Mutfak Püf Noktaları kurtlandımmı

inglish

nişanlı bir hatunn
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
62
0
86
Denizli
gitmeden bi tepsi börek yapmıstımm.böreten bıkaç dilim tepsıde fırının ıcınede kaldı. ve ben aılemın yanına 1000 km uzaga geldımm.1 ay oldu ve sımdı aklıma geldı boreklerı unuttugumm . gıtmeme 1 ay daha var .sizce borekler kutlanıpp kurtlar eve dagılmısmıdır:(((((((((((((((((((((((((((((((( bunu dusunmeten uyuyamıyorum bıle

ayy canim yaa bizm ogrenci evinde 1,5 aylik tatilde buzdolabi bozulmus ve ici kurtlanmisti :18: umarim bisy olmaz senin :(
cokmuydu borek

yok 5 6 dılım ancak vardır.borekk mını fırının ıcındeydıı .kurtlar evı doldurmusmudur sence

Börekler kurtlanmış olabilir ama tüm evi kurt sarmaz bence sadece fırının içi kurtlanmıştır.Ama o kurtların ömrüde çok uzun olmaz oradaki bozulan böreği tüketirler sonra kendileride ölür kaybolur.

Börekler kurtlanmış olabilir ama tüm evi kurt sarmaz bence sadece fırının içi kurtlanmıştır.Ama o kurtların ömrüde çok uzun olmaz oradaki bozulan böreği tüketirler sonra kendileride ölür kaybolur.

bı arkadasının balkonunu boyle kurtla rsamısta o da coplerını bırakmıs balkona.heryer kurtlar vadısı gıbıymısss.bende fırının ıcındee cok ısıkk almıyo dıee dusunuyom ama yınede korkuyom yakın olsada gıdıp baksam .

canim peynirliyse filan pek birsey olacagini sanmiyorum. en fazla kurur kuflenir..gerci havalarda sicak ama :44: kiymaliysa dedigin daha buyuk ihtimal.

canim peynirliyse filan pek birsey olacagini sanmiyorum. en fazla kurur kuflenir..gerci havalarda sicak ama :44: kiymaliysa dedigin daha buyuk ihtimal.

bol peynırlıydııı .valla evın kapısını açtıgımda arsımda beslenmıs buyumus kurtlar ve evden dısarı sızan rezıll bır kou duyma ıstemıyom.yok mu evınde bore fln unutuan yaa poğaca fln unuttup gıtmıyonusmu hıc evınızdeee:18:

kıyma falan olsa kurtlanır ama börek kurumuştur takırdamıştır içinde.belki küflenmiş mantarlaşmış olabilir.bende demliğin üst kısmında .ay unutmuşum akşamdan demleyip bitiremediğimiz resmen mantar türemiş suyun içinden.döktüm lavoba deliğinden bile gitmedi.bence endişelenme tatiline devam et.en fazla yeni bir mini fırın alırsın.içi kokmuş kokuyu arıtamassan eğer fırını atarsın.ki sanmıyorum öyle bişey olucağını ama endişelenecek bişey yok et değil sonuçta.oraya gideceğin yol parasına değmez yani 1000 km imiş.bence tatiline devam et.kafana takma evi kurt sarmaz.

bir kere fırında tavuk unutmustuk bizde kurtlanmadıda boyle tuhaf bişiye donmustu ya:27: kurtlansa dahi yiyecegin miktarına gore olusur o kurtlarda oyle evi basıcak falan yok yani imkansız

merhaba bende gecen yaz balkonumda cöpüm kalmis, esime cöpe at diye eline vermistim megersem balkona koymus,
asagiya inmeye usenmis 1 hafta sonra gordum balkonda 3 aylikta hamileydim birde,
o kalin kalin kocaman kurtlari gormemle birlikte bir bagirdim bir igrendim,
esimde uyuyodu duymadi,
kalin plastik eldivenlrri taktim,
yuzume gozume tulbent bagladim, kurtlu torbayi kaldirdim birde ne goriyim cop torbasinida yemisler balkonum kurt dolmus:-(
cope attim torbayi balkonuda temizle temizle bitmedi valla ayy cok kotu, onu
gordum dahada 2 gunluk yemekleri yiyemiyorum, acaba kurtlanmislarmidir acaba diye:-(
benim torbada kiyma vardi,
seninki peynirliyse kurur bence kuflenir umuyorum oylede olur

