Kurtköy Emsey Hastanesi

trianofiliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
245
0
46
İstanbul
Hastanenin sitesine bakınca her şey çok güzel görünüyor ama yeni bir hastane olduğu için karar veremiyorum. Bu hastaneyi bilen var mı ve hangi doğum doktorunu tavsiye edersiniz?

Ben ilaç pazarlamacısı bir tanıdıktan duydum, doktor kadrosunun çok iyi olduğunu söyledi.
Özellikle çok iyi doktorlar seçmişler. Ama kendim gitmediğim için bir tecrübem yok.

dün emseye msj atmıştım bugün yanıtlamışlar.ssk lıya muayene 30 liraymış gayet uygun.sonra dr sayfasına girdim ordada emine ünlü değermenci diye bi dr var ilgi alanında perinatoloji yazıyo ona gitmeyi düşünüyorum inşlh iyidir

Ben hamile oldugumu ilk bu hastanede ogrendim.hastanenin ici super,calisanlar cok cok ilgili,kadin bir dr vardi sonucumu ona gostermistim ama cok suratsizdi.bir daha da gitmedim.pendik bolge hastanesinde mustafa özbek'e gidiyorum,10 numara!

merhaba kızlar, emsey hastanesinde çocuk doktoru Metin ŞEN var. şiddetle tavsiye ediyorum. küçükçekmecede tem hostipal de iken çocuğumun doğumundan şimdiye kadar takip ettiriyordum. kurtköye emsey hastanesine geçtiğini öğrenince de hayret edici ama gerçek oraya gidip gelmeye başladım. çünkü ne batı bahatta ne de tem de onun gibi doktor görmedim. çocuğum için 80 km gitmişim çok mu? emsey metin şen hocamı kazandığı için çok şanslı. çoçuğunuzla yakından ilgilenen direk ilaç dayamayan nadir insanlardandır. kendinin de küçük çocuğu olduğu için her hususa dikkat ediyor. güler yüzlülüğü ve bilgisi cabası.

Merhaba, 1 aydır internetim yoktu o yüzden yazamadım. Emsey'e gittim çok memnun kaldım. Gülseren hanım çok ilgili bir doktor. Nesrin hanımın da iyi olduğunu duydum arkadaşımdan ama artık muayene kabul etmiyormuş tüp bebek merkezine geçmiş diye duydum. Hastane de çok güzel. Bölge hastanesinde kalp atışını cihaz eski olduğu için duyamadık, emseyde cihazlar da yeni. Doktor da her ayrıntıyı açıklıyor. Fiyat olarak da çok iyi. Tatilde Kayseri'de Acıbadem hastanesine gittik. Muayenede hiçbir fark yoktu, aynı soruları sordular. Ben emsey de devam etmeye karar verdim. Odalarını da gezdim, gayet güzel.

hastanede dr larda çok iyiler.özellikle şükran hanımı çok sevdim ben.zaten tüm çalışanlar çok güler yüzlüler.pırıl pırıl hastane

bıkere ben acıl de emıne hanıma gıtmıstım sınırlı ve asabı bı doktor gıbıme geldı.o yuzden sukran hanımla devam edıyrum

hala gülserene devam ediyomusun ben ordaki dr lar arasında bi türlü karar veremedimde :)

benim doğum doktorum emine ünlü değermenciydi,2 yıl önce yunus emre hastanesinde çalışıyordu,bende orda doğum yapmıştım zaten,çok memnundum,hamile kalmadan önce
ona gitmeye başlamıştım,tavsiye ederim

ilk hamileliğim ve hiçbiryerden duymamış olmama rağmen randevuları yoğun olmayan gülcan hanıma ağustos ayında ilk muayene ile başladım. meğer kendisi de hastanedeki görevine yakın zamanda başlamış. güleryüzlü ve ilgili bir doktor. rahatsızlık yaşadığım bir günde tam iş çıkışı yapacakları son 5 dk içerisinde gittim acelesi varmış gibi yapmadı beni rahatlatana kadar muayeneye devam etti hastalarla ilgilenen hemşire olmayan bayan personel ise çantayı taktı koluna gitti doktorum herşeyle kendisi ilgilendi. ben memnunum doktorumdan çok şükür.

yakın zamanda emsey hastanesine gidip doktor tavsiye edebilecek var mı

bn gttm iki hafta önce gülcn hanıma memnun kaldm sakin güleryüzlü bi bayan onunla dvm edicm inşaALLAH. dünde acile gttm emine hnm vardı biraz sert gibi geldi gülcn hnm daha iyidi bana göre

bende gülcan hanıma randevu aldım ilk defa gideceğim inşallah memnun kalırım doğumuda bu hastanede duşunuyorum daha once gitim gerçekten cok temiz ve fiyatlarına göre çok çok lüks bir hastane diyebilirim görevlileride güleryüzlü başka deneyimleri olan arkadaşlar paylaşabilirmi acaba ?

hem gülcan hemde emine hanıma gittim ikisindende memnun kaldım gülcan hanım daha güler yüzlü olabilir ama dr olarak farklı bir özelliklerini göremedim ama hastane çok yoğun özellikle gülcen hanıma muayene olmak çok zor.

arkadaşlar ben de emsey hastanesine gidiyorum benim doktorum ise yeni başlayan esra can hanım ama ben çok memnunum şimdilik. tavsiye eerim.

daha önce bilgi almak için yazmıştım şimdi de tecrübemi paylaşayım şükran hanıma gittim çok ama çok beğendim onunla devam edeceğim herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı aklımdaki bütün sorulara cevap verdi çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…