Kurtuldum sonunda

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Evet kızlar , kurtuldum sonunda. 4 yıldır sevgilim olan , beni sevdiğini sandığım ve bu yüzden her türlü kısıtlamasına hakaretine sustuğum sevgilimden sonunda kurtuldum.Anladım ki böyle sevmek olmaz. 2 ay önce ayrılacaksınız deseler asla inanmazdım , yapamam gibi geliyordu. Her şeyime karışır, söylenirdi. Sürekli kavga çıkarır , sinirlenir küfrederdi. Sonunda da kendini haklı görür , hak ettin der kenara çekilirdi. Ne kadar da aptallık yapmışım susarak , alttan alarak. Şimdi görüyorum ki özgür olmanın , istediğin yere istediğin kıyafetle gitmenin verdiği mutluluğu bana asla veremezmiş. He bi yandan da içimde bi burukluk var , yok değil. Tek endişem bu burukluğun daha da artması kizlar :KK17: benzer durum yasayan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi ? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum :21:

Çok ama çok iyi etmişsin.. aslında sanki bu bir güç savaşıdır. Sen nasl karakterini korursan onunda sana saygısı o kadar artar.. ne olursa olsun önce ben demek lazımmış bende geç anlamştım bunu. Gittikçe özgüvenin artacak. Arttıkça başarıların artacak ve oh be diyeceksin. Boşluk mutlaka olur ama zamanla o bile azalacak

Çok ama çok iyi etmişsin.. aslında sanki bu bir güç savaşıdır. Sen nasl karakterini korursan onunda sana saygısı o kadar artar.. ne olursa olsun önce ben demek lazımmış bende geç anlamştım bunu. Gittikçe özgüvenin artacak. Arttıkça başarıların artacak ve oh be diyeceksin. Boşluk mutlaka olur ama zamanla o bile azalacak
Fedakarlık olarak gördüğüm şeylerin taviz olduğunu anladığımda iş işten geçmişti. Tecrübe oldu diyeceğim artık

Çok iyi yapmışsın ama zamanla canını daha da yakabilir. Çok sağlam bir dostla bu durumu aşabilirsin. Her dk seni dinleyecek biri.

Fedakarlik diye yaptiklarimizi acziyet saniyorlar. Ne oldugumuz hale ayak uyduruyorlar ne de onlarin istedigi gibi oldugumuzdaki halimizi. Benim ocimde de 2 gune bir bi burukluk bi ozlem oturuyo. Dava surecine kadar daha cok toparlarim insallah. Sunlari yazabildigin icin de seni tebrik ediyorum

Evet kızlar , kurtuldum sonunda. 4 yıldır sevgilim olan , beni sevdiğini sandığım ve bu yüzden her türlü kısıtlamasına hakaretine sustuğum sevgilimden sonunda kurtuldum.Anladım ki böyle sevmek olmaz. 2 ay önce ayrılacaksınız deseler asla inanmazdım , yapamam gibi geliyordu. Her şeyime karışır, söylenirdi. Sürekli kavga çıkarır , sinirlenir küfrederdi. Sonunda da kendini haklı görür , hak ettin der kenara çekilirdi. Ne kadar da aptallık yapmışım susarak , alttan alarak. Şimdi görüyorum ki özgür olmanın , istediğin yere istediğin kıyafetle gitmenin verdiği mutluluğu bana asla veremezmiş. He bi yandan da içimde bi burukluk var , yok değil. Tek endişem bu burukluğun daha da artması kizlar :KK17: benzer durum yasayan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi ? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum :21:

Cok iyi yapmissin boynundaki zincirlerden kurtulmussun adeta bu aydinlanmayi ve uyanisi ayni durumda olupda hala kis uykusunda yatan kendini avutan mutsuz yasayan ve bunu kaderi gibi goren zavalli genc kizlar ve kadinlarada temenni ederim. Sanki nikahli kocasiymis 5 cocugunun babasiymis gibi (kaldi ki o durumda da bosanma var cikis yolu) sevgililerinin her turlu eziyetine hakaretine kisitlamasi katlanan herkesin en kisa zamanda bu sekilde uyanip o pisligi hayatlarindan def etmelerini dilerim.

