Kurtlarımı dökmek istiyorum

Bağırsak kurdunu bilirdim de göz ve yüz kurdunu ilk defa duyuyorum.

Acilen doktora git bekletilecek veya kendi kendine tedavi edilcek bir şey değil netten biraz baktım pek pekin bir şet değil

Gozunuzde kurt mu var anlamadım ben

Doktora gitmeli...

Acilen doktora git bekletilecek veya kendi kendine tedavi edilcek bir şey değil netten biraz baktım pek pekin bir şet değil

senin durumun psikolojik mi? yoksa doktor filan tarafından bu onaylanmış bir şeymi ?
sen kendinden vücudunda yabancı birşeyin olduğunu mu düşünüyorsun ?

Hayır ben siyah noktalardan kurtulmak için uygulayacağım
İlaç ve kozmetikten ve sıkıp durmaktan bıktım hepsi birden böyle dökülsün istiyorum

Benimde burnumda var siyah nokta ne denediysem gitmiyor. Güzellik salonunda cilt Bakımına gittim görüşmeye 12 13 seansta bitebilir garanti vermiyorum dedi. Bizim kullandığımız tonikler, temizleyiciler, sıkmalarla bitmez yani. Bi dermatoloji uzmanına ya da bi güzellik salonuna gidebilirsin.

Konuyu sabah gördüm ama korktum linke tıklayıp kurt görmekten.

Gözünüzde kurt mu var gerçekten? Neden doktora gitmiyorsunuz?

Siyah noktayla gözde kurt olması arasındaki bağlantı nedir anlayamadım? Gözdeki kurt olayını ilk defa duyuyorum, böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız doktora gidin. Yok, sadece siyah noktam var diyorsanız bunun için bantlar, maskeler var. Bunların halledemediği derecede iseler dermatoloğa gidin. Böyle alakasız, bilmediğiniz şeyler uygulayarak çözüm değil, daha fazla sorun elde edersiniz.

Siyah nokta mı kurt mu?

Konuyu sabah gördüm ama korktum linke tıklayıp kurt görmekten.

Gözünüzde kurt mu var gerçekten? Neden doktora gitmiyorsunuz?

Siyah noktanın içindekiler kurt oluyormuş ya
Başta link verdiğim konuya yazmıştım

konuyu hortlatıyorum ama öğrenebildiniz mi?
bi de marankinin tarifi var

böyle bi şey yapmak ben de istiyorum ama marakinin tarifi sallama geldi kendi de uygulamadı yabancı bi videoyu paylaşmış

Gözden kurt çıkarmalı otlu bitkili seansla siyah noktalarınızın da kurt gibi yüzünüzden düşeceğine inanıyor musunuz gerçekten?

Yani bu zımbırtıyla yüzümüzdeki herşeyden tek seferde kurtulabiliyorsak tıpta çığır açılmış demektir. Eğer o uygulamayı bulursanız ve olursa söyleyin de patent için TPE'ye koşturayım, AlimAllah başkası alır

Burası bdv, konu açmadan önce bölüm kurallarını okursanız öyle Mutlu olacağım ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…