Kurtulamiyorum bunlardan

Eşinin yüzü tutmuyor yani ailesine. Bu adamın aynısından arkadaşımda da var. O zaman bağımsızlığını ilan ediceksin arkadaşım başka yolu yok. Sen yine kimseyle laf söz olayına girme, eşini yönetmen gerekiyor demekki. Biraz daha baskın olucaksın.

Kv dene zarf at.
Şurada ev bulduk büyük ihtimal taşınacağız diye.
Sonra hareketlerini gözle
Bak bakalım ev arıyorlar mı?

Arkadaşlar sormayın dün eşim bir ugrayalim dedi neyse bekliyorum laf açılsın diye yok sma nasıl yakın davranıyor bize bende hiç açmadim konuyu ve eğer tasindiktan sonra böyle bir konu acarsa o zaman sert bir şekilde uyarırim başka türlü de anlamaz zaten

Ah olsa öyle birşey onlara yüzü tutmuyor ama son zamanlar onları bana karşı nasıl savunuyor ben de ne yalan söyliyim hiç taviz vermiyorum çok zitlasiyoruz bu konuda ama biliyorum ki bir defa yumuşak Bulsunlar.arkası gelir

Allah Allah çok ilginç. Kv ogluna düşkün degil ama pesinizden geliyor. Beynim yandı vallahi
Gerçekten öyle yemin ederim bir araya gelseler bile yabancı gibiler tek bu konuda kv bir tuaf maddi manevi .Bu yüzden gıcık oluyorum ya

Ay ay boyle insanlar yuzunden bizde evlilikten soguyoruz lanet gelsin artik sinir oluyom yuzsuzlere.. bence ne yapin ne edin pesinize takilmasin 1 ay sonra gelir kurulur yoksa Allah yardimciniz olsun

Ay ay boyle insanlar yuzunden bizde evlilikten soguyoruz lanet gelsin artik sinir oluyom yuzsuzlere.. bence ne yapin ne edin pesinize takilmasin 1 ay sonra gelir kurulur yoksa Allah yardimciniz olsun
İşte evliliklerin huzursizluguda bitmesinn sebebi de bu yüzsüzler

Acaba oğlunu maddi kaynak olarak mi görüyor?
Aynen ne kopatsam.kar mantiginda.Çok rahatsız ediyor bu beni hani olmazsa neyse de varlıklı kV ler.Çünkü zamanında sırt döndüler bize kendi oğluyla bile dalga geçiyorlar di is yok güç yok maddi manevi hiç destek olmadılar şimdi durumumuz iyi çok şükür oğlum söyle oğlum böyle yok o getiriyor sen harcıyoruz tutumlu değilsin bilmem bisey.Bende eşime diyorumki tamam annen baban ama Ogün leri unutma en ufak ayağın tökezlese yine sırt dönecekler ama kime diyorum???

Ay ne güzel yani eşini başka semte taşınmaya ikna etme kısmı nasıl yaptin nasıl ikna ettin

B
Bence esin senin hakli olduğunu gayette iyi biliyor ama annesine bir şey diyemiyor. Hadi farzedelim ki gelme dedi annesine; annesi onu dinler mi? Hiç sanmıyorum. Öyle bir kadina ne yaparsan yap yuzsuzlugu birakmaz. Kadinin kendisi sorunlu. Frenleyebilirse belki kp frenler o da eğer kv korkuyorsa. Yada kv nin kaynanasi varsa o frenler Ama o kadin kimseyi dinlemez. Sen onun taşınma yollarini kapatacaksin garanti;-)

Türkiye'de ki evliliklerin bitmesinin sebebi % 40 aile mudahelesiymis arkadaslar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı acikladi.

QUOTE="Kpss016ikra, post: 45072373, member: 734381"]Ay ne güzel yani eşini başka semte taşınmaya ikna etme kısmı nasıl yaptin nasıl ikna ettin [/QUOTE]
Zordu başta yine ayrılmazdi annesinden komşularla arayı bozdum o zaten anlasamiyordu bahane oldu :)))

Kp nasıl korkuyor bir görsen naptiya adama

QUOTE="Kpss016ikra, post: 45072373, member: 734381"]Ay ne güzel yani eşini başka semte taşınmaya ikna etme kısmı nasıl yaptin nasıl ikna ettin
Zordu başta yine ayrılmazdi annesinden komşularla arayı bozdum o zaten anlasamiyordu bahane oldu :)))[/QUOTE]
Iyi taktikmis ;-) komsularla arayı bozmak

Zordu başta yine ayrılmazdi annesinden komşularla arayı bozdum o zaten anlasamiyordu bahane oldu :)))
Iyi taktikmis ;-) komsularla arayı bozmak[/QUOTE]
Sosyal biri için evet benimki komsu akraba takmaz selam sabah yok varsa yoksa anası ama güzel taktikmis doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…