E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
canım okuyamadım bile yarıda kestim erkek ark ark ark.. bence sen şunu biraz daha sakin ve okunaklı yazsan bizde anlamaya değil yardımcı olmaya harcasak enerjimizi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdım tatlı bıraz daha acını yukarıda yorumlarından bır tanesıne![]()
ben o zaman bile anlamakta zorluk çektim-tatlicadiarzu-
kendimi sorguladım ama demek ki hala anlaşılmazsın:mymeka:
aaa kafamı daha fazla yoramıcam![]()
Sardunyacım karışık haklısın. Valla bende kim kimin arkadaşı anlamadım ama ayşe kimyonun arkadaşıkaydirigubbakcemile3
Sonra kimyon erkek arkadaşıyla beraber vakit geçirmek istiyor ama ayşe düşüncesiz davranmış![]()
yaa niye gitcen ben hayatta gitmem ayşeye de derim valla ne var da niye bu kadar görmek istiyosun ben sana sonra msn de cam açarım eğer beni görmekse istediğin derim :mymeka:
yaa allah iyiliğini versin yaa az gülmedim hee:roflol::roflol:
evet kesinlikle en iyi özet bu
yaa niye gitcen ben hayatta gitmem ayşeye de derim valla ne var da niye bu kadar görmek istiyosun ben sana sonra msn de cam açarım eğer beni görmekse istediğin derim :mymeka:
ben az once erkek arkadaşımla kavga ettım
gelmıcem dedım sen gıt dedım anlattım bızım son gunumuz zaten dogru duzgun gorusemıyoruz zaman kısıtlı dedım oraya boş boş gelip oturcama evımde otururum daha ıyı dedım ama sende sağol dedım agzından tek kelıme cıkmadı dedım yanı ınsan bır ya bızım kımyonla son gunumuz 2 ay snr anca gorusucez gecen sızınle berbardık eglendık ama yarın beraber olalım demenı bekledım dedım
hıc bır sey demedı sustu tmm ben erkana msj atıyorum dedı atma dedım ben yarın ne senle ne de ayşelerle cıkmıcam dedım
bize mi sordular plan yaparken dedım bırde fılımı bıle ayarlamışlar ben emrıvakiye gelemem dedım cıkmıyorum dedım sen gıt dedım
Bence boşuna kızma kimi insan söyleyemez ortada çok büyük bir olay yok. Çocuk erkana msj atıyorum demiş... Hem pişman olursun sonra çık bence birlikte vakit geçirin güzelim asla çözülemeyecek bir olay değil ki...ben az once erkek arkadaşımla kavga ettım
gelmıcem dedım sen gıt dedım anlattım bızım son gunumuz zaten dogru duzgun gorusemıyoruz zaman kısıtlı dedım oraya boş boş gelip oturcama evımde otururum daha ıyı dedım ama sende sağol dedım agzından tek kelıme cıkmadı dedım yanı ınsan bır ya bızım kımyonla son gunumuz 2 ay snr anca gorusucez gecen sızınle berbardık eglendık ama yarın beraber olalım demenı bekledım dedım
hıc bır sey demedı sustu tmm ben erkana msj atıyorum dedı atma dedım ben yarın ne senle ne de ayşelerle cıkmıcam dedım
bize mi sordular plan yaparken dedım bırde fılımı bıle ayarlamışlar ben emrıvakiye gelemem dedım cıkmıyorum dedım sen gıt dedım
Konu aslında şu..kimyonun erkek arkadaşıyla güzel ve başbaşa bir gün geçirmek istemesine rağmen Ayşe 'lerin düşüncesizlik edip sinemaya zorla davet etmeleribenneyaptımki
Kim kimin ark boş iş yani ana konu o![]()