- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi herkes1907
-
kıyamam ya aşık olmuşsun kuşum sen. o duygular nasıldır çok iyi bilirim yemeden içmeden kesilir insan.
sen onu her gördüğünde aynı şeyleri yaşıyacaksın canım.
sevgilisi olduğunu düşün ve onla gözgöze gelmemeye bak yoksa nasıl kurtulursun bilmiyorum..
sen anlatırken benim midemde kelebekler uçuştu inan :)))
kalbiyle sevenler beyniyle unutabilir mi? bilemedim kolay değil işin kalbi sustursan o beyin susmuycak eminim
sev gitsiiiin dünyanın en güzel duygularından birisi varken içinde unutucam diye zorlama bile kendini. belki onunda sana karşı hisleri olucak belkide vardır
hislerini anlıyorum ama sevgilisi var diyosun. kendini o kızın yerine koyarsan birinin sevgiline sürekli bakması hoşuna gider miydi? çocuk da bakıyo demişsin ama sevgilisi varken başka kıza bakıyosa o da ayrı bi problem. bence kendini çekmeye çalış.
Bence sevgili varken sana bakması çok yalnış hatta yalnış kelimesi hafif kaldı şuan
Direk konusurdum ben olsam bakışlarından rahatsız olduğumu söylerdim sevgilisini hatırlatırdım ona
Cnm sevgilisi olduğuna nasıl bukadar emin oluyorsun belkide yoktur?:26:
yok ya ben öyle gidipte konuşamam karşısına geçerim ama birşey söyleyemem
ya facede bi fotoğraf var gerçi kendisi bende ekli değil ama bakıyorum ben öyle herkese açık bi fotoğraf gördüm kalpli falan bi kızı etiketlemiş ona da ordan anladım yani
aynı ortamda unutmak kadar zor birşey yok ...
bende üniversitedeymm çıktık hatta.. ama anlaşamadk ayrıldıkk bilmiyorum nasıl unutacağım
aferin sana
kesin vardır dimi :))
Ne yaptın ya? Ben de el ele felan gördün sandım
bencede sewgilisi varken bi baskasını süzmesi hoş degil... diyelimki sen onun sewgilisi oldun nasıl güveneceksin yanında olmadıgında baskasıyla bakısmadıgını
aynen bende o konuda senin gibi düşünüyorum tabi ama elimden birşey gelmiyor. yavaş yavaş unutacağım inşallah.
cnm salla gitsin yaaa... ne yasadınkiii unutamayacaksınn üninin tadını çıkarrr daha kaliteli insanlar var cevrende unutma
orası öyle tabi inşallah dediğin gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?