Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mağazaya girdiğimde illaki bir kaç parça kıyafete dokunmam lazımEşim bu akşam iş çıkışında gel mağazaya girelim de iki kazağa pantolona dokun kendine gel diyor hıhh
![]()
titresim, sarj ve kapi meselesinde hemfikirizyatarken mutlaka odamin kapisi kapali olmali sıkı sıkı :)
sevgilimin hep sağ taraginda dururum diger turlu tersime gelir:)
uyumadan once sarjim fulle yakin bile olsa yine de sarja takarim:)
telefonu sesi acik kullanamam asla titresimde olmali,cok mühim bi telefon beklesem bile:)
bunlarda bnm takintilarimdan bazıları:)
bnm gibi birileri daha varmis ne guzltitresim, sarj ve kapi meselesinde hemfikiriz![]()
bır an okuyunca kendım yazmıs gıbı hıssettım.tıpa tıpyatarken mutlaka odamin kapisi kapali olmali sıkı sıkı :)
sevgilimin hep sağ taraginda dururum diger turlu tersime gelir:)
uyumadan once sarjim fulle yakin bile olsa yine de sarja takarim:)
telefonu sesi acik kullanamam asla titresimde olmali,cok mühim bi telefon beklesem bile:)
bunlarda bnm takintilarimdan bazıları:)
anammm bu cok zordurYatarken de ayaklarim birbirine degmicek. Ne alakaysa![]()
anammm bu cok zordur![]()
Bazen unutuyom.. Aklima gelince hadi bastan düzgün sekilde yerlestiririm ayaklari. Uyurken allahtan bitiyo o takintilaranammm bu cok zordur![]()
ay bu bensunu izlersem basıma kotu birsey gelir bunu giyersem sevdigim birine bişey olur gibi manyakca takıtınlarım var aniden geliyor engelde olamıyorum cok sevdigim bir kıyafeti giyemdigim zamanlar oldu bu yuzden![]()
yazın neysede bu soguklarda zor valla:))))Bazen unutuyom.. Aklima gelince hadi bastan düzgün sekilde yerlestiririm ayaklari. Uyurken allahtan bitiyo o takintilar![]()
benımkı kadar zor değildir ya ben yatarken ayaklarımı oyle kıvırıyorum kı bırleştirip dumduz uzatmamaktan dızlerım agrıyor hep kıvrılmıs halde top böceklerı gıbı yatıyorum :S ))
sende miay bu ben![]()
Benim takintilar mevsimden mevsime degismiyo... Sagolsun cok sadiktirlar banayazın neysede bu soguklarda zor valla:))))
aynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirimtop bocegimi Allah iyiligini versin
sende micok fena birsey bu dimi ya ben bu takıntım yuzunden cok zorlanıyorum
![]()
evet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlaraynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirim
ay aynen yaevet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlarcan sıkıntısından falanmı acaba yapıcak birsey bulamayınca bunlarımı dusunuyoruz