Kurtarın beni:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne gibi bi bağımlılığın var senn bu ayşe denen kızla....siz de sevgilinle ayrı takılın...benneyaptımki
illa ayşeyle mi gitmeniz gerekio...

bu arada açıklama yapan arkadaşa teşekkürlerhihoyyyt

aynen sardunyam ya bukadar sinirlenme evet erkek arkadaşınla geçirmek istiyorsun son gününü.ozaman acık acık söyle.dilinizi yutmadınız ya canım.şimdiden bu kadar sinirlerini heba etme.söyleyiver gitsin.çözümü basit arkadaşım.öptümm

oda erkana demiş biz gelmicez geç oldu ama beraber olalım kımyonla demıs ama ben cıkmıcam o kadar benı uzdu kırdı değdi mi erkan ne demiş sız bılırsınız bende ayşeyle gezerım daha ıyı demiş
ama benım erkek ark bana ne dedı bır kız ıcın ben erkanla aramı bozamam dedı sızce ben sımdı ne yapayım

gece gece beyin jimnastiği yaptırdın bize kimyon:)

ayşeye kızdın diye acısını sevgilinden çıkarma öncelikle. burada bahsettiği kız ayşe sanırım.
suçu sevgiline atma. ikiniz de birlikte(sen ve sevgilin) vakit geçirmek istediğinizi söyleyecektiniz. zaten kısıtlı bir zamanda görüşeceksiniz. karşı taraf da anlar. anlamazlarsa da keyifleri bilir.

sen erkek arkadaşın ile yarın çık,gez. büyütme. çocuk da erkana söylemiş senle vakit geçirmek istediğini. sorun kalmamış.

ben az once erkek arkadaşımla kavga ettım
gelmıcem dedım sen gıt dedım anlattım bızım son gunumuz zaten dogru duzgun gorusemıyoruz zaman kısıtlı dedım oraya boş boş gelip oturcama evımde otururum daha ıyı dedım ama sende sağol dedım agzından tek kelıme cıkmadı dedım yanı ınsan bır ya bızım kımyonla son gunumuz 2 ay snr anca gorusucez gecen sızınle berbardık eglendık ama yarın beraber olalım demenı bekledım dedım
hıc bır sey demedı sustu tmm ben erkana msj atıyorum dedı atma dedım ben yarın ne senle ne de ayşelerle cıkmıcam dedım
bize mi sordular plan yaparken dedım bırde fılımı bıle ayarlamışlar ben emrıvakiye gelemem dedım cıkmıyorum dedım sen gıt dedım

Bak canım senin yaptığın gavura kızıp oruç bozmak...
Yada pire için yorgan yakmak.:mymeka:
Sen sevgilinle niye tartışıyosun sen nasıl arkadaşın plan yaptıklarını söylediğinde bişey söyleyemediysen sevgilinde söyliyememiştir. Ondan beklemen çok doğru değil bence. Sonuçta Ayşe senin arkadaşın değil mi:uhm:
Pek ala Ayşenin ağzının payını sende verebilirdin. Aynen Sevgiline söylediğin gibi emrivakiye gelemem filmi bile seçmişsiniz deseydin. Bence sevgilinin gönlünü al. Onun bunun için gününüzü berbat etmeyin . İnan özlem başınca sonra çok pişman olursun:a015:

canım böyle şeyler için kavga etmeyin ya!
güzelce banada sorsaydın deseydin ve sussaydın bekleseydin sevgilin ne yapacak?
yazı karakterinden anladığım kadarıyla senin ssinirli bi yapın var.böyle şeyler tatlı dille çözülürdü.kavga ederek iilişkinizi yoruyorsun.
sanki ayşe erkan ark.ları tanıyormuşum gibi anlatmışın kendimi kastım şurda yaw)))

emrivaki yapmaları benı cok kızdırdı ya sen gelmezsen bende gelmem dıyor ayşe sankı cocuguz
elinde de tutayım ıstersen şekerlerimizide alırız
alla alla
yaaa

gece gece beyin jimnastiği yaptırdın bize kimyon:)

ayşeye kızdın diye acısını sevgilinden çıkarma öncelikle. burada bahsettiği kız ayşe sanırım.
suçu sevgiline atma. ikiniz de birlikte(sen ve sevgilin) vakit geçirmek istediğinizi söyleyecektiniz. zaten kısıtlı bir zamanda görüşeceksiniz. karşı taraf da anlar. anlamazlarsa da keyifleri bilir.

sen erkek arkadaşın ile yarın çık,gez. büyütme. çocuk da erkana söylemiş senle vakit geçirmek istediğini. sorun kalmamış.

Evet ya valla benimde başım döndü heralde bu yüzden. Bambusiiiikafamçokkarıştı

kızlar işte ayşe az once msj attı kı
bız onlara bız kavga ettık gelmıcez dedık
attı msj ben onlara sıze ıyı eglenceler dedım ayşe bana şu msj attı'' saol da sattınız valla hiç olmadı böyle''

attı msj ben onlara sıze ıyı eglenceler dedım ayşe bana şu msj attı'' saol da sattınız valla hiç olmadı böyle''

Ayşeye deki. Biz kavga ettik diyoruz sense sattınız diyorsun. bencillik yapmasın. Valla Ayşe yi tanısam ben söylicem. valla kızdım onakaydirigubbakcemile

aman boşver canım sattınız desin sen sevgilinle beraber ol iştekımyoncum.ayse-erkan-kımyon-kımyonun erkek ark-sinema-kavga- anam kafamızı karıştırıyon iice.iyi olmuş gezın işte güzelce.onlarca sinemaya gitsin boşver.bikaç gün sonra unutulur kımyonum.

