kurtulmak istiyorum :((

sor yapppp,endorfın için,kıtap oku,rahat uyku için,ve derın nefes al,masmavi gökyuzune bak,ve zaman,zaman,zaman,21 gün kuralı,bı tarııh seç,ve 21 gün sonra sileceğini düşünerek 21 gün say,ve kocaman öpücükler,sakinn ol,ve fısılda kendıne zaman

öncelikle şehir değiştirmek yetmez.. Zira yurtdışınada gitsen kalbin ve mantığın seninle beraber olacak..

Burada en temel nokta, senin ondan vazgeçememen.. Vazgeçmek isteyen insan iletiş yollarını keser.. Sana ulaşmasını engellersin.. Ulaştıysa da dönüp arkana bakmazsın ses vermezsin.. Bunları yaptığın zaman güçlü olacaksın.. Zor mu? Sevdiğin için zordur belki.. klişe bir kelime olacak ama sevmek herşeye yetmiyor...

Nişan atanlar, evlenip boşananlar, çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren bir çok insan var.. Senin yükün bunlardan daha ağır değil unutma...
Dünya sadece onun etrafında dönmüyor.. Sadece o seni sevmiyor.. Güzel günleriniz olmuş.. Bu onun sağladığı bir lutuf değil.. Bunu çok büyük birşey olarak görme.. Bu olması gereken birşey... Ama sana yaptığı hakaretler sana özel.. Sana annene etmiş... İşte bunu çok büyük birşey olarak gör ve kendine değer verip uzaklaş..

Şuan bekarsın, annene küfür etmiş.. şehir değiştirmişsin uzaklaşmış ayrılmışsın vs vs.. Ama evlenince bunları yapabilecekmisin? buna bile bile lades denmez mi? İlerde bu adam sana ben senin annene küfür ettiğim halde sen benden ayrılmadın demez mi? bunu bilen adam daha rahat olmaz mı? seni kaybetmek korkusu olmayan birini seviyorsun farkında mısın?
'""Güzelll bu annesine küfür edincede yanımda duruyor"" izlenini mi verdiğinin farkındamısın...
El üstünde tutulan, kadir kıymet gören birsürü bayan varken sen neden kendine de bunları yakıştırmıyorsun...

Kimseye değil SADECE kendine yazık ediyorsun.. Kendini ZİYAN ediyorsun...

çalış , arkadaşlarınla gez , kursa git..sadece uykuya vaktin olsun..

İyi niyetli, sana saygı duyan ve terbiyeli biri olsaydı gram özlemezdin.
Annene küfretmesini kaldırabildiğine göre Haydar Ovaaaası diye bir türkü tutturmak istiyorum.
Yapacak bir şey yok, saplantının geçmesini bekle.

Uzman yardimi,spor,yeni insanlar, kitap, kurslar ve yeni hobi deneyimleri hepsi bu surecte cok iyi geliyor. Sizde farkindasiniz ki bu sevgi degil. Oncelikle telefonunuzu elinizden birakin. Elinize bir kagit kalem alin size yasatmis oldugu tum olumsuzluklari yazin. Baktiniz onun hakkinda olumlu dusuncelere kapildiniz hemen yaziklarinizi okuyun cok etkili emin olun.
Birde biz bayanlar ayriligi kolay kolay kabul edemiyoruz. Aradan uzun surelerde gecse donmesini bekliyoruz. Aslinda bu sekilde davranarak sadece kendi hayatimizi zorlastiriyoruz. Her seyi birakin zamana. Gun geliyor su an yaptiklariniz icin pisman oluyorsunuz tecrube ile sabittir. Umarim en kisa surede mutlu olursunuz.

Mücadelemin umut olmasi adina aylar sonra size tekrar yaziyorum..Kendi adima,kendime yatirim olabilecek,bana ve topluma faydali bir cok sey yaptim..Bir cok basarim oldu..bir cok hobim..detaylarina girmeyecegim bunlarin ama kurtuldum bunu bilin isterim..Hayatimdamln tamamen çıkardim..Bir daha hic konuşmadim..Ne yapiyo merak etmedim..Cok sevdigim halde vazgectim kalbe taş basmak neymis ogrendim..Elbette hala aklima geliyo..Aslinda aklimin minik bi kosesinde aci bi hatıra olarak yasamaya devam ediyor..ama bununla yasamayi buna rağmen mutlu olmayi öğrendim.Cok büyük dersler aldim..Ömürlük dersler..Ve en büyük kazanimim kimsenin degismeyecegi ve askin er ya da gec bittigi fikirlerinin idraki oldu..Aska guvenmemeli..Aslolan saglam karakter. Saglikla kalin

Back
X