- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ay manyak mı ne? Yani aktif olarak yapabileceğin bir şey yok buna, insanlar salaksa inanırlar anca. Hani oturup elaleme kendini savunacak halin yok, sinir bozucu ama takmamak zorundasın. Laf taşıyan olursa "O benim muhatabım değil ciddiye bile almıyorum" dersin. Sevgilin de biraz seni savunup susturmayı bilsin en azından, bari o pasif kalmasın.
Uzaktan uzaga yapabilecsginiz pek birsey yok nisanlinizin tek yapabilecegi sey mesafeyi korumak sizds oraya gittiginizde sizi tanidikca yalan yalnis soylenmis seyler varsa hareketleriniz durusunuz ve kisiliginizle ortaya cıkarırsınız bunun disinda bu surecte yapwbilecdginiz baska bisey yok
Sevgiline anlat durumu hah böyle,seni sinirlendirirler gerilirsin diye korkuyorum de.
O da önlemini alsın,kızın sevgilisini çeksin gerekirse köşeye konuşsun akıllı olsunlar.
Kendini sıkma,sevgilinde sıkmasın.Pasif kalmayın altta kalmayın yeterli.
işte gidemiyorum oraya baya kötü bi bölge. benim hakkımda orda konuşsunlar umrumda değil çocuğu bunaltmasınlar derdim o. ilk taşındıklarında kapısına bile geldiler zili çalıp açmadı. ne yüzle sen arkasından konuştuğun kızın sevgilisinin evinin zilini çalarsın ya? böyle de yüzsüzler.
her şeyi biliyor zaten o da tanıyor eskiden birlikte takıldık onlarla. muhattap olmaz o onlarla. düzgün biridir sevgilim de arkasından laf etseler de orda kimse inanmaz biliyorum ama yine de yaparlar biliyorum!
yok sevgilime konuşamazlar selamlaşmıyorlar bile.
ama işte ortam küçük ortak arkadaşlara hakkımda konuşup doldurmaya çalışmışlar onlar da beni savunmuş ve hani uyarmak için çıtlattılar bana ne dediğini bilmiyorum
O çıtlatanlar senden de ona laf taşır, emin olabilirsin. Ciddiye almadığını söyle arkadaşlarına, madem bu kızın fesat olduğunu biliyorlar kimse sallamaz. Kendim için söyleyeyim en azından bana birisi gelse sürekli X kişisi şöyle kötü böyle kötü bilmem ne dese benim X kişisine karşı düşüncem değişmez tam tersine bana sürekli kötüleyen insanı normal bulmam. Bu çoğu insan için de böyledir. Takmanı gerektirecek bir durum yok. Kimbilir benim arkamdan bile neler diyorlardır da haberim yoktur. Boşver.
Ne dengesizmis.
Bir tane oyle biride unvde benim basimdaydi.sen rahatt ol allah ayagini dolstirir onun.
Benim kankam dedigim kiz benim tanistirdigim aekadaslarimi bana dusman etmeye calismisti.kiskanclik fesatlik baska aciklamasi yok.
Sonra ne oldu kendi nisanlandi o bana karsi birlik yaltigi kisiler nisanlisina onu kotulemislerdi ben yaktim sigarami birbirlerine dusmelerini izledim.
Sen kalbini temiz tut fesatlar herzman kendine zarar verir.
evet öyle olmuş onların da. ben zaten onlara karşı hep temkinliydim ama saldım sonra neden dersen çok bunaldım kendimi tutmaktan herkese karşı. herkes gibi benim de problemlerim var bunları gizlemek için çok kasınca çok bunaldım. artık umrumda değil laf götürürse götürsünler şeklindeyim.
Kendini savunmak istemen doğal, yani savunmak da demeyeyim de biri iftira atınca sakin kalmak zor oluyor. Ama onlar bunu sadece dedikodu malzemesi olarak görürler. O kadar kalitesiz bir insanla gireceğin polemikle neden insanların ağzına laf veresin? "drsheldoncooper seni pek sallamadı ya, ben onu kayda değer almıyorum dedi" denmesi o kız için daha ağır bir şey.
Ne kadar zamanı kaldı enişte beyin? Ne zaman bitiyor görevi de geliyor yakınına :)
daha var canım ya 9 ay yeni gitti sayılır
ben sınavı o zamana kazanıp o da inş gelince rahata ericez.
Ohoo 9 ay dediğin nedir ki :) sen yapabildiğin kadar konuları tekrara dönmeye uğraşırken geçip gidecek o zaman.
Insallah eski cadoloz kankan da bebek falan yapar da o hengamede düser yakandan
Bu kafayla nasıl okumuş ya, güvercine taksan ters uçar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?