kurtulamıyorum bu sacmalıklarımdan

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
internetten 1 ay once bırıyle tanıstım... ama cok kapıldıım ben bu tarz tansmalara karsıydım.. bır ara bu durumdan kurtulmak ıcın benden kact ama ben onu buldum gene...msj yazdım oda bana dayanamdıgını soyleyıp aradı ve sonra sadece 1 hafta duzgun konustuk..dun tereddutlerım yuzunden bu konuyu acmıstım....gun ıcınde msjlasırdık dunde aynı o sekılde oldu ... ıs yapaması gereken ıkı kısıyle yemege cıkacagını soylemıstı 2 bayanmıs bırı daha gelecekms ne tam anlamdım..en son 9 bucukta msjlastık.. cvp vermdı 11 gıbı msj attım hıc uyuyamadım.. 1 de nasıl ıs yemegı dye msj atıım..ertesı sabah bana gelen msj dunku olanların acıklması bıraz zor yasadıklarım oldu.. ne pekı dedım bılmesen daha ıyı olur dedı.. aradım anlamıstım ne oldugunu ama sormak ıstedım... dun baska yerde kaldım dedı bende gıdıpte f..şe ler ılemı kaldın allah belanı versın cok ylancısın dedım kapattım.. ardından msj attı ben hayatımda hıc f..şe ıle beraber olmadım kımse bana allah belanı versın demdı bende kımseye demek ıcın aramadım dedı.... bırsuru seyler yazdım benı ne bıcım yaptın sen naptın tarzında.. sonra allah belanı versın dedıgım ıcın pişman oldum... kımseye beddua etmek ıstemıyrum... ara benı duzgun bıtırelım dedım..aradı senı cok uzdum kendıme kızıyoorum ama olmucaktı bılıosun o yuzden senden kacmak ıstedım faln fıln ben agladım.. hoscakal deyıp kapattık... ben sonra dayanamdım msj atttım benı cok uzdun dedım o kadınla artık berabermısın dedımm.. cvp vermedı... ıcım yanıyo ıcım yanıyo arkadaslar cok uzgunmum

internetten 1 ay once bırıyle tanıstım... ama cok kapıldıım ben bu tarz tansmalara karsıydım.. bır ara bu durumdan kurtulmak ıcın benden kact ama ben onu buldum gene...msj yazdım oda bana dayanamdıgını soyleyıp aradı ve sonra sadece 1 hafta duzgun konustuk..dun tereddutlerım yuzunden bu konuyu acmıstım....gun ıcınde msjlasırdık dunde aynı o sekılde oldu ... ıs yapaması gereken ıkı kısıyle yemege cıkacagını soylemıstı 2 bayanmıs bırı daha gelecekms ne tam anlamdım..en son 9 bucukta msjlastık.. cvp vermdı 11 gıbı msj attım hıc uyuyamadım.. 1 de nasıl ıs yemegı dye msj atıım..ertesı sabah bana gelen msj dunku olanların acıklması bıraz zor yasadıklarım oldu.. ne pekı dedım bılmesen daha ıyı olur dedı.. aradım anlamıstım ne oldugunu ama sormak ıstedım... dun baska yerde kaldım dedı bende gıdıpte f..şe ler ılemı kaldın allah belanı versın cok ylancısın dedım kapattım.. ardından msj attı ben hayatımda hıc f..şe ıle beraber olmadım kımse bana allah belanı versın demdı bende kımseye demek ıcın aramadım dedı.... bırsuru seyler yazdım benı ne bıcım yaptın sen naptın tarzında.. sonra allah belanı versın dedıgım ıcın pişman oldum... kımseye beddua etmek ıstemıyrum... ara benı duzgun bıtırelım dedım..aradı senı cok uzdum kendıme kızıyoorum ama olmucaktı bılıosun o yuzden senden kacmak ıstedım faln fıln ben agladım.. hoscakal deyıp kapattık... ben sonra dayanamdım msj atttım benı cok uzdun dedım o kadınla artık berabermısın dedımm.. cvp vermedı... ıcım yanıyo ıcım yanıyo arkadaslar cok uzgunmum

cnm kızma kırılma bana ama internet ortamında olan ilişkileri pek hayırlı olmuyor biliyorum ben. benimde vardı 2 sene önce netten erkek arkadaşım çok üzülmüş yıpranmıştım. kimseye inanma kendinide üzme. inşallah karşına hayırlı biri çıkar ama realden. çünkü sanalda mutluluk sanal kalıyo. insan birine kapıldığında dünya sadece onun etrafında dönüyor sanıyor ama öyle bişey yok. inan bana aradan zaman geçtikten sonra sende diyeceksin ki ( ben gibi ) keşke kendimi bu insan için üzmeseymişim neden yapmışım falan diye kendini suçlayacaksın.. :) Rabbim herşeyi gönlüne göre versin..

onunla sohbet okadar cok hosuma gıdıyorkı ses tonu konusma seklı okadar etkılemıskı benı bıseyler hakıında bılgısı yanıı dun yaptıgı yasadıgı seyede kızma hakkım yok pek ama duygusal bı bag ıcındeydık...allah reelde karsıma ıyı bırı cıkarsın ınsallah ve ısteyen herkzın

onunla sohbet okadar cok hosuma gıdıyorkı ses tonu konusma seklı okadar etkılemıskı benı bıseyler hakıında bılgısı yanıı dun yaptıgı yasadıgı seyede kızma hakkım yok pek ama duygusal bı bag ıcındeydık...allah reelde karsıma ıyı bırı cıkarsın ınsallah ve ısteyen herkzın

kendini oyalayacak birşeylerle ilgilen sana şimdi onsuz hiçbirşeyin tadı yokmuş gibi geliyor anlıyorum.. senin durumunda bende olmuştum çok bağlanmıştım sözlerine konuşmalarına falan filan ama sonuç hep aldatılma yada yalan dolan. sanaldan dürüst insan çıkmıyo bacım valla kendini yıpratmakla kalırsın. ben Allaha çok dua ettim hayırlısını ver diye çok şükür sanal aşklar bitti. Rabbim bana realde eşimi çıkarda karşıma şimdi çok mutluyum ve diyorum ki keşkee bulaşmasaymışım sanaldakilere kendimi yıprattığımla kalmışım.. şimdi sana düşen şu. haddim olmaz ama fikir vermek isterim.. ayrıl kurtul hep içinde şüpheyle yaşayacağına içine kurt düşeceğine yep yeni onsuz bi sayfa aç.. mail adreslerini hattını kapat değiştir sana ulaşamasın. ayrılırkende kırmadan güzellikle bitirki sanalda olsa ah alma.. kendine meşgul olabileceğin hobiler edin. dışarı çık gez dolaş açış sosyalleş.. ben asosyaldim bekarken battıkça batıyodum ama çok şükür şuan iyiyim.. unutursun onu merak etme neler unutulmuyoki.. aradan aylar geçince güleceksin sende onamı kalmışım diye... üzülme sakın dik dur ki hayatını güzel yaşa dünyaya bir kere geliyoruz yaşlanınca keşke demeyelimki hayatımızı güzel yaşayalım..

bız artık gorusmemek uzere vedalastık zaten artık.. zaten ortada bı sevgılılıkte yoktu ama herseyı paylasıyorduk kendısıde yaptıgı seyı hata olarak anlattıkı hataydı duygularımızdan bahsederken gıdıp baskasıyla yatmak nedır ya aynı fılmlerdekı gıbı ıs yemegı yıyp yatıolar bu nedır yaa

Back
X