Kürtajla ilgili acıl yardım kızlar

iyne yaptigin için kanama duruyo. ins bebis yada bebisler senunledir. keske gece yatirsaydi da gözetim altında kalsaydin. yada dün doktorun gelme imkanı yokmuydu? bi ultrasonla baksaydi beklemek cook zor

Ah canım rabbım yardımcın olsun ınşşş.
Dilerım zor olan bu sınavım dermansız bır hal almaz. 2 yıldır caba gosterıyorum ilk kez hamıle kalabıldım buna bıle cok mutlu oldum. Sankı hıc olamayacakmışım gıbı geliyordu. O zaman ilk önce genetıgı bekleyecegım ve vucudum toparlanır toparlanmaz tum arastırmalarımı en ınce detayına kadar yaptıracagım. Bılgılendırmeler için çok tesekkur ederım

Cok tesekkur ederım deneyımlerınız cok degerli benım için . Nekadar arastırsam okusamda bır yasanmışlıktan cok daha sey alıyorum. Bu mutlka aklımda olacak

Vucudu hazırlamakta önemli degılmı canım. Sen tum arastırmalarını yaptırdın mı

Kürtaj genetık sonucum gelsın bende esımle genetık testlerımle ılgılenmek istıyorum. Tedavıye mutlaka devam edıcem. Ama asla acelecı davranmıcam cok arastırıp dusunup karar vermek istıyorum. Tabı sonuclar dılerım temız cıkar

iyne yaptigin için kanama duruyo. ins bebis yada bebisler senunledir. keske gece yatirsaydi da gözetim altında kalsaydin. yada dün doktorun gelme imkanı yokmuydu? bi ultrasonla baksaydi beklemek cook zor
Cnm gece 12 oldu kanamam. Doktoruma yazdm hemşireyi aradm geri dönüş alamadım. Fitil olarak kullanıyodm progestanı geçen tedaviden iğnesi vardı hemen acile gidip onu vurdurdum. Eve gelince pıhtılar düşmeye başladı her lavaboya gittiğimde. Sabaha kadar sürdü sayılır 5-6 kez oldu ama kan öyle şarıl şarıl gelmedi hiç. Sabah doktorum ultrason için erken olduğunu hcg bakalım dedi. Sonucum çıkıncada değerim yüksek diye heralde 12.637 çıktı yarın gel bakalım dedi. Böyle işte.

Vucudu hazırlamakta önemli degılmı canım. Sen tum arastırmalarını yaptırdın mı
Dondurulmuş embriyo ile denemiştim 3. Yü.. şimdi kalmadı malesef iğne kullanmadığım için yumurtalıklar yorulmadı ara vermeye gerek Yok sesi...doktora göre kaliteli 5. Gün embriyosu ile 3 denememden 1 sinden hamilelik olup 1 tane negatif 1 tane kimyasal varsa histereskobi yapalım sorun varsa buluruz yoksa da çizik atarız hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi..valla ne düşüneceğimi bilmiyorum ilk tüp bebeğim negatif olunca hemen arkasından ara vermeden 2. Yi yapmıştım kızım oldu ... dr bekle dese beklerdim tabi bide bunun maddi kısmı var onu hakedersem bu ay başlıycam yoksa bi kaç ay erteleyebiliriz de

ahhh canim yaaa gece oluşu kötü olmuş. yarin kontrole gittiğimde ins biseyi yoktur bebislerin ama tekrar böyle bir durumda ne kullanacağını sor canim. ins bi dahada olmax ama tedbir amacli genelde proluton diye iyne veriyorlar aklinda bulunsun. ins yarin guzel haberlerle gelirsin

hgnm canim nasilsin. gittim mi doktora ne dedi?
İyiyim cnm sağol. Gittim evet ultrasonla baktı. 2 tane bişey gördük biri kese gibi dedi diğeri biraz bozuktu. Kanama alanıda olabilir falan dedi. Hcg tekrar edelim dedi. Yükselme var hcg de. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Öyle işte.

Bende iki kez kurtaj oldum bendeden o sekilde gelmisti normal

Patalojiye gitti dis gebelik oldugundan genetige gitmedi

ayy cok sevindim canim. ins ikinciside kesedir. transferin kacinci gunu bugun? alttan bakti deme?

20 gun olmus anca gozukur. cumaya ikiz haberiyle gelecegini hissediyorum. tekrar hayirli olsun canim
İnşallah cnm. İkiz derdinde değilim açıkçası. Tek olsun sağlıklı olsun. Hamileliğim sağlıklı devam etsin. Böyle şeyler olunca insan yaşlanıyo yeminle ya.

İnşallah cnm. İkiz derdinde değilim açıkçası. Tek olsun sağlıklı olsun. Hamileliğim sağlıklı devam etsin. Böyle şeyler olunca insan yaşlanıyo yeminle ya.
önemli olan sağlıklı olsun o tabi de öyle bi imkanımız var(2 embiyo olduğu icin) ins mevlam nasip eder diye söyledim. tabiki hakkında hayırlısı.

Dondurulmuş embriyolar genetiğe gitmiyor canım . Doktor bana öyle söyledi. 5.gün embriyosu çözülecek orda hücre alınacak genetiğe gidecek o gelene kadar tekrar dondurulması lazım sonra tekrar çözülmesi embriyo bozulur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…