- Konu Sahibi cikolatakizzz
Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandim
evlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.

.