- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Insallah hersey isredigin gibi olur ne kadar uzak o kadar iyi..onlarin gelemicegi bi sempt sec con dibine giremesinler isteseler bile..Yok arkadaşlar kiradayiz ve inaninki.artık bıktım ben çünkü biliyorum ne mahrem bilir ne tatil bilir zırt pirt.gelcek çok değişik birisi.Birde geldiği zaman hep bir laf sokar ya da be biliyim hoslanmadigim bişey yapar yada eşimle bir yere gideceksem.Peşimizde sürekli evden çıkıyorum zırt telefon bişeyi bahane edip nerdeydin.demeler.En son beni aramış duymamisim eşimi aramış is yerini işte kaç saattir zile bastım yoklar,telefona çıkmiyorlar diye çok sinir oldum Allahtan eşim biliyordu çocuklarla beraber nerde olduğumu
Acaba kv sen az görüşünce oglunun ondan uzaklasacagini düşünüp sana gelip gitmeyi abartti mi? Bir bu geldi aklimaYok canım ya hepsi biliyor benim tavrimi eltilerle.görüşüyoruz zaten bununla da aynı Binadaki ama iki ayda bir beş dakika giderim hoşlanıyorum çünkü ama kendi günde on defa uğrar diyorumya yüzsüzlükmü yada benim huzurumu bozmskmi maksadı bilemeiyorum
İnşallah canim ya dediğin gibi gitmem gelmem bile üst katında olduğu halde ama yok yapışır çünkü hoşlanmıyorum kendide biliyor eşim zaten artık bişey diyemez bana ama ondan yüz buluyor banada bişey demiyor ama onlarada demiyor yok anlamıyorum bir insan yüzüne bskilnadigi yere gitmez yada koşup muhabbet edilmediği yere ne kadar arsizlik yaInsallah hersey isredigin gibi olur ne kadar uzak o kadar iyi..onlarin gelemicegi bi sempt sec con dibine giremesinler isteseler bile..
Cok iyi anliyorum bu tip insanlar b*k bulasigi gibi olur yapistikce yapisir be halden anlar ne istenmedigini fark ederler iste insan sadece kocasiyla degil ailesiylede evleniyor allah basta onurlu gururlu anlayisli insanlarla muhattap etsin hepimizi..
Yok canım öyle oğullarına düşkün biri değildir diyorumya ben eltim le bozusunca iki sene görüşmedik.beni bırak ne oğlunu ne torunlarina yönünü döndü aynı binada hemde öyle de soğuklar yaniAcaba kv sen az görüşünce oglunun ondan uzaklasacagini düşünüp sana gelip gitmeyi abartti mi? Bir bu geldi aklima
Onu yapmaz bekler o hep peşimde ya taşınması bile bu kadının arayıp ta nerdeydiniz şunu yapın demesini bile istemiyorum iyilikle dedim olmadı kavga çıkardım olmadı bana dediği ne biliyormusun istediğini yap mecbursuno zaman siz durun onlar gitsin
Kurtulamiyorum bu evime tasinirken de aynı mahalle ama ayrı binalar olsun yeter ona bile razıyım dedim ne yaptı ne etti yine geldi peşimden yüzsüzlük yapıyor bende ne yalan söyliyum kibarlijtan anlamıyor lar bende onlar gibi yapiyim diyorumBazı kayınvalideler ne yazıkki gelinlerini üzerlerine zimmetli bi eşya gibi görüyorlar , herkes senin kadar kurtulup gitme şansına sahip değil maalesef , arkana bile bakmadan taşın kurtul
İşte nasıl yapsam onu bilmiyorum taşınicaz bu tamam önce oğlunu caydirmaya çalıştı olmadı şimdi de bu konu yok eşimle papaz olucaz diye korkuyorum çünkü gerçekten çok doluyum ve içime atacak yer kalmadı yani inanin geceden beridir aklımda bu konu kendi kendimi yedim diyorumki yüzüne açık açık söylesem ben istemiyorum aynı yerde sizle oturmayi diye agirmi.olur çünkü başka türlü inşallah olmaz sma esimden.umudum yok bu konudaSeni boş ve kendi haline bırakmıyor işte ondan uğruyor sürekli. Sen bu taşınma konusunu kavgaya asla sebebiyet vermeyecek şekildeağır oturaklı getir sık sık gündeme
İşte nasıl yapsam onu bilmiyorum taşınicaz bu tamam önce oğlunu caydirmaya çalıştı olmadı şimdi de bu konu yok eşimle papaz olucaz diye korkuyorum çünkü gerçekten çok doluyum ve içime atacak yer kalmadı yani inanin geceden beridir aklımda bu konu kendi kendimi yedim diyorumki yüzüne açık açık söylesem ben istemiyorum aynı yerde sizle oturmayi diye agirmi.olur çünkü başka türlü inşallah olmaz sma esimden.umudum yok bu konuda
