- Konu Sahibi trianofiliz
-
Esra Can Çetin isimli doktor ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Bütün doktorlar doluydu bitek Esra Hanım boştu ondan aldım randevuyu. Pazartesi günü için.
Hamileliğimi öğrendiğimden beri Esra Hanım'a gidiyorum. Ben çok memnunum. Diğer doktorlar çok yoğun. Esra Hanım daha sakin yoğunluk bakımından sanırım bu nedenle çok ilgileniyor. Bide yaş bakımından doktorların içinde en genci Esra Hanım sanırım bu nedenlede yoğunluğu az. Ben çok memnunum. Geçenlerde bi arkadaşı yönlendirdim kendisine. Emseyde başka bi doktora gidiyordu fakat doktoru hastaneden ayrıldığı için kararsızdı. Esra Hanıma gitti. Diğer doktor hep erkek demiş. Esra Hanım kız demiş. Bi sonraki kontrolünde yanlış görmüşüm erkek bu bebek demiş. Şimdilik duyduğum tek olumsuz şey bu.NYLN gittin mi acaba esra hanıma biraz eski de msjın merak ettim
Hamileliğimi öğrendiğimden beri Esra Hanım'a gidiyorum. Ben çok memnunum. Diğer doktorlar çok yoğun. Esra Hanım daha sakin yoğunluk bakımından sanırım bu nedenle çok ilgileniyor. Bide yaş bakımından doktorların içinde en genci Esra Hanım sanırım bu nedenlede yoğunluğu az. Ben çok memnunum. Geçenlerde bi arkadaşı yönlendirdim kendisine. Emseyde başka bi doktora gidiyordu fakat doktoru hastaneden ayrıldığı için kararsızdı. Esra Hanıma gitti. Diğer doktor hep erkek demiş. Esra Hanım kız demiş. Bi sonraki kontrolünde yanlış görmüşüm erkek bu bebek demiş. Şimdilik duyduğum tek olumsuz şey bu.
18 haftalığız henüz sen kaç haftalıksınteşekkür ederim ben de esra hanıma gidiyorum da ben de memnunum. bu arada sizin kaç haftalık bebeğiniz :)
18 haftalığız henüz sen kaç haftalıksınBide doğum ücretlerini hiç konuştunmu hastane ile?
Oglum olacak Allah kismet ederse ilk bebişim çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyorRabbim sağlıklı sıhhatlı hepimizi kurtarsın.ben baya ilerdeyim :) 31deyim ben. daha ben de konuşmadım ama arkadaşımın dediği kadar normal 950, sezeryan 1250, isteğe bağlı sezeryan 1800 civarıymış galiba. ama net rakamlar değil bunlar :)
bu arada cinsiyeti neydi bebişin :)
Oglum olacak Allah kismet ederse ilk bebişim çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyorSenin bayaa ilerlemiş maşallah sizin cinsiyetiniz ne
benim de ilk bebeğim nasip olursa :) bizim de kız geliyo inşallah.
Canım bana kalırsa riskli gebelik uzmanı olan hastaneleri tercih et. 2 kez düşük önemli çünkü. Perinatologların ücretleri biraz fazla bildiğim kadarıyla ama bebişlerimiz için herşeye katlanırız diye düşünüyorum. Yada şöylede yapabilirsin. Önce herhangi bi kadın doğum doktoruna gidersin belki onlarda seni perinatologlara yönlendirir. Ben Emseyde Esra hanım'a gidiyorum çokta memnunum kendisinden. Ama diğer doktorların daha çok hastası var ve memnuniyet oranları daha fazla. Yinede deneme amaçlı istersen bi Esra hanıma git derim. Kendisi yönlendirir senimerhaba arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.. ilki 18 haftalık,,ikincisi ise 14 haftalıkken ikisindede suyum geldi ve düşük yaptırdılar..2. çocuga hamile kalmakta biraz zorlandım neden suyum geldiğine dair çok doktorlara gittim ancak tam olarak bir şey diyen çıkmadı..yine aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum ve iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum ve bir kaç kişiden emseyi duydum..ama hangi doktora gitmem gerekir bilemiyorum sizce ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?