E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya ölsen nolcak onu düşün kendın öldün gıttın ?????????????????????????????????????????????????????
sonra? kafamçokkarıştı
yanı cehennem yada cennete gıtcen o mu derdın
burda olmıcan ınsanlar aglıcak falan evet, ama okadar senlik bi durum degıl yani bu
bırak onlar düşünsün,:1ninca:
hem ölcegın zaman ecelın gelmıs olcak önüne geçemessin
gıttın mı gıdıyosun ötesı yok, senın düşüncegın bısey degıl bu bunu düşünüp hasta etme kendını dert edınme. bıttı mı bıter bu bu kadar. kolay degıl acısı derdı kötüsü olan gerıye bıraktıkların tabı.
allah korusun de. düşünme böle.ne yani bu mu acil yardım seebebin bide, sakin ol kendine gel Çok üzgünüm çoook
canım o kadar ii anlıyorum ki
aynı şeyi yaklaşık 3 yıldır dönem dönem ben de yaşıyorum
özellikle geceleri,yalnız kaldığımda aklımdan çıkmıyo
zaman zaman hiç aklıma gelmese de
bir filmde mezarlık göreyim vs. günlerce etkisinden kurtulamayabiliyorum
sevdiklerimle aynı anda ölmek için dua ediyorum
bazen de sadece kapalı yer fobim oldugu için korktuğumu düşünüyorum
dini olarak bişeyler yaptığım zamanlarda ise daha cok aklıma geliyor ölüm
bu yüzden dinden bile soğuduğum dönem oldu benim
tabiki ölümü bilip buna göre kendimizi hazırlamalıyız
ama devamlı bunu düşününce yaşadığımız suanki alem cok anlamsız cok boş geliyo
bu da doğru değil
kimi zaman sırf düşünmeyeyim diye gün içinde kendimi aşırı yorup uykudan gözlerim kapanana kadar yatağa girmediğimi bilirim
bazen nefesimi dinlerim,
bazen annem uyurken bakarım yaşıyor mu die
bunlar cok kötü şeyler sanırım panik atak benimkisi
seninkisi de bu kadar vahim mi bilemiyorum ama
mümkün oldugu kadar kendimizi oyalayarak kendi kendimizi tedavi edebiliriz gibime geliyor
mesela her gece kitap okumak mutlaka ki bu tip düşüncelerden uzak tutucaktır.
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark sinirli oldugum arkadaşımda ayşe .
bu cümleden bir şey anladıysam arap olayım canım nolur biraz daha düzgün cümlelerle anlatsan...
kim kimin ark anlamadım ben
çok ciddiyim anlayamıyorum yanibenneyaptımki
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark sinirli oldugum arkadaşımda ayşe .
bu cümleden bir şey anladıysam arap olayım canım nolur biraz daha düzgün cümlelerle anlatsan...
kim kimin ark anlamadım ben
çok ciddiyim anlayamıyorum yanibenneyaptımki
ben şimdi biz görüşemiyoruz siz ıkınız gıdın bizde beraber olalaım desen
dicekleri tek şey siz yıllardır berabersınız yapmayın ya bır kerede beraber takılcaz ne olucak derler
ama onların dusunmelerını beklerdım ben cok ayıp ettiler bende yarım eşofmanlarımı giyicem sacımı tepeden toplıcam oyle yataktan kalkmıs bır vazıyette gıdıcem
fılm bıter bıtmezde ben eve gıdıyorum dıyıp eve donucem erkek arkadaşıma da cok kızdım oda bana soyluyor sen karar ver diyor ya söylesene erkan sız ıkınız takılın bız zaten kımyonla gorusemıyoruz gecen gun beraberdık dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?