Esim nasıl desem yüzüme hep derki.haklısın falan filan ama onların yüzüne gelince 5 yaşında çocuk bu daha sinir bozucu benim agresifligimde biraz ondan eğer biraz yumuşak davransam.eşim tepemë ciksracak.Çok var daha yoruldum her türlü hakarete de maruz kaldım iftira da ve eşimin hala bişey olmamış gibi ama onlar olduğu zaman .İşte benim sorunum bu şimdi de nasıl anlatsam enayi yerine koyuyor bizi o yüzden gıcık oluyorum .Allah var eşimin eli çok boldur ama kv de varliklidir gelgelelim ki benden bir Mandal kopartsa kar sayıyor ki zamanında çok geri çevirmisti.bizi kapısından zor günlerimde.daha çok var ama amann yordular.beni gerçekten yaSen kayınvalideyle muhatap olma. Nasıl yap biliyor musun? Fırsat buldukça eşinle keyifli zamanlarınızda "hayatım uzaklık her zaman iyidir, ben annemle bile yakın olmak istemem, sen anlayışlı adamsın benim ne demek istediğimi anlıyor ve bişeyler yapmaya çalışıyor olduğunu biliyorum, şöyle bi ev varmış şu fiyata, korkuyorum ailenle ilişkim iyice kopsun istemiyorum... " falan gibi çook uzun olmayan kısa ama çok emin, oturaklı bir ses tonuyla yapılmış konuşmalar olsun. Her yönden girmeye çalış aklına ne bileyim yeni evimizde şöyle yapıcaz, böyle olucak... gibi. Kontrolü kaybedip kavga edersen iş inada biner. Sen böyle git şimdilik. Boş bırakma. Genel olarak aran nasıl eşinle? Seni dıdırcı, kavgacı ailesine karşı bir kadın gibi mi görüyor yoksa zamanında haksızlığa uğramış, kocasını çok seven sabırlı terbiyeli bir kadın olarak mı?
ağzını aramak için laf salmış olaiblirler mi ortalığa??? ay çok sinir mesafeli ol ya aynı semtse aynı semt ...mesafeyi koruArkadaşlar Allahaskina bir akıl verin şimdi kV demle, ayni apartmanda oturuyoruz ve tahmin edersiniz ki çok sorunlu .Herneyse eşimin gönlünü yaptim başka bir semt taşınmaya karar verdik ama dün bişeyler duydum kVlerde taşımayı düşünüyorus hemde benim düşündüğüm semtte.Sok oldum eşime kesinlikle böyle bişeyi olamayacağını söyledim zaten olmaz dedi o da sasirdi yani kısaca bunlar peşimden geliyor ama inaninki.artık nefret geldi aradım sordum dün kV yok öyle laf arasında şaka yaptık falan dedi ama midem bulandı o öyle deyince bişeyde diyemedim ne yapsam açık açık söylesemmi.İstemiyorum diye kV ye yoksa beklesemmi
bence konu açılınca söyle belki tepkinizi ölçüyordur ona göre gelip gelmemeye karar verebilirler benim eltim le kv yan yana dubleks ev kiraladılar sonra eltim kv demişki ben sizi istemiyorum gelmeyin filan kv gitmekten vazgeçmiş sende açık açık söyleArkadaşlar Allahaskina bir akıl verin şimdi kV demle, ayni apartmanda oturuyoruz ve tahmin edersiniz ki çok sorunlu .Herneyse eşimin gönlünü yaptim başka bir semt taşınmaya karar verdik ama dün bişeyler duydum kVlerde taşımayı düşünüyorus hemde benim düşündüğüm semtte.Sok oldum eşime kesinlikle böyle bişeyi olamayacağını söyledim zaten olmaz dedi o da sasirdi yani kısaca bunlar peşimden geliyor ama inaninki.artık nefret geldi aradım sordum dün kV yok öyle laf arasında şaka yaptık falan dedi ama midem bulandı o öyle deyince bişeyde diyemedim ne yapsam açık açık söylesemmi.İstemiyorum diye kV ye yoksa beklesemmi
Arkadaşlar Allahaskina bir akıl verin şimdi kV demle, ayni apartmanda oturuyoruz ve tahmin edersiniz ki çok sorunlu .Herneyse eşimin gönlünü yaptim başka bir semt taşınmaya karar verdik ama dün bişeyler duydum kVlerde taşımayı düşünüyorus hemde benim düşündüğüm semtte.Sok oldum eşime kesinlikle böyle bişeyi olamayacağını söyledim zaten olmaz dedi o da sasirdi yani kısaca bunlar peşimden geliyor ama inaninki.artık nefret geldi aradım sordum dün kV yok öyle laf arasında şaka yaptık falan dedi ama midem bulandı o öyle deyince bişeyde diyemedim ne yapsam açık açık söylesemmi.İstemiyorum diye kV ye yoksa beklesemmi
Allah Allah çok ilginç. Kv ogluna düşkün degil ama pesinizden geliyor. Beynim yandı vallahiYok canım öyle oğullarına düşkün biri değildir diyorumya ben eltim le bozusunca iki sene görüşmedik.beni bırak ne oğlunu ne torunlarina yönünü döndü aynı binada hemde öyle de soğuklar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?