Kürtajsız düşük sonrası gebelik planlayanlar

Sukumom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
22
4
36
32
Kızlar merhaba. Eylül bitiminde 7 haftalık iken düşük geçirdim. Kürtaj gerek duyulmadan vucudum kendi attı. Yumurtalıklarım ve rahim duvarim sağlıklı çok şükür. Şimdi yeniden planlıyoruz. Geçen ay ovulasyon testi kullandım adet bitiminden itibaren ama hep silik çizgi şeklinde denk geldim. Çift koyü çizgiye denk gelmedim. Psikolojik olarak baya etkiledi geçen ay ki bu mevzu. Bu ay kullanmıyorum. Sizlerin tecrübeleri ve önerilerini öğrenmek istiyorum. Burda okuyup güzel haberlerini aldığım güzel anneler gibi bende bir haber almak istiyorm en yakında inşallah

Merhaba,bende de 5 hafta 3 gunluk iken dusuk teshis edildi.Daha cok yeni.1 subatta teshis ettiler.
Hic kırmızı kanamam yok.cok az varla yok arası hafif koyu kahve lekelenmem oluyor.Sormak istedigim su.
Ben dogal yolla hamile kalmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
1-2 gune kanamam baslayacak sanrm.
Bu yasayacagm kanamayi adetin ilk gunu olarak mi almam lazm.
Ve ovulasyon testlerini kullanmaya baslamamin yararı olur mu yoksa dusuk ile ilgili kanama durumu bittikten hemen sonra mi ovulasyon testini kullanmaliyim?
Cinsel iliski yasamamda da kısıt olmadigi soylendi.

Geçmiş olsun çok benim de senin gibi lekelenme şeklinde başlamıştı ve bir gece şiddetli ağrılar ile yoğun bir kanama olmuştu. Gerçekten şuan sizinle yeniden yaşadım o günleri. Allah güç kuvvet versin size
Evet adet kanaması gibi sayılıyor adetinin ilk günü gibi hesaplanıyor. Zaten o kanama bittiğinde beta HCG değerinde sıfırlanır. Bir ay dinlenmeni isteyecek muhtemelen doktorun. Ondan sonra birlikte olmanda falan bir sınır olmayacağını söylemişti bana. O zaman da kullanmaya baslayabilirsin ama sen yine de en iyi şekilde doktorundan bir cevap alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…