- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kızlra bu ne ki daha..
ilk zamanlar kızım beşiğinde uyurken yvaşça yanına gelip ya kulağına yüksek bi seste gamzeeeee diye bağırıyodu yada hızlı bi şekilde beşiği sarsıyodu..
kızım korkudan sıçrayıp ağlarken öküz gibi gülüyodu başında bende oturup kızımla ağlıydum..,
keşke kurtulabilsem okadından..
bi arada kızımın altına takmıştı durup durup altını açıcam bakıcam deyip duruyodu..5 aydır kızımı ondan korumak için acayip strese girdim..
şuan sütüm azaldı kızıma mama veriyorum...
kızlra bu ne ki daha..
ilk zamanlar kızım beşiğinde uyurken yvaşça yanına gelip ya kulağına yüksek bi seste gamzeeeee diye bağırıyodu yada hızlı bi şekilde beşiği sarsıyodu..
kızım korkudan sıçrayıp ağlarken öküz gibi gülüyodu başında bende oturup kızımla ağlıydum..,
keşke kurtulabilsem okadından..
bi arada kızımın altına takmıştı durup durup altını açıcam bakıcam deyip duruyodu..5 aydır kızımı ondan korumak için acayip strese girdim..
şuan sütüm azaldı kızıma mama veriyorum...
Hiç hoş bir tabir değil yakışmıyor açıkcası
Evet siz niye benim bu yorumuma takıldınız Hoşlanmadım kullandığı kelimeden size ne
Hangi üsluptan hoşlandıgınız belli oluyor..
Altunhan uzak dur dicem k.walidenden ama diger konularınıda bildğim için böyle bişeyin mümkün olmadıgınıda biliyorum..Bebeğinle onu yalnız bırakmamaya çalış..
:teselli:
kesinlikle deli ama herkes yaptığı herşeyi hoşgörüyo bende buna anlam veremşyorum kızının evliliğine karışıyo annesi ölürsem bunun yüzünden diyo kardeşi bu deli bununla hiçbi iş yapılmaz diyo eşim dengesiz bi anı bi anına uymaz diyo..
ama bana yada kızıma bişey yaptığında ben tepki gösterdiğimde ise ben hatalı oluyorum idare et anlayışlı ol bunu böyle kabullen bu yaştan sonra huyu suyu değişmez diyolar..
hayatımda hiçkimseye bu kadar katlanmadım bu tarz karakterde olan insanlaradan hemen uzaklaştım ama ne hikmettir tartışmalarımıza rağmen bu kadından kurtulamıyorum yaa..
hiçbişey yok gibi yapacağını yapıyo inat yapar gibi..
eşim malesef sesini çıkarmıyo bazen ise göememzlikten duymamazlıktan geliyo..
bende artık ipleri koparmak istiyorum ama eşim hep engel oluyo
fakat bi yolunu bulup tamamen ilişkimi kesmek kızımı onlardan uzak tutmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?