allaam yaww sinir oldum valla ayşeye ciddi ciddi konuşma onla valla bida şimdi bi msj at ağzının payını ver sinir oluyom şöyle insanlara ilişkine kimseyi sokma ayşe fatma ali veli fln kimseyi sokma sonra böyle laf oluyo ben sevgilimi hiç bi arkadaşımla görüştürmüyorum valla ne de öyle çift çift görüşüyoruz hep baş başa çekemem milletin kahrını

bu ayse de çok oluyo ama
basmıyo heralde kafası ....:sm_confused:sen kavga ettik diil senin yüzünden kavga ettik dicektinn

bugun valla dedim 4 senedır hıc oyle arkadaşlarımız ortak değildi bizim sima olarak tanırdık bırbırmızın arkadaşlarını bugun yemın ederım ortak arkadaşın olmaması ne kadar guzelmiş dedim
msj gelmedi ayşeden valla

bugun valla dedim 4 senedır hıc oyle arkadaşlarımız ortak değildi bizim sima olarak tanırdık bırbırmızın arkadaşlarını bugun yemın ederım ortak arkadaşın olmaması ne kadar guzelmiş dedim
msj gelmedi ayşeden valla

Nasıl msj gelmedi. Dedin ya atmış diye sen ona sonra ne yazdın ki:uhm:

oyyy kimyon başım döndü benim.kafamçokkarıştı
o ayşe de az değilmiş yani.canım senin bir derdin yok.böyle şeyleri herkes yaşar.ama hepimiz sevgilimiz yada eşimiz için biraz özveride bulunuruz.sizinde aşkınız ayşe fatma yüzünden sorunlara açıksa bir daha gözden geçrin derim.
bak birde erkekler bizim gibi romantizmden başbaşa sarmaşdolaş olmaktan sürekli hoşlanmazlar.sosyal olmayı severler.
ama şurda haklısın sinamaya gidilir ama ayşeyle gidilmezmiş.söyle o ayşeye sen sen aşkının derdinde ayşe sinema derdinde :oklava:
olmaz olsun öyle ARKkötükedihüso

Nasıl msj gelmedi. Dedin ya atmış diye sen ona sonra ne yazdın ki:uhm:[/QU

yukarıya yazmıstım ama bır daha yazayım ben bız kavga ettık dedım sıze ıyı eglenceler gelmıcez dedım tatlım oda tmm şimdi msj attı öyle olsun bakalım diye

senağlamasenağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar belki çok saçma gelicek ama
bir arkadaşıma cok sınırlıyım
neden mı ?
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark
sinirli oldugum arkadaşımda ayşe . Ayşe ile erkan daha onceden lıseden tanısıyorlar ama sadece merhaba merhaba idi şimdi bunlar buluşmak ıstedı gorusmek ıstedı bızde buluşturduk neyse onlarla takıldık sankı daha onceden bırbırlıerını tanımıyorlar
alla alla yaa
ben ve erkek ark pazar gunu okudugumuz memleketlere donuyoruz ve ben cumartesi gunu full erkek ark geçirmek isitiyordum ama bu ayşe ıle erkan kafasına gore sınema ayarlamıslar bıze sormadan cumartesi gunu sınemaya gıdıyoruz
dımı dıyorlar ben gıtmek ıstemıyorum erkek ark da oyle ( bıraz topu bana attı o onada sınırlendım sen ne dersen ben onu yaparım dıyor) bır suru bahane sundum yok ısrar etti ayşe ısrar edilmesinden nefret ederim ya dusunsenıze 2 ay erkek ark gormıcem zaten gorusemedık bır onlarla dışarı cıktık o kadar
bir sürü bahane bulamam ragmen ısrar ustun ısrar ya ınsan bıraz dusunur yaa bunlar gıdıcek gorusemıcekler takılsınlar 2si zaten yılda cok zor gorusuyoruz ayrı sehırlerde okuyoruz ha dıyınce memleklere gelmıyorz
banane ya gııdın ıkınız kocaman ınsanlarsınız bız mı o sana teklıf edıyor kabul edıyorsun dıcez yarın oyle hepa olucak ıstemıyorum gıtmek falan
ben cumartesi gunu sevgılımle baş başa geçirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm düşüncesizlerrrrr offfffffffffffffffffffff

Iyıde tatlım söyleyıver arkadasına.. Cumartesı bızım son gunumuz aysecım,ınan sızınle olmayı cok ısterdık ama bız bırbırımızı bır daha 2 ay goremıcez canım lutfen kusura bakma dersın tatlım,bu kadar heba etme kendını tatlım ya..kaydirigubbakcemile5

Iyıde tatlım söyleyıver arkadasına.. Cumartesı bızım son gunumuz aysecım,ınan sızınle olmayı cok ısterdık ama bız bırbırımızı bır daha 2 ay goremıcez canım lutfen kusura bakma dersın tatlım,bu kadar heba etme kendını tatlım ya..kaydirigubbakcemile5

birde anlasaaaa çok iyi olucak senağlama

güzelim hayatta çok ayşeler fatmalar var böyle...
herkese meram anlatacak olursan tükenir sinir harbi olursun ...
işim var size güle güle
bitti-gitti...................şutarafagitti
kendini germeye değermi yani bunun için
benden demesi............yerimseniben