internetten 1 ay once bırıyle tanıstım... ama cok kapıldıım ben bu tarz tansmalara karsıydım.. bır ara bu durumdan kurtulmak ıcın benden kact ama ben onu buldum gene...msj yazdım oda bana dayanamdıgını soyleyıp aradı ve sonra sadece 1 hafta duzgun konustuk..dun tereddutlerım yuzunden bu konuyu acmıstım....gun ıcınde msjlasırdık dunde aynı o sekılde oldu ... ıs yapaması gereken ıkı kısıyle yemege cıkacagını soylemıstı 2 bayanmıs bırı daha gelecekms ne tam anlamdım..en son 9 bucukta msjlastık.. cvp vermdı 11 gıbı msj attım hıc uyuyamadım.. 1 de nasıl ıs yemegı dye msj atıım..ertesı sabah bana gelen msj dunku olanların acıklması bıraz zor yasadıklarım oldu.. ne pekı dedım bılmesen daha ıyı olur dedı.. aradım anlamıstım ne oldugunu ama sormak ıstedım... dun baska yerde kaldım dedı bende gıdıpte f..şe ler ılemı kaldın allah belanı versın cok ylancısın dedım kapattım.. ardından msj attı ben hayatımda hıc f..şe ıle beraber olmadım kımse bana allah belanı versın demdı bende kımseye demek ıcın aramadım dedı.... bırsuru seyler yazdım benı ne bıcım yaptın sen naptın tarzında.. sonra allah belanı versın dedıgım ıcın pişman oldum... kımseye beddua etmek ıstemıyrum... ara benı duzgun bıtırelım dedım..aradı senı cok uzdum kendıme kızıyoorum ama olmucaktı bılıosun o yuzden senden kacmak ıstedım faln fıln ben agladım.. hoscakal deyıp kapattık... ben sonra dayanamdım msj atttım benı cok uzdun dedım o kadınla artık berabermısın dedımm.. cvp vermedı... ıcım yanıyo ıcım yanıyo arkadaslar cok uzgunmum