kurtaramadim evliligimi....yol bitti..

O kadar kafamdan gecenleri yazmissin ki.. aynen ve inanıyorum da o kiz bana yaptigi herseyi bulacak..

Aradi evet ama lafla peynir gemisi yurumuyo canim..

bugunden affedin ilk aramasına balıklama atlayın yazdıgımı hatırlamıyorum...
aksine ikinizin de hatalarınızı farketmeniz gerektigini ve pisman olup evliliginizi sevginin yanı sıra saygıyı da esas alırsanız uzun sure yurutebileceginizi dusunuyorum.

ister ayrılır ister barışırsınız, sizin bileceginiz iş. fakat niyetiniz barısmak ise ona gore yanıtlar vermeniz daha iyi olurdu,
ayrıca karsı tarafı kışkırtıcı bir tavrınız var bence. bunun yerine ciddiyetle konusup, birleşmeme nedeni olarak da kufur eden birine guvenenmem deseydiniz en azından hatasını anlamadan gelmesinin sizin icin bir degeri olmadıgını anlatmıs olurdunuz.

keşke her kadının sizinki gibi arkasında duran destek cıkan bir babası olsa... fakat yerinizde olsam eşim küfretti diye babama sikayet etmezdim. ya bunu eşimle cözmeye calısırdım ya da o evden ayrıldıysam bir daha da geri donmezdim.
yani hakaret ve kufure olan tavrınız ya cok keskin olsun ya da degisebilir goruyorsanız 1şans vermeye deger ise bunu ailenize yansıtmadan yapmaya calısın. cunku siz unutup devam etseniz bile sogukkanlı ve net konusan o baba asla unutmaz...

neyse olan olmuş. sizin hayatınız... şahsen onerebilecegim tek sey kararınızı vermiş olmasanız bile kosullara gore ne yapacagınzı belirlemeniz ve adımlarınızı ona gore atmanız.

Son düzenleme:
yasayan bilir sen blemezsin artı fevri davrandıgım yokk zamanında gelinliği felan ödetirken iyiydi konu sahibi eminim şimdi kötü oldu mesele para pul da deil kimse kimsenin çektini bilemezz aile bilee

Haklısınız, kesinlikle yaşayan bilir. Fakat bazen olaylar dışardan bi göz tarafından daha objektif olarak değerlendirilebilir.

Bi daha söyliyim ben adamı KESİNLİKLE haklı BULMUYORUM. Fevri davrandığınız konusundaki fikrim de hala sabit.
Güzel ve huzurlu bir hayat diliyorum size.

Haklısınız, kesinlikle yaşayan bilir. Fakat bazen olaylar dışardan bi göz tarafından daha olarak değerlendirilebilir.

Bi daha söyliyim ben adamı KESİNLİKLE haklı BULMUYORUM. Fevri davrandığınız konusundaki fikrim de hala sabit.

Belki tuhaf gelecek ama Ikinize de katiliyorum :)

Haklısınız, kesinlikle yaşayan bilir. Fakat bazen olaylar dışardan bi göz tarafından daha objektif olarak değerlendirilebilir.

amin allah herkesin hakkında hayırlısını versinn

Ailenle etraflıca düşünerek kararını ver.
Eşin yapılanlara karşı söylediğin bu lafla fazla hakaret etmiş sana canım.
O kardeşiyse sen eşisin hayat arkadaşısın.Sana yapılanlarda da aynı tepkiyi veriyorsa bu karakteridir derim.
Sadece sen eleştirdiğinde buna ses çıkartan bir eş ise senin içini dert eder, adalet olgusu gelişmemiş bir eş derim.
Makul düşünen insaflı insanlar çıkarsın Allah karşısına tüm insanların.
Biz bir aileyiz diye düşünmeyen insanlar mutlu olamazlar.
Kardeş ana baba elbet değerli ama hayat arkadaşın ve yoldaşın da değerlidir.
30 sene diyelim bir evlada bakıldıysa bir o kadarda nasipse eşler birbirine bakacak.
Bebeğin altından alan annelerse ki başkaları da temizler bebek altını, ama o eşler hastalıkta büyük insana aynı vazifeyi yapacak ona başka kimse yanaşamayacak bu temizlikte.Tiksinip ağız eğecekler hele ki kardeşler...
Kadın ya da erkek birbirlerine onlarında hakkı çok olacak... gelişirken bakanlar düşerken yanında olamayacak belki,eşler olacak.
Mantıklı düşünemeyen insanlara evlilik izni verilmemeli.Merhameti ve adaleti olmayanlar ise asla evlenmemeli yazık ya...
Yuva yıkmaya değer mi?

Pek kimse in yorumunu elestirmem ama bunu tazmak zorundaudim.
Cok rahat konusmussunuz nedense. Nasil gelinligini almak zorunda degiller.
Tabikide zorundalar, bu kadin erkek esit muhabbetini erkek tarafi pek sever oldu. Biz yapmayalim beraber yapsinlar oh ne guzel.
Esit falanda degildir hic birsey, bizden gelin olmayi bekliyolarsa once gelin gibi davransinlar. Gelinlik bile almayiz, esyasini almayiz dugun yapmayiz ama o gelin bize itaat edecek.
Yok boyle bir dunya...

