Kesinlikle o kisilerle iletisimini koparman taraftariyim. 3 sene gecmis ustelik. Kimsenin ne dusunecegini onemseme, aman kirilirlar mi ayip olur mu vs diye sakin dusunme. Onemli olan senin duygularin senin yasadiklarin. Zaten biraz duyarli olsalardi bu sekilde israrci olmazlardi iletisim kurmak icin. Bak ben de gecmiste bir ayrilik yasamistim. Ayrildiktan aylar sonra kizkardesi beni aradi. Naber nasilsin diyor, boyle gayet umarsiz. Ben numarasini bile silmistim kizin. Ve bunu ona da kibar bir sekilde belirttim. Abisiyle ilgili herseyin bana aci verdigini ve kendimi onunla ilgili butun seylerden uzak tuttugumu soyledim. Ona da iyi dileklerimi sundum. Ve birdaha aramadi. Dogrusu budur. Ben zaten cok zor unuttum. Bir de ailesinden insanlarla hala konusmaya devam etsem nasil unutabilirdim ki? Sen de kendine bu kotulugu yapma. Sil engelle arkadaslik ekleme butonunu kaldir,artik her ne yapacaksan, onlarin sana ulasmasina izin verme. Yoksa iyilesemezsin. Adam evlenmis coktan unutmus. Sen de bu saplantidigin yerden cik artik.