merhaba bende gecen yaz balkonumda cöpüm kalmis, esime cöpe at diye eline vermistim megersem balkona koymus,
asagiya inmeye usenmis 1 hafta sonra gordum balkonda 3 aylikta hamileydim birde,
o kalin kalin kocaman kurtlari gormemle birlikte bir bagirdim bir igrendim,
esimde uyuyodu duymadi,
kalin plastik eldivenlrri taktim,
yuzume gozume tulbent bagladim, kurtlu torbayi kaldirdim birde ne goriyim cop torbasinida yemisler balkonum kurt dolmus:-(
cope attim torbayi balkonuda temizle temizle bitmedi valla ayy cok kotu, onu
gordum dahada 2 gunluk yemekleri yiyemiyorum, acaba kurtlanmislarmidir acaba diye:-(
benim torbada kiyma vardi,
seninki peynirliyse kurur bence kuflenir umuyorum oylede olur

korku filmi gibi olmus ya:27: ben gorsem ellemem bırakırım ya alamam :26:

Yok ya fırının içinde nasıl olsa dışarı çıkamaz :)))))))))
Küflü küflü minik böcekler olmuştur

Kapağını balkonda aç bari kötü kokmuşur ama

bıraz rahatladımm yaa,, valla arkadasta unutmuss copunu beslemıs buyumus kurtlar bıldıgımız parmak buyuklugune gelmıss.ondandı tedırgınlıgımm

korku filmi gibi olmus ya:27: ben gorsem ellemem bırakırım ya alamam :26:

aynen bir an bende boyle sizin gibi dusundum fakat benden baskada kimse yok yapicak esim elini hayatta surmez,
kendisi benden cok igreniyo, balkonda biraksam evimin etrafini sararlardi valla:-D

İnşallah bir şey olmamıştır.
Ben de yeni buzdolabı almıştım.
Eskisinin fişini çektik doğal olarak.
Meğerse buzlukta birkaç bir şey unutmuşuz :53:
İğrençti. :37:

akibeti merak ediyorum açıkcası...döndüğünüzde gördüklerinizi yazar mısınız? heyecanlandım ve sizin gibi tedirgin oldum.ama kapalı yer olduğu için sadece fırında kalır diye düşünüyorum.küflenmiştir.

akibeti merak ediyorum açıkcası...döndüğünüzde gördüklerinizi yazar mısınız? heyecanlandım ve sizin gibi tedirgin oldum.ama kapalı yer olduğu için sadece fırında kalır diye düşünüyorum.küflenmiştir.[/QUO
haftaya cmt ordyımmm ,, akıbetını yazacam ev kurtlar vadısıne donmusm, tedırgınım ya rezıl olduk evden kokular cıkmamamıstır ınss.:18:

akibeti merak ediyorum açıkcası...döndüğünüzde gördüklerinizi yazar mısınız? heyecanlandım ve sizin gibi tedirgin oldum.ama kapalı yer olduğu için sadece fırında kalır diye düşünüyorum.küflenmiştir.[/QUO
haftaya cmt ordyımmm ,, akıbetını yazacam ev kurtlar vadısıne donmusm, tedırgınım ya rezıl olduk evden kokular cıkmamamıstır ınss.:18:

hatırlattığınız iyi oldu,bende bir haftalığına tatile gidiyorum.çöpü dökeyim.

hıc bıseycıkk olmamıs :sadece kurumus kalmıs tas gıbı bır borekle arsılastım . urtlarla tanısmadım ama , balkonda saın sıcakta cop bırakmayın , arkadasın evı yıne kurtlanmısss . yıka yıa kokusu cıkmadı bıldıgın les gıbı kokuyodu . parmaklarım kadarda olmuslar . kaç ısı temızledık arkadasın balonunu kuscaktık kokudan

Back
X