Kurtarın beni:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
uyuyamadım bir oyana bir bu yana döndüm durdum
allahım sen benim aklıma mukayet ol dedim dualar ettim ama kafamdan o düşünceyi atamadım ÖLÜM KORKUSU
nerden geldi neden geldi anlamadım ama bir an ölümü çok derin düşündüm
korktum tüm tanıdıklarımı sevdıklerımı dusundum olunce ne olcak onlara diye
acı çekcekler mi? ve daha bir sürü şey
akılımı kaçırıyorum heralde
bir gün bittiğinde bugunde bitti ömrümüzden bir gun daha eksıldı dıyorum ölüme dahada yaklaştık diyorum tövbe tövbe tabii ki bir gün ölcez ama
işte offf kelımlere bıle sıgdıramadım duygularımı kafamda bın bır turlu sey donuyor
inanın neden yaşıyoruz ki diyorum nasıl olsa ölcez neden cocuk getiriyoruz dünyaya
allahım sen benı affet dıyorum sonra bu dusuncelerım ıcın sen benı affet
kızlar ben ne yapıcam nasıl kurtulcam bu dusuncelerden ve daha fazlasından
uyuyamadım gecenın bu saattine kadaryatakda döndüm durdum
ltf sizin fikirlerinize ve size ihtiyacım var kendımı cok yanlız hissediyorum offf offfff valaha offsenağlamasenağlamasenağlama

canım benım aynı sorun bendedee var..kendımle basbasa kaldıgımda hep aklıma ölüm gelıyoo..ama cok dusunursek ınankı kafayı yerızz bu olucak elbet bıgun bunun onune gecemeyız ama sunuda dusunuyorum sevdıklerımn aılemın olumunu gormek ıstemıorumm onlardan onc ben ölürüm ısallah dıorum..düsünmek bılee ıstemıorumm ama elımde deıl ıstee..kafanı bunlarla yormaa yoksaa delırırsınn ınan banaa aynı seylerı bende yasadım cunkuu..yalnız deılsınn yanii

ahh canım gece gece beni gördün bana cvp verdin çok tşk ederim rabbim kurarsın beni
bu düşünceden aynen bende babamın annemın ölümünü düşünüyorum ablamın off elimde olmadan

nedemek canım tabıkı cvp verıcem derdıne derman olmaya calısıorum elımden geldıgınce..ama bu dusunceyı kafandan at guzel seyler dusun arkadasların aılenı sevdıklerını dusun..nekadar sanslı oldgunu hayatta ne guzel seyler oldgunu dusun...

Her canli ölümü tadacaktir!!!:kahve:

Dogdugmuza inandigmiz gibi ölecegimizede inanmamiz ve kabullenmemiz lazim.a.s

Sevdiklerimizi kaybetme korkusunu hepimiz yasiyoruz, hatta ben yasadim Annemi kaybettim:çok üzgünüm:
Cok zor cok aci ama elden ne gelir!!:çok üzgünüm:
Tek tesellim rabbimiz kismet ederse bizi cennetinde bulusturmasi insallah...Şeniz

Ölüm herseyin bittigi demek degil sadece farkli bir boyuta girmesidir...:teselli:

cnm hepimiz bir gün öleceğiz ama aslında bu ölüm değil yeniden doğuş olucak bizim için. sevdiklerini gene görebileceksin tamamen ayrılmayacaksın ki...bence ölüme hazır olursan korkmazsın. Her canlı ölümü tadacak önemli olan ona hazır olmak.bizim burada çok dindar bir teyze var o kadar iyi biriki,sanki melek. herkesin yardımına koşar, güler yüzlü, kalp kırmayan biridir. oğlu ölmüş yıllar önce kadın duyduğunda gülümseyerek tepki vermiş."Allah a kavuştu" demiş. Ölüm korkusunu yenmek için dine yönelmemizi söylerdi, onda herşeyin cevabı var derdi. Ben de daha duyarlı olmaya başladım. yolda yaşlı ve yük taşıyan birini görünce eşyasını taşıyorum, apartmandaki yaşlılara bazen yemek götürüyorum....iyilik yapınca inan içim kuş gibi hafifliyo korku falan kalmıyo.

