliniğe gidin.

Bir daha da asla modern bir yöntem ile korunmadan cinsellik yaşamayın.

Kliniğe gitmeyi bende diyorum zaten ama maddi durumu yok ve bulamıyor veya daha basit olana kaçmak istiyorum yorumlarda herkes farklı birşey dmeis suanli halim normal değil elimde çok fazla seçenek yok. Bende memnun değilim zaten bu durumdan

10+0 inci haftaya kadar zamanın var bir an önce halletsen iyi olur.Aksi taktirde doğurmak zorunda kalabilirsin.Boyle önemli bir konu ile alakalı kolaya kaçmak diye birsey olamaz.saglikli bir şekilde gebeliği sonlandirmalisin kimse için ne hayatını ne de geleceğini yakma derim.Allah yardımcın olsun.

Sevgilin kopasıca şeyine bir kondom takamamış mı?

Sen niye seni düşünmeyen adamla birlikte oluyorsun?

Gitsin 1 ay harç karsın, tuğla örsün, yasal sınır dolana kadar toplasın parayı.

Sen hala kürtaj olmadın mı?Böyle büyük bir dert var basında.Bir an önce bunu cözmek yerine hala buralardan medet umuyorsun.Önceki konunda ne kadar yardımcı olmuslar,bilgi vermisler.Hala sevgilim ilac getiriyo falan..Yasal süren dolunca ne yapacaksın merak ediyorum.Allah akıl fikir versin,yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…