• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamadım. ..

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar 5 yıllık ilişkim ardından 1 yıllık nişanlılik, sonunda aldatilma ve ayrılma.
Aldattığı kişi ile evlenip çocuk sahibi oldu. Şimdi boy boy mutluluk pozları veriyorlar.
Benden önce evlenip ayrılmış ve bir çocuk sahibiydi. Benim ilk evliliğim olacaktı. Kızı beni çok severdi arkadaş gibiydik. Ailesi de beni çok severdi hatta bir sorun olduğunda oğullarının yanında değilde benim yanımda olurdu. Zaten bu aldatilmadan sonra bir süre konusmadi ailesi.
Neyse asıl sorun aradan 3 sene belki daha fazla bilmiyorum geçmesine rağmen arkadaşları, kuzeni, kardeşi , kızı hala benimle konuşmak istiyorlar. Şimdi yine kızı ve arkadaşı beni sosyal hesaptan eklemişler. Halbuki daha öncesinde, artık kendime bir yol çizdiğmi, onların etrafımda oldukça bunu yapamayacagimi beni anlayışla karşılamalarini söyledim. Tamam diyorlar zaman geçiyor yine aynı şey.
Sadece konuştuğum bir tek ortak arkadaşımız vardı oda gidip benimle ilgili olanları ona yetistirdigini duyunca ilişkisi anında kestim.
Neden hala bunları yaşıyorum. Neden o hayatını kurup mutluyken neden ben hala bunlarla ugrasmak zorundayım.
Ne yapacağımı bilmiyorum artık. .

Of sil onları aynı şehirdeyseniz imkanın varsa başka şehre taşın onun egosuyla mı uğraşacaksın?

Engelleyeceksin. Insafsizlik bu yaptiklari . Kendilerince sorun yok belki ama senin acindan var. Onlarla konustugun surece kendine bir yol cizemezsin. Hele ki iliskin aldatma ile bittiyse.

Engelle gitsin,bence sende hala onun hayatında var olma cabasindasin ..kafan karışmış

Geçmişe sünger çekmeyi bil..anı yasa ..geleceği merak et

Her işte vardır bir hayır,davul bile dengi dengine derler.kendiniz gibi evlenmemiş ve kıymetinizi bilen birisini bulacaksınız.sizi aldatan ve zamanınızı çalan bir insana yas tutmanız bile fazla.
kızı ve akrabaları sizinle irtibat kurmak isteyebilirler ama uzak durun.çünkü size zararı dokunacaktır.yepyeni bir sayfa açın kendinize,yarın öbür gün evleneceğiniz kişiyle tanışsanız,bu kişileri nasıl izah edersiniz ona

uzak durun.açik açik gorusmek istediginizde soyleyebilirsiniz..ne gerek var boyle birseye.onlarin yaptigida sacmalik.gecmisi gecmiste birakin önunuze bakin.elbet sizin karsinizada biri cikar.hayirlisini isteyin..

Sert bir şekilde refüze etmelisin. Ne anlamı var eski sevgilinin dıdılarıyla muhatap olmanın.

En son söylediğimde anladilar beni diye düşündüm ama anlamamislar. Zaten yakinda nişanım var. Sırf bu yüzden bütün sosyal hesaplarimi kapatmak istiyorum

Kesinlikle o kisilerle iletisimini koparman taraftariyim. 3 sene gecmis ustelik. Kimsenin ne dusunecegini onemseme, aman kirilirlar mi ayip olur mu vs diye sakin dusunme. Onemli olan senin duygularin senin yasadiklarin. Zaten biraz duyarli olsalardi bu sekilde israrci olmazlardi iletisim kurmak icin. Bak ben de gecmiste bir ayrilik yasamistim. Ayrildiktan aylar sonra kizkardesi beni aradi. Naber nasilsin diyor, boyle gayet umarsiz. Ben numarasini bile silmistim kizin. Ve bunu ona da kibar bir sekilde belirttim. Abisiyle ilgili herseyin bana aci verdigini ve kendimi onunla ilgili butun seylerden uzak tuttugumu soyledim. Ona da iyi dileklerimi sundum. Ve birdaha aramadi. Dogrusu budur. Ben zaten cok zor unuttum. Bir de ailesinden insanlarla hala konusmaya devam etsem nasil unutabilirdim ki? Sen de kendine bu kotulugu yapma. Sil engelle arkadaslik ekleme butonunu kaldir,artik her ne yapacaksan, onlarin sana ulasmasina izin verme. Yoksa iyilesemezsin. Adam evlenmis coktan unutmus. Sen de bu saplantidigin yerden cik artik.

Kesinlikle o kisilerle iletisimini koparman taraftariyim. 3 sene gecmis ustelik. Kimsenin ne dusunecegini onemseme, aman kirilirlar mi ayip olur mu vs diye sakin dusunme. Onemli olan senin duygularin senin yasadiklarin. Zaten biraz duyarli olsalardi bu sekilde israrci olmazlardi iletisim kurmak icin. Bak ben de gecmiste bir ayrilik yasamistim. Ayrildiktan aylar sonra kizkardesi beni aradi. Naber nasilsin diyor, boyle gayet umarsiz. Ben numarasini bile silmistim kizin. Ve bunu ona da kibar bir sekilde belirttim. Abisiyle ilgili herseyin bana aci verdigini ve kendimi onunla ilgili butun seylerden uzak tuttugumu soyledim. Ona da iyi dileklerimi sundum. Ve birdaha aramadi. Dogrusu budur. Ben zaten cok zor unuttum. Bir de ailesinden insanlarla hala konusmaya devam etsem nasil unutabilirdim ki? Sen de kendine bu kotulugu yapma. Sil engelle arkadaslik ekleme butonunu kaldir,artik her ne yapacaksan, onlarin sana ulasmasina izin verme. Yoksa iyilesemezsin. Adam evlenmis coktan unutmus. Sen de bu saplantidigin yerden cik artik.
Iyilikle söyledim en başından anladık sandım anlamamislar. Şimdi tekrar bu sefer daha sert bir şekilde mesaj yazıp sildim umarım anlamıştır. 2 hafta sonra nisanim var hepsine kapak olur bundan sonra benden uzak dururlar diye düşünüyorum. Hala onu unutamadigimi yasini tuttugumu sanıyorlar herhalde .

Cnm. O insanları tamamen hayatından çıkar at, engelle. yolda görsen slm. Verme. Adamı da takip etme sakın, ister mutlu olsun, olmasın sana ne...
Sende hayatını bir şekilde yönlendir, pes etme. Yolundaki dikenleri temizle, geleceğini düşün...
Sevgiler...

Heryerden sil ve engelle onların sana bir faydası olmayacak hep moralini bozacaklar

Back
X