bende sureklı senın gıbı dusuncelere kapılıyorum fakat artık kendımı alıstırdım sanırım bu duruma sende alısmaya calıs yoksa ınsan kafayı yıyor bu dusuncelerle beynını yorma cunku bu dusuncelerın sonu yok alıstır kendını herseye

panik atak mı var yoksa sende :uhm:
herkes ölücek günün birinde düşünsek de düşünmesek de

bencede arkadaşın panik atağı olabilir,katılıyorum..herkes ölümü düşünür ama gece uyutmucak kadar düşünmek falan bana biraz anormal geldi.bu durum devam ederse psikoloğa git derim ben:teselli:

ya ölsen nolcak onu düşün kendın öldün gıttın ?????????????????????????????????????????????????????

sonra? kafamçokkarıştı

yanı cehennem yada cennete gıtcen o mu derdın

burda olmıcan ınsanlar aglıcak falan evet, ama okadar senlik bi durum degıl yani bu
bırak onlar düşünsün,:1ninca:
hem ölcegın zaman ecelın gelmıs olcak önüne geçemessin
gıttın mı gıdıyosun ötesı yok, senın düşüncegın bısey degıl bu bunu düşünüp hasta etme kendını dert edınme. bıttı mı bıter bu bu kadar. kolay degıl acısı derdı kötüsü olan gerıye bıraktıkların tabı.
allah korusun de. düşünme böle.ne yani bu mu acil yardım seebebin bide, sakin ol kendine gel Çok üzgünüm çoook

allahım sen benim aklıma mukayet ol dedim dualar ettim ama kafamdan o düşünceyi atamadım ÖLÜM KORKUSU
bir gün bittiğinde bugunde bitti ömrümüzden bir gun daha eksıldı dıyorum ölüme dahada yaklaştık diyorum tövbe tövbe tabii ki bir gün ölcez ama
işte offf kelımlere bıle sıgdıramadım duygularımı kafamda bın bır turlu sey donuyor
inanın neden yaşıyoruz ki diyorum nasıl olsa ölcez neden cocuk getiriyoruz dünyaya
ltf sizin fikirlerinize ve size ihtiyacım var kendımı cok yanlız hissediyorum offf offfff valaha offsenağlamasenağlamasenağlama

canim bu düsüncelerden kurtulman icin sana mehmed paksunun vesevese sebepleri ve kurtulus yollari adli kitabini okumani öneririm cevabini orda bulacaksin

bence de sende panik atak var bi dönem aynı şeyleri ben de yaşadım ablamla karşıdan karşıya geçerken korkuyodum ablama araba çarpcak da ölcek diye mesela yolda yürürken başıma bi balkondan bi şey düşcek de ölcem diye çok korkuyodum sonra doktora gittim doktorun bana sorduğu ilk şey ölmekten korkuyo musun oldu:bbo: panik atak teşhisi koydu tedavi gördüm bir sene fln artık öle düşünceler kalmadı:delphin: bende de yok yok haaa:roflol:

canım olummutlaka gelıcek onemlı olan ona kendımızı hazırlamamız
sen vazıfelerını yap ıcın rahat olsun huzur buldugun zaman korkmazsın

Benim de aklıma panik atak geldi canım, ama normal zamanda ne düzeyde stres yaşadığını, heyecanının ne derecede olduğunu bilmiyorum....Bir uzmana gitmen en doğrusu...
Ne zamandır bunu yaşıyorsun canım? Bu arada yaşadığın,tanık olduğun bir olay, izlediğin,okuduğun birşeyler seni etkilemiş olabilir mi?

