kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür:KK53:
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederiz:spor:Arada da gel, deliliklerini anlat:KK70:

Normal olmadığım anlaşılıyor mu:KK70: gizleyebiliyorum sanıyordum :KK70:
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum :confused:

Normal olmadığım anlaşılıyor mu:KK70: gizleyebiliyorum sanıyordum :KK70:
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum :confused:
Aynisi bende de mevcut yaa, halbuki tertemiz sebzeler, hepsi de yemekte karışacak ama yookk, manyak gibi o muslukla dans edilecek mutlaka :KK53:

İki bariz takıntım var birisi aman kalbi kırılmasın ikincisi de aman başarısız olmayayım..
İkisi de büyük takıntım öyle ki birisi dese ki çok mutsuzum param olsa mutlu olcam çıkarır veririm ne kadarsa ama işte enayi yerine konmamak için bu yönümü törpülemeye çalışıyorum.
Yanlis anlasilmak ve kendini bi turlu anlatamamak fobisi bende de var ama bu takinti mi ki acep?

Sofraya gelene elini yikdinmı diye sorarim .
El havlusu asla kullanmam .
Yumurtaya dokununca ellerimi sabunlarım.Genelde cok yıkarim elimi ......
Arac duam var okumadan gitmem.
Iccamasırimi gunde 2-3 belki daha cok değistiririm.
Klozet fobim var .:KK70:
Mecbur kaldiysam eve gelince duş alirim.:deli:
Cocuklara bebekken her yemek icin ayri kaşık kullandirmişım .(yogurt ,corba ,yemek vs...)Evde bi milyon ta:KK17:ne su bardağı oluyor etrafta .
2-3 kere camasir degistirmek mi, cok yorucu degil mi ya :KK53:
Benim de el havlum herkesten ayridir.. Vee klozetten nefret ederim, Allah mecbur etmesin diye dua ederim :))

garı huylarım yok ama sinirlenince acayyyiip iş yaparım ev işi :)) misafir gelmeden nce sinirliysemm hemen biter işim yani:))

O sesi duyunca ben:rolleyes:
Hatta birine artık dedim ki neden kaşığı dişine çarptırıyorsun?
Şaşkın bakarken cevap:E çünki ağzımda dişlerim var:KK70:
Peki bizde yok mu sence:işsiz:
Cevap:Bilmem:KK70:
Yaa tamam bilerek olmuyor............ 5dk sonra cırtttt
Ya yapmasaaaaanaaa caaaattt:tokat:(yapmak istediğim) :D agzını sapırdatanlara hıc gelmıyorum dunyadan degıller:KK55:

Back
X