Gelinliğimi düğünümü ev eşyalarımı kendim aldım bundan asla gocunmadım. Onlar bana sevgiyle yaklaştı ben onlara hiç saygısızlık etmedim. Bugüne kadar kimseye de kendimi ezdirmedim. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Ben konu sahibine yorum yaptım. Lütfen kendi hayatınızın ezikliklerini benden çıkarmayınız...:31:

Ailesi ne kadar kötü olursa olsun hiçbir erkek eşinin ailesi hakkında konusulsun istemez.

Eşiniz sevgiliniz nişanlınız kendi ailesinin hatalarını görsün istiyorsanız eğer ,siz onlar hakkında konuşmayacaksınız, konuşan taraf siz olursanız malesef ki kaybediyorsunuz. Haklı iken haksız da olabiliyorsunuz.

Gelinliğimi düğünümü ev eşyalarımı kendim aldım bundan asla gocunmadım. Onlar bana sevgiyle yaklaştı ben onlara hiç saygısızlık etmedim. Bugüne kadar kimseye de kendimi ezdirmedim. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Ben konu sahibine yorum yaptım. Lütfen kendi hayatınızın ezikliklerini benden çıkarmayınız...:31:

En güzeli. Ben de gelinliğimi kendim aldım. Adan Zye her şeyimizi de eşimle birlikte yaptık. Ne kimseyi bizim kasamız olarak gördük ne de kimseye kullanacağım eşyalar üzerinde söz hakkı doğdu. Hayat müşterek ve kadın erkek eşittir.

Bir huysuz lafını duyunca böyle küfür eden adamla nasıl yaşanır?
Eşiniz ilk kez mi bu şekilde konuştu yoksa yapısı bu mu?

En güzeli. Ben de gelinliğimi kendim aldım. Adan Zye her şeyimizi de eşimle birlikte yaptık. Ne kimseyi bizim kasamız olarak gördük ne de kimseye kullanacağım eşyalar üzerinde söz hakkı doğdu. Hayat müşterek ve kadın erkek eşittir.

Ama bazı kadınlarımız malesef bunu anlamıyor... Evleniyorsam herşeyimi almak zorundalar, bize bakmak zorundalar, hatta ben çalışmam kocam bana bakmak zorunda. Hayır o eskidenmiş şimdi artık bizde varız hayatın içinde. Eskiden kadınlar susup pısıp otururlarmış şimdi öyle mi :6: Elimden geldiği kadar yaparım çalışırım Allah yeter ki sağlık versin. Ama bir yanlışını hatasını gördüğüm anda da binerim tepesine. Ben tek başına bireyim. Hayata geliş amacım birilerinin karısı,gelini,annesi olmak değil :42:

Eşin ben kardeşimi yolda bulmadım diyor,peki s....git dediğine göre seni yoldamı bulmuş oluyor.Çok ağır bir laf eminim bunu daha çok söyler.İyi düşün.

Ezik olabilicek potansiyelde degilim oncelikle. Ama madem kv ler bu kadar kulturumuze baglilar gelinde gelin diye tutturuyolar o halde herseyi tam yapsinlarda ondan sonra diger yonunu konussunlar dedim.

Ezik olabilicek potansiyelde degilim oncelikle. Ama madem kv ler bu kadar kulturumuze baglilar gelinde gelin diye tutturuyolar o halde herseyi tam yapsinlarda ondan sonra diger yonunu konussunlar dedim.

Ha işte artık kvler de gelin şöyle yapmalı böyle yapmalı tavırlarını bırakacak. Her şey eşte bitiyor bu durumda. Eşini de ailesini de ezdirmeyecek.

Siz nasıl onun ailesiyseniz öbür taraf da onun ailesi ailesiyle ilgili öyle söylemeniz onu kırmış olabilir belki bu konuda hassastır ama biraz abartmış bi huysuz demeyle o kadar bağırılır mı tabi öncesini bilmiyorum bence bunun için evliliğini bozma ve birdaha onun ailesi hakkında pek bi yorum yapma dediğim gibi her insanın hassas olduğu bi konu vardır zayıf noktası ailesine laf söylenmesidir belki

Ama ailesi ona hic destek vermezken ben verdim.. kardesi icin huysuz dedim diye bana o laflari etmesi mi gerekir.. kaldi ki kardesi heryerde benim dedikodumu yapmis ama onun umrunda degil.. bana laf soylenince neden zoruna gitmiyor .. beni annem babam sokakta mi buldu..

erkeler böyle işte canım ailelerine aslaaa laf söyletmezler haklıda olsanız haksız duruma düşürüler :19::19::19::19: seni anlıyorum ama eşine normalde anlaşıyorsanız takma onun ailesini laf söyleme ters teper çünkü bende aynı şeyleri yaşadım eşimde ailesini savunuyor laf söyletmiyor baktım boşverdim onları kendi huzurumuza bakıyorum çünkü eşim benim aileme karşıda çok iyi :34:

Back
X