- Konu Sahibi cikolatakizzz
O kadar kafamdan gecenleri yazmissin ki.. aynen ve inanıyorum da o kiz bana yaptigi herseyi bulacak..
Aradi evet ama lafla peynir gemisi yurumuyo canim..
bugunden affedin ilk aramasına balıklama atlayın yazdıgımı hatırlamıyorum...
aksine ikinizin de hatalarınızı farketmeniz gerektigini ve pisman olup evliliginizi sevginin yanı sıra saygıyı da esas alırsanız uzun sure yurutebileceginizi dusunuyorum.
ister ayrılır ister barışırsınız, sizin bileceginiz iş. fakat niyetiniz barısmak ise ona gore yanıtlar vermeniz daha iyi olurdu,
ayrıca karsı tarafı kışkırtıcı bir tavrınız var bence. bunun yerine ciddiyetle konusup, birleşmeme nedeni olarak da kufur eden birine guvenenmem deseydiniz en azından hatasını anlamadan gelmesinin sizin icin bir degeri olmadıgını anlatmıs olurdunuz.
keşke her kadının sizinki gibi arkasında duran destek cıkan bir babası olsa... fakat yerinizde olsam eşim küfretti diye babama sikayet etmezdim. ya bunu eşimle cözmeye calısırdım ya da o evden ayrıldıysam bir daha da geri donmezdim.
yani hakaret ve kufure olan tavrınız ya cok keskin olsun ya da degisebilir goruyorsanız 1şans vermeye deger ise bunu ailenize yansıtmadan yapmaya calısın. cunku siz unutup devam etseniz bile sogukkanlı ve net konusan o baba asla unutmaz...
neyse olan olmuş. sizin hayatınız... şahsen onerebilecegim tek sey kararınızı vermiş olmasanız bile kosullara gore ne yapacagınzı belirlemeniz ve adımlarınızı ona gore atmanız.
Son düzenleme: