- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Esim nasıl desem yüzüme hep derki.haklısın falan filan ama onların yüzüne gelince 5 yaşında çocuk bu daha sinir bozucu benim agresifligimde biraz ondan eğer biraz yumuşak davransam.eşim tepemë ciksracak.Çok var daha yoruldum her türlü hakarete de maruz kaldım iftira da ve eşimin hala bişey olmamış gibi ama onlar olduğu zaman .İşte benim sorunum bu şimdi de nasıl anlatsam enayi yerine koyuyor bizi o yüzden gıcık oluyorum .Allah var eşimin eli çok boldur ama kv de varliklidir gelgelelim ki benden bir Mandal kopartsa kar sayıyor ki zamanında çok geri çevirmisti.bizi kapısından zor günlerimde.daha çok var ama amann yordular.beni gerçekten ya
Arkadaşlar Allahaskina bir akıl verin şimdi kV demle, ayni apartmanda oturuyoruz ve tahmin edersiniz ki çok sorunlu .Herneyse eşimin gönlünü yaptim başka bir semt taşınmaya karar verdik ama dün bişeyler duydum kVlerde taşımayı düşünüyorus hemde benim düşündüğüm semtte.Sok oldum eşime kesinlikle böyle bişeyi olamayacağını söyledim zaten olmaz dedi o da sasirdi yani kısaca bunlar peşimden geliyor ama inaninki.artık nefret geldi aradım sordum dün kV yok öyle laf arasında şaka yaptık falan dedi ama midem bulandı o öyle deyince bişeyde diyemedim ne yapsam açık açık söylesemmi.İstemiyorum diye kV ye yoksa beklesemmi
Ah olsa öyle birşey onlara yüzü tutmuyor ama son zamanlar onları bana karşı nasıl savunuyor ben de ne yalan söyliyim hiç taviz vermiyorum çok zitlasiyoruz bu konuda ama biliyorum ki bir defa yumuşak Bulsunlar.arkası gelirEşinin yüzü tutmuyor yani ailesine. Bu adamın aynısından arkadaşımda da var. O zaman bağımsızlığını ilan ediceksin arkadaşım başka yolu yok. Sen yine kimseyle laf söz olayına girme, eşini yönetmen gerekiyor demekki. Biraz daha baskın olucaksın.
Gerçekten öyle yemin ederim bir araya gelseler bile yabancı gibiler tek bu konuda kv bir tuaf maddi manevi .Bu yüzden gıcık oluyorum yaAllah Allah çok ilginç. Kv ogluna düşkün degil ama pesinizden geliyor. Beynim yandı vallahi
Acaba oğlunu maddi kaynak olarak mi görüyor?Gerçekten öyle yemin ederim bir araya gelseler bile yabancı gibiler tek bu konuda kv bir tuaf maddi manevi .Bu yüzden gıcık oluyorum ya
İşte evliliklerin huzursizluguda bitmesinn sebebi de bu yüzsüzlerAy ay boyle insanlar yuzunden bizde evlilikten soguyoruz lanet gelsin artik sinir oluyom yuzsuzlere.. bence ne yapin ne edin pesinize takilmasin 1 ay sonra gelir kurulur yoksa Allah yardimciniz olsun
Aynen ne kopatsam.kar mantiginda.Çok rahatsız ediyor bu beni hani olmazsa neyse de varlıklı kV ler.Çünkü zamanında sırt döndüler bize kendi oğluyla bile dalga geçiyorlar di is yok güç yok maddi manevi hiç destek olmadılar şimdi durumumuz iyi çok şükür oğlum söyle oğlum böyle yok o getiriyor sen harcıyoruz tutumlu değilsin bilmem bisey.Bende eşime diyorumki tamam annen baban ama Ogün leri unutma en ufak ayağın tökezlese yine sırt dönecekler ama kime diyorum???Acaba oğlunu maddi kaynak olarak mi görüyor?
Bence esin senin hakli olduğunu gayette iyi biliyor ama annesine bir şey diyemiyor. Hadi farzedelim ki gelme dedi annesine; annesi onu dinler mi? Hiç sanmıyorum. Öyle bir kadina ne yaparsan yap yuzsuzlugu birakmaz. Kadinin kendisi sorunlu. Frenleyebilirse belki kp frenler o da eğer kv korkuyorsa. Yada kv nin kaynanasi varsa o frenlerAynen ne kopatsam.kar mantiginda.Çok rahatsız ediyor bu beni hani olmazsa neyse de varlıklı kV ler.Çünkü zamanında sırt döndüler bize kendi oğluyla bile dalga geçiyorlar di is yok güç yok maddi manevi hiç destek olmadılar şimdi durumumuz iyi çok şükür oğlum söyle oğlum böyle yok o getiriyor sen harcıyoruz tutumlu değilsin bilmem bisey.Bende eşime diyorumki tamam annen baban ama Ogün leri unutma en ufak ayağın tökezlese yine sırt dönecekler ama kime diyorum???
Kp nasıl korkuyor bir görsen naptiya adamaB
Bence esin senin hakli olduğunu gayette iyi biliyor ama annesine bir şey diyemiyor. Hadi farzedelim ki gelme dedi annesine; annesi onu dinler mi? Hiç sanmıyorum. Öyle bir kadina ne yaparsan yap yuzsuzlugu birakmaz. Kadinin kendisi sorunlu. Frenleyebilirse belki kp frenler o da eğer kv korkuyorsa. Yada kv nin kaynanasi varsa o frenlerAma o kadin kimseyi dinlemez. Sen onun taşınma yollarini kapatacaksin garanti;-)
Zordu başta yine ayrılmazdi annesinden komşularla arayı bozdum o zaten anlasamiyordu bahane oldu :)))[/QUOTE]QUOTE="Kpss016ikra, post: 45072373, member: 734381"]Ay ne güzel yani eşini başka semte taşınmaya ikna etme kısmı nasıl yaptin nasıl ikna ettin
Kv si yasiyorsa o kadinla kanka ol ;-)Kp nasıl korkuyor bir görsen naptiya adama
Iyi taktikmis ;-) komsularla arayı bozmakZordu başta yine ayrılmazdi annesinden komşularla arayı bozdum o zaten anlasamiyordu bahane oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?