Börekler kurtlanmış olabilir ama tüm evi kurt sarmaz bence sadece fırının içi kurtlanmıştır.Ama o kurtların ömrüde çok uzun olmaz oradaki bozulan böreği tüketirler sonra kendileride ölür kaybolur.
canim peynirliyse filan pek birsey olacagini sanmiyorum. en fazla kurur kuflenir..gerci havalarda sicak ama :44: kiymaliysa dedigin daha buyuk ihtimal.
merhaba bende gecen yaz balkonumda cöpüm kalmis, esime cöpe at diye eline vermistim megersem balkona koymus,
asagiya inmeye usenmis 1 hafta sonra gordum balkonda 3 aylikta hamileydim birde,
o kalin kalin kocaman kurtlari gormemle birlikte bir bagirdim bir igrendim,
esimde uyuyodu duymadi,
kalin plastik eldivenlrri taktim,
yuzume gozume tulbent bagladim, kurtlu torbayi kaldirdim birde ne goriyim cop torbasinida yemisler balkonum kurt dolmus:-(
cope attim torbayi balkonuda temizle temizle bitmedi valla ayy cok kotu, onu
gordum dahada 2 gunluk yemekleri yiyemiyorum, acaba kurtlanmislarmidir acaba diye:-(
benim torbada kiyma vardi,
seninki peynirliyse kurur bence kuflenir umuyorum oylede olur
korku filmi gibi olmus yaben gorsem ellemem bırakırım ya alamam :26:
akibeti merak ediyorum açıkcası...döndüğünüzde gördüklerinizi yazar mısınız? heyecanlandım ve sizin gibi tedirgin oldum.ama kapalı yer olduğu için sadece fırında kalır diye düşünüyorum.küflenmiştir.[/QUO
haftaya cmt ordyımmm ,, akıbetını yazacam ev kurtlar vadısıne donmusm, tedırgınım ya rezıl olduk evden kokular cıkmamamıstır ınss.:18:
akibeti merak ediyorum açıkcası...döndüğünüzde gördüklerinizi yazar mısınız? heyecanlandım ve sizin gibi tedirgin oldum.ama kapalı yer olduğu için sadece fırında kalır diye düşünüyorum.küflenmiştir.[/QUO
haftaya cmt ordyımmm ,, akıbetını yazacam ev kurtlar vadısıne donmusm, tedırgınım ya rezıl olduk evden kokular cıkmamamıstır ınss.:18:
hatırlattığınız iyi oldu,bende bir haftalığına tatile gidiyorum.çöpü dökeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?