Kardeşim vala seni tebrik ederim… o kadar zor ki şu anlattıkların aynısın laciverdini yaşıyorum. Nişanlanmadan önce çok güzel bi firmada çalışıyordum çok elit herkesin üst tabaka olduğu sırf kendine yediremediğinden beni doldurdu şirketekinlere işi bıraktırdı tabi ben anlamadım çiçekler böcekler bi takla atmadığı kaldı a desem b olmuyordu o kadar hülyalardaydım sonra nişanlıydık başladı manipülasyonlara ben kıskanmışım delimişim arkadaşlarıyla arabalarda dolaşıp turlamalar nerdesin diyince işim var olmalar cevap vermemeler küfürler ama öyle böyle değil en son bi tokat vay o zamanda çarşıya gidicez köpek gibi gittim sanki hiç bişey olmamış seviyorum çünkü yapmaz bi daha öyle sanıyorum orda bide annemi kötü bellediler kadın sadece nişan hatırası olsa iyi olur ama şeref sizin şerefiniz istediğinizi takın dedi diye çarşıda mı söylenirmiş onların şerefine altın mı yetermiş kavga dövüş yaptık nişanı ben tabi dayan kızım üzerinden 3 ay geçti patladım attım nişanı benden kötüsü olmadı ben tahrik ediyormuşum adamı hastaysam hastaneye yatacakmışım adamın karı kız ayağı yokmuş günahını alıyormuşum ulan herşey karı kız mı bir küfür ediyor ne anam kalıyor ne Allahım ama öyle olmazmış kol kırılırmış yen içinde kalırmış atmıcakmışım nişanı neyse bunlar bana köpek çekti bende hiç aramadım işime gücüme baktım kpss kazandım polislik parkurlarına girdim kazandım üzerinden 6 ay geçti bu geldi mi it gibi ben sensiz yapamıyorum evlenelim ben yazarken utanıyorum salaklığıma yanayım kaçtım valahide kaçtım bak dedim son sınavım var polis olcam öyle gelirim seninle tamam dedi göndermedi imzayı atana kadarmışşşşş kaynanamda kaldım 1 ay burnumdan geldi ailem küstü bir ay geçti bi güzelde dayaklar başladı küfürler manipülasyonlar devam hadi düzelti biraz kendini evimize çıktık ailemle barıştım hamile kaldım düşük tekrar hamile kaldım kürtaj en sonunda hamile kaldım bebekte anomoli çıktı kaybettim topladık kendimizi ben ama benlikten çıktım sürekli onun istediğini yapan kavga çıkmasın diye Altan alan ezik bi tip oldum sadece onunla değil ailesiyle baş ediyordum ben karşılık vermediğim için kavga çıkmıyordu ama düzeldi sandım bide dedim çocuk yaparsam toparlanır bazı şeyler ki dünyanın en saçma düşüncesiymiş ben Çat hamile kaldım geçen gün saldırdı gene ağzıma yüzüme ailemle tehdit etti gitmedim korktum sindirdi pislik beni en son aileme anlatım herşeyi ilk defa beni bırakmadılar bi süre onların yanında kaldım aradı köpek gibi gene geldi eve getirdi ama şimdide para vermicem o eski rahat günler yok sana artık anan baban göndersin diyip beni terbiye etcek aklı sıra 4 aylık hamileyim biliyor nasıl iş bulucam manipüle ediyor bitmicek biliyorum ben anladım ki bi insan neyse o dur kimseyi değiştirmeye çalışıp acabalarla yola çıkmayın ben burdan bi şekilde kurtulcam çıkıcam sondayım şuan hissediyorum bebeğimin akıbeti ne olur bilmiyorum Allah ömür verdikçe asla onu bırakmam seni cesaretinden gücünden dolayı tebrik ederim bana yapabileceklerimi hatırlattığın içinde teşekkür ederim