kurtulamadığım eski kanka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen sevgiline tembihle de boş bulunmasın bunlara karşı. Fındık beyinli mi

tembihledim ya selam bile vermiyor. yanaşmaya çalıştılar zaten aradı bilmedik numaradan bi kere açmış bulundu. sonra da aramış falan bi ton açmadı whatsapptan yazmış.

sonra kapı komşusu oldular lojmanda zilini çalmışlar açmadı :)))

yolda görmüş ikisini teldeymiş geçiştirmiş vs.

bela gibiler ya. hem yüzsüz hem pislikler.

Ya sizdeki de sans koskoca turkiye de git kapi komsusu ol saka gibi
uzak durun muhatap olmayin iftira da attar boyle haset insanlar.oyle bisey yaparsa salon kadini cizginden kay

Ya sizdeki de sans koskoca turkiye de git kapi komsusu ol saka gibi
uzak durun muhatap olmayin iftira da attar boyle haset insanlar.oyle bisey yaparsa salon kadini cizginden kay

şans mı bedduam mı tuttu bilmem

eğer bu duruma sevindiyse ona d orası çıksın diye içimden geçirmiştim olunca ne bileyim şok oldum.

atar muhtemelen. hepten sıyırmıştır diye tahmin ediyorum. uzak duruyorum zaten. ne güzel mezun olunca kurtulucam sanmıştım bitmedi gitti.

ya başımda dertlerim olmasa uğraşmasına karşılık veririm ama bana yakışmaz öyle ali cengiz oyunları. büyüdükçe ben olgunlaşırken insanlar çocuklaşıyor nası denge sağlıcam bilemedim.

sevgiline anlat. lütfen samimi olma onlarla cunku kötüler de.

Aa hem kotu kalpli hemde ruh hastasi bence.
Nisanlinizi guzelce uyarin anlatin. Muhattap bile olmasin selam dahi vermesin.ona laf tasiyan olursa işinize bakın anlatmayin bana vs desin.
Neden boyle yapiyor o kiz size? Neden sadece size takmis durumda işi gücü mü yok uzun zaman gecmis aradan..

Belli cok buyuk sorunu var ,biraz daha boyke sorunlar yaratirsa savciliga sikayet edebilirsiniz ,ustelik 2 sahitle psikiyatrik muayeneye gider ,
Oyle uku orta dedikodu yapmak iftira atmak yok kimseye ,
Eski birvis arkadasima yaptim ,
İleri seviye kisilik bozuklugu cikti ,
Hastanede tedavi gordu,herkes tsk ediyor bana ailesi bile

sevgiline anlat. lütfen samimi olma onlarla cunku kötüler de.

anlattım ki kendi de biliyor evet selam bile vermiyor kapısına geldiler açmadı

uyardım uyardım biliyor

ya kızın böyle bi huyu var. bi insanı gruptaki kişilere kötülüyor onları dolduruyor. o gruptakilee o kişiye kötü davranıyor sonra sadece bu o kişiye iyi davranıyor. bunu böyle herkese yapıyor. böylece herkesle arası en iyi olan bir o kalıyor. bunu yaptığını fark etmiştim beni kandıramadı oyununa gelmedim kötü davranmadım insanlara. sonra bana aynısını yapınca ben uzaklaştım.

sadece bana takmıyordur o vardır başka taktıkları da ben bilmiyorum tabi.

ay yok hiç uğraşmak istemiyorum daha beter sarmasın bana. ikisi de ahlaksız insanlar. ama kötü bir şey yaparlarsa düşünebilirim. şimdilik sadece konuşuyorlar. ama işte korkum kurumu doldurması sevgilime karşı.

o gruptan bu kızın eskiden beri tanıdığı bir erkek arkadaşı vardı sırf şakasına fenere laf ettim diye boğmaya çalışmıştı beni sonra psikiyatride yatmış meğerse bipolarmış. bu kız da abuk subuk beyni uyarıcı ilaçlar kullandı sınava hazırlanırken paranoya mı başladı acaba diye düşünüyorum açıkçası.

mesela eski sevgilisinin bunu aldattığı bi kız vardı

sonradan baktım kızla kanka olmuş oha dedim

her kıskandığı kıza yapışıp o kızın tüm güzellik bakım ilişki tüyolarını öğrenip kapma gibi bir hastalıklı hali var bence. bilmiyorum var bi sıkıntısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…