Kurtar bizi Rabbim u Kaynanalardan!

İstediği insan nasıl biri acaba anlamıyorum..
Oğlu sevmişmi sevmiş..Gerisi boşlmaz:
Bence oğlunun mutluluğu için bunu idrak etmesi bile yeter...
:Saruboceq:

kızlra bu ne ki daha..
ilk zamanlar kızım beşiğinde uyurken yvaşça yanına gelip ya kulağına yüksek bi seste gamzeeeee diye bağırıyodu yada hızlı bi şekilde beşiği sarsıyodu..
kızım korkudan sıçrayıp ağlarken öküz gibi gülüyodu başında bende oturup kızımla ağlıydum..,
keşke kurtulabilsem okadından..
bi arada kızımın altına takmıştı durup durup altını açıcam bakıcam deyip duruyodu..5 aydır kızımı ondan korumak için acayip strese girdim..
şuan sütüm azaldı kızıma mama veriyorum...

Allah allah..Ne de ilginç babanne..Acaba duyma testimi yapıyor diyeceğim..
Ama pek aklıselim gelmiyor açıkçası..kafamçokkarıştı

Sen de valideye,iki adım geride dur..çocuk senden irkiliyo..deyiver..kaydirigubbakcemile5

Bence kayınvalideniz ciddi ciddi dengesiz, sizi sevmeyebilir, anlaşamayabilirsiniz ama el kadar bebeğe yaptığı affedilmez, onun yaptığını yedi kat yabancı yapmaz değil babanne, bebeğinizi asla onunla yalnız bırakmayın. Daha neler duyucaz Allahım.

artık amin diyorum ki ben kayınvalideme her zaman hümanist duygularla
yaklaşmaya çalıştım fakat içindeki kıskançlık ateşini okyanusların bile
söndüremeyeceğine artı görümcelerde dahil buna iyice kanaat getirdim
amin Allah böylelerinden hepimizi korusun

Canım şok içerisindeyim ya.Bir babaanne hadi onu da geçtim bir insan! Nasıl böyle birşey yapabilir küçücük masum bir yavruya ya....Çekiştirme,ısırma vs... Yazık yani.Allah tez zamanda kurtarsın canım seni...

Tüm yüreğimle dua ediyorum, bizi bu kaynanaların şerrinden korusun:Saruboceq:
Zaten Allahta her seferinde gösteriyor ona ama tabi anlayana

arkadaşım bunları yazarken seninde ilerde bir kayınvalide adayı olduğunu unutuyorsun evet yaşadığın şeyler hoş değil ama eşinin annesi ilerde kızının kocası seni istemese ve gelmesin evime dese sizi eve sokmasa sürekli hor görse . biraz düşünün yapmam dersin kesin ama ilerde nasıl olcağımızı allah bilir :))

Hiç hoş bir tabir değil yakışmıyor açıkcası

Evet siz niye benim bu yorumuma takıldınız Hoşlanmadım kullandığı kelimeden size ne

Hangi üsluptan hoşlandıgınız belli oluyor..

Altunhan uzak dur dicem k.walidenden ama diger konularınıda bildğim için böyle bişeyin mümkün olmadıgınıda biliyorum..Bebeğinle onu yalnız bırakmamaya çalış..

:teselli:

arzum benim yaşadıklarıma şahit olsaydım benim kullandığım o kelime sana çok sıradan gelirdi...ağzına salak kelimesini dahi almayan arkadaşım bigün bana geldi o sırada kaynanam çatkapı geldi evime kaynanamla beraber yani üçümüz 1.5 saat geçirdik arkasından ne biçim kadın bu ben sana kızıyodum insan kocasının annesini sevmezmi bence abartıyosun diye ama haklıymışsın Allah bu kadının b.. versin diye bi saymaya başladı zor susturdum...yani yaşamayan bilemez tatlım...kaynanamı tanıyan hiçbir kimseden olumlu bişşey duymadım kendi kızı oğlu anası kardeşi kocası bile dahil...

elimden geldiği kadar kızımla onu yanlız bırakmamaya çalışıyorum canım ama baksana kızım kucağımdayken bile yapacağını yapıyo öyle çok istiyorumki ondan kurtulmayı inan arıcak sesini duycam yada haftasonu olcak gelicek diye ödüm patlıyo daha hafta başından stres sarıyo beni..
bi yolunu bulsam hiç durmucam kesicem ilişkimi...
en son işte hiç muhattap olmadım surat yaptım ama azcık gururu olan bi insan bi daha aramaz gelmez ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum artık ya ben sana böyle davransam ertesi gün hiçbişey olamış gibi gelirmisin benim evime.....
ya biz konuşurken bişey anlatıyorum mesela lafı ağzıma tıkıyo bi anda konuyu kesiyo ya kalkıp sigara içiyo yada başka bişeyle ilgileniyo adam yerine koyupta dinlemiyo bile..

Vallaha sevgili kardeşim kızınızın sağlığı ve mutluluğu herşeyden ve herkesin hatrından üstün olmalı. şu yaşadıklarını ben yaşasaydım ve eşimde böyle tepkisi kalsaydı ben o bağları çoktan koparıp atmıştım ne pahasına olursa olsun . yazık dğl mi bebeğe yaa hangi aklı yerinde olan böyle davranır ve hangi baba bunu görmezden gelir yazık

kesinlikle deli ama herkes yaptığı herşeyi hoşgörüyo bende buna anlam veremşyorum kızının evliliğine karışıyo annesi ölürsem bunun yüzünden diyo kardeşi bu deli bununla hiçbi iş yapılmaz diyo eşim dengesiz bi anı bi anına uymaz diyo..
ama bana yada kızıma bişey yaptığında ben tepki gösterdiğimde ise ben hatalı oluyorum idare et anlayışlı ol bunu böyle kabullen bu yaştan sonra huyu suyu değişmez diyolar..
hayatımda hiçkimseye bu kadar katlanmadım bu tarz karakterde olan insanlaradan hemen uzaklaştım ama ne hikmettir tartışmalarımıza rağmen bu kadından kurtulamıyorum yaa..
hiçbişey yok gibi yapacağını yapıyo inat yapar gibi..

allah akıl fikir versin kardeşim . ben bizzat şahidim kaynanandan çektiğin herşeyi okudum burda. buna katlanmak zorunda olmak çok kötü. benim de katlanmak zorunda olduğum birisi var. atsan atılmıyo satsan satılmıyo.

ayi enigini severeken öldürürmüs, kaynananin cinsi ne :icecream::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…