Kurtköy Emsey Hastanesi

yaklaşık 2 ay kadar önce bu hastanede pınar hanımda doğum yaptım doğum öncesi de 2 ay kadar ona gitmiştim ben çok memnun kaldım hastasıyla ilgili ve güleryüzlü tavsiye ederim

gülcan hanıma gidiyorum çok ilgili ve sıcakbir doktor çok memnun kaldım çokda sevdim kendisini tavsiye ederim çok güzel ilgileniyorlar

Esra Can Çetin isimli doktor ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Bütün doktorlar doluydu bitek Esra Hanım boştu ondan aldım randevuyu. Pazartesi günü için.

bayramdan bır ıkı gun once kontrol ıcın doktorum gulcan hanıma gıttım çok kalabalıktı bayram ustu ama yanı kontrol ıcın konusurken ılk bebekte gelısım gerılıgı varmıydı deyınce bıraz bozuldum zaten ılk bebegım bu dedım bayram ustu olabılır ama bu sefer gercekten pek memnun kalmadım benı bosyere evhamlandırdı bebegın gelısımınde bısey yok ama tansıyonumdan supelenıyor ıyı bır doktor cok sevecen ama bayram üstü gitmekle hata etim

zeynep kamılde kotu bır doktor deneyımını ardından cevredekıde butun ozellerı denedıgım ıcın emsey araları da en ıyısı ıdı buna karar verdı e son gıtıgımde bayram ustu randevu almakla kendım hata etı halı ıle hem kalabalık ıdıhanı ıle doktordakafası karısıktı ama dedıgı gıbı bu cevrede hem kalıtelı hem temız hmde guleryuzlu hızmet bulmak gercektenzormus oyuzden gulcan hanımdan gayet menunum suan

bugun bır doktor ıcın daha oda acılıyordu bır kadındoğum uzmanı daha gelıyor hastaneye cok talep var fıyatlarıda konustum bugun 950 normal doğum epıdoral ısterse anne 950+400 zorunlu sezeryan1450 ıstege baglı sezeryan 2000 tl dedıler genel olarak memnunum doktorumdan gulcan hanımdan sevecen ve samımı bugun sakın oldugu ıcın guzelce konustuk gecen gıtıgımde bayram ustu ıdı sorularımı hep yqnıtlıyor ve yardımcı olmaya calışıyor

NYLN gittin mi acaba esra hanıma biraz eski de msjın merak ettim
Hamileliğimi öğrendiğimden beri Esra Hanım'a gidiyorum. Ben çok memnunum. Diğer doktorlar çok yoğun. Esra Hanım daha sakin yoğunluk bakımından sanırım bu nedenle çok ilgileniyor. Bide yaş bakımından doktorların içinde en genci Esra Hanım sanırım bu nedenlede yoğunluğu az. Ben çok memnunum. Geçenlerde bi arkadaşı yönlendirdim kendisine. Emseyde başka bi doktora gidiyordu fakat doktoru hastaneden ayrıldığı için kararsızdı. Esra Hanıma gitti. Diğer doktor hep erkek demiş. Esra Hanım kız demiş. Bi sonraki kontrolünde yanlış görmüşüm erkek bu bebek demiş. Şimdilik duyduğum tek olumsuz şey bu.

teşekkür ederim ben de esra hanıma gidiyorum da ben de memnunum. bu arada sizin kaç haftalık bebeğiniz :)

18 haftalığız henüz sen kaç haftalıksın Bide doğum ücretlerini hiç konuştunmu hastane ile?

Rabbim sağlıklı sıhhatlı hepimizi kurtarsın.ben baya ilerdeyim :) 31deyim ben. daha ben de konuşmadım ama arkadaşımın dediği kadar normal 950, sezeryan 1250, isteğe bağlı sezeryan 1800 civarıymış galiba. ama net rakamlar değil bunlar :)
bu arada cinsiyeti neydi bebişin :)

Oglum olacak Allah kismet ederse ilk bebişim çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyorSenin bayaa ilerlemiş maşallah sizin cinsiyetiniz ne

merhaba arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.. ilki 18 haftalık,,ikincisi ise 14 haftalıkken ikisindede suyum geldi ve düşük yaptırdılar..2. çocuga hamile kalmakta biraz zorlandım neden suyum geldiğine dair çok doktorlara gittim ancak tam olarak bir şey diyen çıkmadı..yine aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum ve iyi bir doktor bulup onunla devam etmek istiyorum ve bir kaç kişiden emseyi duydum..ama hangi doktora gitmem gerekir bilemiyorum sizce ne yapmalıyım..

Canım bana kalırsa riskli gebelik uzmanı olan hastaneleri tercih et. 2 kez düşük önemli çünkü. Perinatologların ücretleri biraz fazla bildiğim kadarıyla ama bebişlerimiz için herşeye katlanırız diye düşünüyorum. Yada şöylede yapabilirsin. Önce herhangi bi kadın doğum doktoruna gidersin belki onlarda seni perinatologlara yönlendirir. Ben Emseyde Esra hanım'a gidiyorum çokta memnunum kendisinden. Ama diğer doktorların daha çok hastası var ve memnuniyet oranları daha fazla. Yinede deneme amaçlı istersen bi Esra hanıma git derim. Kendisi yönlendirir seni

Kizlar yorumlar eski ben de kartalda oturuyorum ve dogumuma 5 hafta kaldi ancak hala hastane belli degil. Epidural normal olmayu dusunuyorum ve bu hastaneye yakin bir zamanda giden var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…