Kurtulamiyorum

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
10 günlük bi tatil dönüşü çocukların odasının tavanı ve penceresinde bu böcekle dolu olduğunu gördüm bir haftadır ne yaptiysam kurtulamadım odayı boşalttım bastan aşağı sildim yastık yorgan yıkadım ama bitmiyor bir türlü bu böceğin adini ve kurtuluş yolunu bilen varsa yardımcı olsun lutfen

Eklentiler

• 20200827_130403.webp
    20200827_130403.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 339
  • 20200827_130340.webp
    20200827_130340.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 140
Bende tahtakurusuna benzettim sanki ya :KK17: en güzeli ilaçlama şirketi ayarlamak,hem kökten hem garanti çözüm

Uçuyor mu bunlar yoksa yürüyormu?
Pireyse zıplar ve sizi ısırır.
Odada veya cam önünde canlı çiçek yada yakında meyve ağacı varmı? Sanki çiçekte oluşan minik böceklere benziyor

Uçuyor mu bunlar yoksa yürüyormu?
Pireyse zıplar ve sizi ısırır.
Odada veya cam önünde canlı çiçek yada yakında meyve ağacı varmı? Sanki çiçekte oluşan minik böceklere benziyor
Bi uçan tür var birde yürüyen ziplamiyorlar..odada çiçek yok meyve ağacı yok anlamadım gerçekten en üst katta oturuyorum acaba tavanda patates yada öyle bisey unuttularda ordan mi gelio diycem ama kapı pencere kapalı nasil içeri girecek çözemedim başka odalarda yok gündüz temizliyorum gece çocuklar uyuyunca çıkıyor sabah bakıyorum tavan ve camin önu dolmuş bit pire degil hiç görmemiştim boylesini

Fotograflar net değil ama tahıl güvesine benzettim. Ne kadar kuru bakliyatlarınız varsa hepsini boşaltın, yıkayın güneşte kurutun ve kavanozlarda muhafaza edin tahıl güvesiyse. Minik kelebeklere mi benziyorlar?

tavanda patates yada öyle bisey unuttularda ordan mi gelio diycem ama kapı pencere kapalı nasil içeri girecek
Ev eski mi? Camlar ahşap mı plastik mi? Vallahi bu böcekler acaip varlıklar biryerden yolunu bulup giriyorlar.
Tavan dediğiniz yeri kontrol edebilir misiniz? Bir de oraya bakın yada baktırın. Yani illaki sebep olan birşey vardır. Dolap veya çekmece içlerinde çocukların unuttuğu meyve filan.
Belki yapmışsınızdır , bol sirkeli suyla böcekleri gördüğünüz yerleri silmeyi denediz mi?

Back
X