Kurtulmak istiyorum

NEGRO88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
278
1
96
Trabzon
ÇOK KÖTÜ GÜNLER. HİÇBİŞEYDEN ZEVK ALMIYORUM HERŞEY TERS Mİ GİTMEK ZORUNDA. KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM BUNLAIYORUM SIKILIYORUM AĞLIYORUM KİMSEYLE DERTLEŞEMİYORUM.. ERKEK ARKADAŞIM SÖZLÜM ASKERE GİTTİ DAHA BİR AY OLDU ONUN ÖZLEMİ AYRI . İŞ YERİNDEKİ SORUNLAR AYRI. HELE Bİ PATRON VAR. HERKESİN EKSİĞİNİ İLLA DİĞERİYLE KONUŞACAK. İMKANIM OLSA BİR DAKİKA DURMAM BURADA. BENİ ÇALIŞMAKTAN DA ÖYLE SOĞUTTU Kİ BURASI. AMA BORÇLARIMIZ DA VAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM. HERKESİN GÖREVİ FARKLI HERKES YAPTIĞINDA SORUMLU. BENİM YAPTIĞIM İŞTE DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNÜYORSAN YADA EKSİK BULDUĞUN NOKTA VARSA SEN NİYE BENİ ÇAĞIRMAZSIN DİĞERİNİ ÇAĞIRIP ŞÖYLERSİN ŞÖYLE YAPSIN. MİDEMİ BULANDIRIYO ZATEN HASSASIM BEN BU ARALAR. NEFRET EDİYORUM HERŞEYDEN HERKESTEN YAŞAMAK İSTEMİYORUM YA.. ÖNCEDEN BELLİ NEDENLERDEN DOLAYI ÇALIŞMAYI İLERDE DÜŞÜNMÜYORDUM. SONRA YİNE DAHA SICAK BAKIYORUDUM AMA BU KADAR AĞIR GELMİYORDU BANA İŞ. SADECE NEDENLERİM VARDI KİMİLERİNE SAÇMA GELSEDE. AMA ARTIK PSİKOLOJİM BOZULDU . BİDE HERKESİN GÖZÜNDE OKUMUŞSUN SEN KESİN ÇALIŞACAKSIN İMAJI YOKMU NEFRET EDİYIRUM. OKADAR DA RAHAT DİYOLARKİ . MİDEM BULANIYO . KİMSE BENİ ANLAMIYOR KİMSEE....mafoldumbensenağlama

üzülme canım herkez zaman zaman kendini böyle hissediyor ben çoğu zaman kendimi mutsuz hissederim nişanlınında askere gitmesi seni etkilemiş doğal olarak hayırlısı ile gelir inşallah kendini sıkma o muhteşem patronunuda umursamamaya çalış sen işine konsantre ol güzel şeyler düşünmeye çalışki güzel olsun hem yaşamak istemiyorum ne demek hayatta karşına bu tip ne insanlar çıkacak hemen yelkenleri indirme bakalım :kızgın:

bence suan dugularınız tarafından ele gecırılmıssınız..
bırazcık herseyı zamana oluruna bırakmakda fayda vardır hayatı ve ınsanları bu denlı cıddıye almayın..
kendınız ıcın yasıyosunuz bunu unutmayın bu mutsuzlukdan kurtulun derım kucuk seyler bıle sızı guldurusn..allah korusun mutsuz kalp hasalıgına yakalanırsınız kendınızı uzmeyın derım..

canım iyi düşünki herşey iyi olsun,iş sorunlarını boşver sakın takma senin iç hayatın önemli,bak sözlüymüşsün allahın izniyle su gibi akıp geçecek zaman bi bakmışsın sevdiğinle elelesin;eğer çok bunaldıysan psikolojik yardım yada eczanede reçetesiz satılan çok güvenilir doktorların verdiği ilaçlar var bir süre onlardan kullan,ama hep iyi düşün,dilerim bu günlere gülüp geçersin ve çook mutlu olursunolumunekankayizsmile

canım iyi düşünki herşey iyi olsun,iş sorunlarını boşver sakın takma senin iç hayatın önemli,bak sözlüymüşsün allahın izniyle su gibi akıp geçecek zaman bi bakmışsın sevdiğinle elelesin;eğer çok bunaldıysan psikolojik yardım yada eczanede reçetesiz satılan çok güvenilir doktorların verdiği ilaçlar var bir süre onlardan kullan,ama hep iyi düşün,dilerim bu günlere gülüp geçersin ve çook mutlu olursunolumunekankayizsmile

