E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
uyuyamadım bir oyana bir bu yana döndüm durdum
allahım sen benim aklıma mukayet ol dedim dualar ettim ama kafamdan o düşünceyi atamadım ÖLÜM KORKUSU
nerden geldi neden geldi anlamadım ama bir an ölümü çok derin düşündüm
korktum tüm tanıdıklarımı sevdıklerımı dusundum olunce ne olcak onlara diye
acı çekcekler mi? ve daha bir sürü şey
akılımı kaçırıyorum heralde
bir gün bittiğinde bugunde bitti ömrümüzden bir gun daha eksıldı dıyorum ölüme dahada yaklaştık diyorum tövbe tövbe tabii ki bir gün ölcez ama
işte offf kelımlere bıle sıgdıramadım duygularımı kafamda bın bır turlu sey donuyor
inanın neden yaşıyoruz ki diyorum nasıl olsa ölcez neden cocuk getiriyoruz dünyaya
allahım sen benı affet dıyorum sonra bu dusuncelerım ıcın sen benı affet
kızlar ben ne yapıcam nasıl kurtulcam bu dusuncelerden ve daha fazlasından
uyuyamadım gecenın bu saattine kadaryatakda döndüm durdum
ltf sizin fikirlerinize ve size ihtiyacım var kendımı cok yanlız hissediyorum offf offfff valaha offsenağlamasenağlamasenağlama
allahım sen benim aklıma mukayet ol dedim dualar ettim ama kafamdan o düşünceyi atamadım ÖLÜM KORKUSU
nerden geldi neden geldi anlamadım ama bir an ölümü çok derin düşündüm
korktum tüm tanıdıklarımı sevdıklerımı dusundum olunce ne olcak onlara diye
acı çekcekler mi? ve daha bir sürü şey
akılımı kaçırıyorum heralde
bir gün bittiğinde bugunde bitti ömrümüzden bir gun daha eksıldı dıyorum ölüme dahada yaklaştık diyorum tövbe tövbe tabii ki bir gün ölcez ama
işte offf kelımlere bıle sıgdıramadım duygularımı kafamda bın bır turlu sey donuyor
inanın neden yaşıyoruz ki diyorum nasıl olsa ölcez neden cocuk getiriyoruz dünyaya
allahım sen benı affet dıyorum sonra bu dusuncelerım ıcın sen benı affet
kızlar ben ne yapıcam nasıl kurtulcam bu dusuncelerden ve daha fazlasından
uyuyamadım gecenın bu saattine kadaryatakda döndüm durdum
ltf sizin fikirlerinize ve size ihtiyacım var kendımı cok yanlız hissediyorum offf offfff valaha offsenağlamasenağlamasenağlama