Zaman zaman herkesin aklina gelir bu tür düsünceler. Önemli olan cok fazla kafaya takmamaktir. Ölüme care yokki, bizim yapacagimiz tek sey Allahin merhametine siginmaktir.
Bencede bu aralar bazi problemlerin var herhalde onun icin cok kuruntu yapiyorsun
Zamanla düzelir ama bu durum, yeterki sen hayattan ümidini kesme.

bi açidan şükretmen lazim..günümüzde bircok insan hiiiiç ölmeyecek gibi yaşiyor..abartmamak kaydiyla sende bence bunu degerlendirmeye bak..sevdiklerini önemse,mutlu etmeye caliş..onlari mutlu etmek senide mutlu edicektir..hayata yeterli derecede baglayacaktir..dolayisiyla zamanla atlatmiş olcaksin inşaAllah ;)

kendini yanliz hissetme..elbet birgün ölücez..elbet hepimiz ölcez..senden sonra ne olcagini düşünmek yerine,senden sonra kalanlarinda birgün ölecegini ve kavuscaginizi düşün..hepimize verilmiş bir süre var..bu süreyi iyi degerlendirmeliyiz..hayatimizda bildigimiz tek gercek,basimizia gelecek olan tek kesin şey ölüm..ama dengeyi iyi kurmak lazim..ölümü düşünmek iyidir..hatalari asgariye alir,dertleri hafif görmeni saglar..ama hepten ölüme konsantre olursan hiçbirşey yapamassin..istersen kendini heba et ölücem diye..bu hiçbirşeyi değiştirmez..ecel ne 1 sn önce gelir ne 1 sn sonra..ee ozaman vaktini güzel ve faydali geçirmeye yonel sadece ;) karamsarligi br tarafa birak ;)

Depresyona girmek üzeresin sanırım.Yalnız kalmamaya çalış,:teselli::teselli: toplum içine karış ve bol bol kitap oku.Bol bolda dua et.Düşünmemeye çalış.Tabikii hepimiz birgün ölümü tadacağız evet hergün ölümü hatırlamak dünyevi zevklerden ve günah işlemekten korur insanı ama sürekli bunu düşünürsen dünyanı karartırsın.senağlama

canım o kadar ii anlıyorum ki
aynı şeyi yaklaşık 3 yıldır dönem dönem ben de yaşıyorum
özellikle geceleri,yalnız kaldığımda aklımdan çıkmıyo
zaman zaman hiç aklıma gelmese de
bir filmde mezarlık göreyim vs. günlerce etkisinden kurtulamayabiliyorum
sevdiklerimle aynı anda ölmek için dua ediyorum
bazen de sadece kapalı yer fobim oldugu için korktuğumu düşünüyorum
dini olarak bişeyler yaptığım zamanlarda ise daha cok aklıma geliyor ölüm
bu yüzden dinden bile soğuduğum dönem oldu benim :(
tabiki ölümü bilip buna göre kendimizi hazırlamalıyız
ama devamlı bunu düşününce yaşadığımız suanki alem cok anlamsız cok boş geliyo
bu da doğru değil
kimi zaman sırf düşünmeyeyim diye gün içinde kendimi aşırı yorup uykudan gözlerim kapanana kadar yatağa girmediğimi bilirim
bazen nefesimi dinlerim,
bazen annem uyurken bakarım yaşıyor mu die :(
bunlar cok kötü şeyler sanırım panik atak benimkisi
seninkisi de bu kadar vahim mi bilemiyorum ama
mümkün oldugu kadar kendimizi oyalayarak kendi kendimizi tedavi edebiliriz gibime geliyor
mesela her gece kitap okumak mutlaka ki bu tip düşüncelerden uzak tutucaktır.

evet tatlım panik atak var tam 3 yıldır
bunla baş ediyorum bu düşünceler gelince benımle ugrasma panik atagım dıyorum ben senden daha güçlüyüm senı devre dıışı bırakırım diyorum
yoksun sen benım hayatımda dıyorum bu gibi sözlerle paniğimi yenmeye çalışıyor
nasıl bır sey bu sınsı sınsı gırıyor bedenıme ve sarıyor tum bedenımı olur olmaz şeyler oluyor ölümden korkuyorum o an düşüp ölcekmişim gb geliyor ataklarım gelince
kalbim çarpıyor elim ayağım titriyor sankı dunya benım ıcın bıtıyor offf hepnizie cok tşk ederim yardımlarınızı dusuncelerınızı benden esırgemednız ıcın