NE KADAR İYİMSERSİN. İNAN ŞU AN SENİN GİBİ OLABİLMEK İÇİN NELER VERMEZDİM.. :çok üzgünüm:

canım mutlu olman için mutlaka sebeplerin vardır....
bir sevdiğin var, bir işin var, bir mesleğin var....
bunlar için çırpınan milyonları düşün.....
sonra dön kendine...
Rabbine benim büyük bir derdim var diyeceğine, derdine benim büyük bir Rabbim var de....

Ya canim ya bu ne hal? Tabiki hayatla mücadele edeceksin, varmi öyle kolaya konmak.
Is yerinde patronlar isler iyi yürüsün diye, maaslarinizi verebilsinler diye tabiki sizlere karsi hata yapildiginda sert davranacaklar. Birde patronlarin gözüyle bak olaya, bu zamanda dünyada ekonomik kriz varken ticaret yapmak öyle bir marifet istiyorki.
Dua et isin gücün var, calis parani topla günün birinde evleneceksin, simdiden tasarruf yap.
Yani yapacak cok sey var, kendinle cok ugrasma, hayatla savasmayla ugras bak inan herseyin gecer.
Enseye tokat .... parmak de gec, hayat cok zor ama bir o kadarda zevkli.
Birde Allah`a dua et, sagliklisin, birde bunuda düsün, sükür etmeyene Allah`da yardim etmiyor.
islerin ters gider durur, ama hayata ve insanlara saygi ve sevgiyle yaklasirsan, aynisinida geri alirsin.
Yani bu hayati güzellestirmek bir tek senin elinde.
Hadi bakalim, kolay gelsin...

Öncelikle iyimser olmayı deneyin, hayatın güzelliklerini görmeyi deneyin. Dermansız derdiniz olmasın. Bu arada caps lock tuşunu da kapatarak yazarsanız biz de rahat ederiz. ;)

Sen mücadeleyi sevmiyorsun anlaşılan ama mücadele olmadan da hiçbirşey olmuyor bunu bilesin.

Hemen pes etmişsin .

Daha yolun başındasın şimdiden sen böyle yaparsan ilerde karşılaşabileceğin sorunlar karşısında hemen hükmünü istersin heralde.

Lütfen kendini toparlamaya çalış ,olumlu düşün ki olumlu olsun hayatın.

Her işyerinde sorunlar olur hiçbir işyeri dört dörtlük değildir ,senin yapman gereken kulaklarını tıkayıp işini yapman ,gerisini umursamaman .

Bırak kim ne diyorsa desin hakkında sen tınlama yeter ki...

Sevgilinin askere gitmesi de koymuş sana çok doğal özlüyorsun,özleniyorsun...

Sayılı gün çabuk geçer.Sen onu bunu bırak da onun dönüşünü hayal etmeye başla şimdiden..

Gelince ne gibi planlarınız var bunların hayaliyle yaşa azcık...

Pozitif yaşa :delphin:

hayata karamsar bakma iyi yanları mutlaka vardır
iyi yalarıyla mutlu olmaya çalış inan senden kötü durunda olup ama mutlu insanlar var

aynı sorunla bende karşı karşıyayım sevgilim 4 aydır askerde iş yerinde patronumun heryaptıgıma kusur bulması yaptıgı saçma sapan cinslikler benide bunaltıı bende yanlzım dedğin gibi kendimle konuşmaya başladıgımda gözlerim doluyor demişsin aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse ama hep dua edip pozitif olmaya çalışıyorm sende pozitif olmaya çalışı sevgilin askerdeymiş gün sayma sakın bende saymıyorum sayarsam eger biliyorum dünyayı kendime dar edicem sende sakın sayma umarım mutlu olursun kendiniiyi hissedersin.

Back
X