kurtulmak istiyorum :(

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
merhabalar. ben üniversiteye bu sene başladım ve sevgilim yok. ilk zamanlar "aa şu çocuk yakışıklıymış" falan diye konuşuyorduk arkadaşlarla ama kendimi birine kaptırmak istemiyordum.ki farkettim de çoktan kendimi kaptırmışım bile. 2.sınıf biri geçen dönem bi kaç dersi alttan alıyordu oradan görmüşlüğüm vardı ve o çocuk için arkadaşıma yakışıklı çocuk falan diyordum. bi aylık tatilden sonra pazartesi okula başladık.salı günü baktım ki bizim çoğu dersi alttan alıyor.tabi ben bunu görünce bi heyecana kapıldım ama hiç böyle birşey olacağını sanmıyordum.yani onu görünce düşündükçe nefes alamaz duruma geliyorum dün doğru düzgün yemek bile yiyemedim.bugün okula gidemedim sabah onu görünce tekrar aynı şeyler olacak diye.ve en önemlisi bunun sevgilisi var birlikte görmesemde biliyorum. ama dünkü hareketleri beni ikileme düşürdü resmen. kaç kere göz göze geldiğimi hatırlamıyorum bile kendi kendime diyorum benim kuruntularımdır çocuğun sevgilisi var. 2 arkadaşıma daha söylemiştim bunu ve labaratuvar dersimiz vardı arkadaşım dersten çıkınca dediki sürekli bi sana bi bana bakıyordu bana senin yanındayım diye bakıyordu falan dedi bende yok öyle şey ya falan dedim ama derste tam önümdeydi ve yüzüme bakıyordu bende farketmiştim ama ne bilim işte yoktur diyorum. en son olarakta dün başka bi dersimizde ben fena oldum artık o soğukta camın kenarında yarım saat nefes almaya çalıştım ve arkadaşım iyimisin falan diye sordu arkamı döndüm bi baktım göz göze falan geldik. olay şu ki ben artık biliyorum ki onun sevgilisi var ve olmaz işler peşindeyim. kendimi uzak tutmaya çalışıyorum ama her ders gözümün önünde oluncada olmuyor. zaten onu gördükçe midem bulanıyor nefes alamaz olup etrafımdakilerle pek konuşamaz hale geliyorum ki ben bunu istemiyorum bi an önce kurtulmak istiyorum bana yardım edin noluuur ya

kıyamam ya aşık olmuşsun kuşum sen. o duygular nasıldır çok iyi bilirim yemeden içmeden kesilir insan.
sen onu her gördüğünde aynı şeyleri yaşıyacaksın canım.
sevgilisi olduğunu düşün ve onla gözgöze gelmemeye bak yoksa nasıl kurtulursun bilmiyorum..
sen anlatırken benim midemde kelebekler uçuştu inan :)))

kalbiyle sevenler beyniyle unutabilir mi? bilemedim kolay değil işin kalbi sustursan o beyin susmuycak eminim

sev gitsiiiin dünyanın en güzel duygularından birisi varken içinde unutucam diye zorlama bile kendini. belki onunda sana karşı hisleri olucak belkide vardır

hislerini anlıyorum ama sevgilisi var diyosun. kendini o kızın yerine koyarsan birinin sevgiline sürekli bakması hoşuna gider miydi? çocuk da bakıyo demişsin ama sevgilisi varken başka kıza bakıyosa o da ayrı bi problem. bence kendini çekmeye çalış.

mümkün olduğunca gözgöze gelmemeye çalışsamda onun varlığı yetiyor bile hatta şimdi düşününce bile bi fena oluyorum.

kalbim nasıl susacak onu da bilmiyorum ya ama susması da lazım. bilmiyorum bana karşı hislerini ama sevgilisi varken hisleri olsa da beni etkilemez işte.

sende haklısın tabi katılıyorum da ben zaten kendimi çekmeye çalışıyorum sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra pek baktığımda söylenemez yani ama onun bakışlarını hissettikçe de çekemiyorum kendimi.

Bence sevgili varken sana bakması çok yalnış hatta yalnış kelimesi hafif kaldı şuan
Direk konusurdum ben olsam bakışlarından rahatsız olduğumu söylerdim sevgilisini hatırlatırdım ona

Bence sevgili varken sana bakması çok yalnış hatta yalnış kelimesi hafif kaldı şuan
Direk konusurdum ben olsam bakışlarından rahatsız olduğumu söylerdim sevgilisini hatırlatırdım ona

yok ya ben öyle gidipte konuşamam karşısına geçerim ama birşey söyleyemem

Cnm sevgilisi olduğuna nasıl bukadar emin oluyorsun belkide yoktur?:26:

ya facede bi fotoğraf var gerçi kendisi bende ekli değil ama bakıyorum ben öyle herkese açık bi fotoğraf gördüm kalpli falan bi kızı etiketlemiş ona da ordan anladım yani

aynı ortamda unutmak kadar zor birşey yok ...
bende üniversitedeymm çıktık hatta.. ama anlaşamadk ayrıldıkk bilmiyorum nasıl unutacağım

aferin sana
kesin vardır dimi :))

Ne yaptın ya? Ben de el ele felan gördün sandım

aynı ortamda unutmak kadar zor birşey yok ...
bende üniversitedeymm çıktık hatta.. ama anlaşamadk ayrıldıkk bilmiyorum nasıl unutacağım

ben daha çıkmadım tabi çıkıp ayrılmakta kötüdür ya bide aynı ortam off....

aferin sana
kesin vardır dimi :))

Ne yaptın ya? Ben de el ele felan gördün sandım

yok ya öyle görsem ahh ahh aslında bu kızı ben gördüm yanyana ama hiç bi şekilde sevgili olduklarını anlamadım hiç belli etmiyorlar yanii fotoyu görünce dedim tamam kesin çıkıyorlar...

bencede sewgilisi varken bi baskasını süzmesi hoş degil... diyelimki sen onun sewgilisi oldun nasıl güveneceksin yanında olmadıgında baskasıyla bakısmadıgını

bencede sewgilisi varken bi baskasını süzmesi hoş degil... diyelimki sen onun sewgilisi oldun nasıl güveneceksin yanında olmadıgında baskasıyla bakısmadıgını

aynen bende o konuda senin gibi düşünüyorum tabi ama elimden birşey gelmiyor. yavaş yavaş unutacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…