O burukluk degildir ozgurlugun hafifligidir, simdi ortamin durumun ne biomiyorum ama bu tarz pislik herifler ayrildiktan sonrada bir muddet rahat birakmazlar dikkatli ola ve asla birdaha hicbir iletisim yoluyla muhatap olma kendisiyle.

ilk haftayı kızlar zor atlatır 2. yi erkekler ama gecer emin ol ki gecer sadece adamı hicbiyerden takip etme merak etme onunda seni takip edebiliceği yerlerden sil gecmiş olsun kötü bir secenek elendi umarım karsına daha güzel secenekler cıkar

Dün markette, baya şişman, genç bir çocuk kasanın önünde, sinirli sinirli, biraz uzağında olan bir kıza bağırıyordu,
"Sevtap! Gel buraya,napıyosun, gel dedim, çabuk yaa" gibi cümlelerle.. Sevgililer belli...
Ama gözlerinden ateş çıkıyor sanki, asabiliğin zirvesinde, inanılmazdı!
Şöyle göz ucuyla baktım, Sevtap'ın umrunda değil, gayet sakin, bir ona bir buna bakıyor :KK71: kız hakkaten çok sakin, tatlı bir kızdı..
Gitti yanına sonra...
Üzüldüm ama ben ona, o belki umursamıyor ama çok kötü görünüyordu dışarıdan.

İşte böyle hödüklerin böyle aşağılık davranışlarına maruz kalan genç kızlar,sevmenin, sevgili olmanın böyle olamayacağını anlayıp onlara tekmeyi basınca ben çok mutlu oluyorum:KK59:
Bu nedir yahu, anamız babamız böyle heriflerin stres topu olalım diye büyütmüyor bizi, öyle değil mi?
Hele sevgiliyken belliyse anında yol vermek lazım..

Tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum :KK66:
Arkana dahi bakma, sana değer verecek, kristal bir parçaymışsın gibi özen gösterecek erkekler de var:cool:
Geri adım atma, hayatına bak, tadını çıkar, bu yıllar geri gelmiyor :KK73:

O kadar sevindim ki senin adina
Gercekten iliskiden cikip şöyle bi ardina baktiginda farkediyorsun ben nasil bunlara katlanmisim diyorsun
Bende oyle diyorum zamaninda cok aptalmisim

Kotu aliskanliklar icin birakmak guzel ve dogru bir karar.. tekrar baslamamak da oyle.. hayirli ugurlu olsun insallah tekrar bulasmzsiniz

Kurtuldum diyebiliyorsanız atlatırsınız bu süreci çünkü bazı insanlar sıkıya gelemez sizde onlardansınız sanırım. Burukluk sebebiniz alışkanlık olmasından dolayı zamanla azalacaktır.. Çünkü birdaha barışırsanız aynı şeyler olur ne o kısıtlamaktan vazgeçer ne siz kısıtlanmaktan hoşlanırsınız. Ben sizin tam tersinizim mesela sıkıyı severim kısıtlanmak hoşuma gider :-) hakkınızda hayırlısı olsun..

Zamanla onsuzluğa alıştığında ve ne kadar rahat olduğunu gördüğünde emin ol o içinin burukluğuda geçecek. Güzel günler seni bekliyor o kadar sıkıntı çekmişsin seni üzmüş değmediğini görmüşsün işte canım hayırlı olsun. Güçlü olmaya devam et.

Korkma kadınlar en acı şeklini ilk anda Yaşar.sen zor kısmı anlatmışsın.erkeklere sonradan koyar.bundan sonrası Çorap söküğü. Sevgilinin geri Dönme ihtimali yüksek bence.bu kadar şişiren bir kadın olunca.

Back
X