- Konu Sahibi trianofiliz
-
Hastanenin sitesine bakınca her şey çok güzel görünüyor ama yeni bir hastane olduğu için karar veremiyorum. Bu hastaneyi bilen var mı ve hangi doğum doktorunu tavsiye edersiniz?
Merhaba, 1 aydır internetim yoktu o yüzden yazamadım. Emsey'e gittim çok memnun kaldım. Gülseren hanım çok ilgili bir doktor. Nesrin hanımın da iyi olduğunu duydum arkadaşımdan ama artık muayene kabul etmiyormuş tüp bebek merkezine geçmiş diye duydum. Hastane de çok güzel. Bölge hastanesinde kalp atışını cihaz eski olduğu için duyamadık, emseyde cihazlar da yeni. Doktor da her ayrıntıyı açıklıyor. Fiyat olarak da çok iyi. Tatilde Kayseri'de Acıbadem hastanesine gittik. Muayenede hiçbir fark yoktu, aynı soruları sordular. Ben emsey de devam etmeye karar verdim. Odalarını da gezdim, gayet güzel.
dün emseye msj atmıştım bugün yanıtlamışlar.ssk lıya muayene 30 liraymış gayet uygun.sonra dr sayfasına girdim ordada emine ünlü değermenci diye bi dr var ilgi alanında perinatoloji yazıyo ona gitmeyi düşünüyorum inşlh iyidir
yakın zamanda emsey hastanesine gidip doktor tavsiye edebilecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?