Kurtulmam gerekir bu oglandan

Baştan sana uygun olmadığını neden görüp kabullenmezsiniz
sonra bu sana kaç aydır zaten abuk subuk konuşuyo neden kesip atmıyosun
kimsenin ahını alıcak bi durumda yok ortada
bu kadarda sığ düşünceli olmayın rica ediyorum yaa
bazen okurken bile nasıll yaaaa nasıl yaaa ciiddi mi bunlar diorum oturduğum yerdee
şaka gibi bazı seyler...

bırak git kızım yaaaa
madem bukadar sapık ruhlu bi herif sana ah etse nolucakk
yol ver gitsin :ssz:

Onun senden ayrılmasını beklersen çok beklersin .Kötü emellerine ulaşması alacağını alması gerek evvela sonra hadi eyvallah sen yoluna be yoluma.
Haklı olan senken neden onun ahı tutsun.
Beddua edersede kendini bulur .
Namaz abdest olayınada gelince içinde kötü niyet olmadığını anlatmak babında kullanmışsındır olabilir.
Hani ben namaz kılarım bu çocuk bana ve aileme göre değil vs anlamında...
Artı çocuk yakışıklıysa yaışıklı nolmuş her yakışıklıya güvenseydik ooo...
Hattı değiştir muhattap olma.
Seni cinselliğine biblo yapmasına daha fazla müsade etmemelisin.
Allah inancı olan biri için onun ahını almaktansa böyle cinsellik muhabbeti yapmanın daha günah olduğunu bilmen lazım

Diger konularinizada bi göz attimda yine hep es,sevgili ile alakali .Hayirli es icin dua istemissiniz,dizilerdeki gibi ask istemissiniz ve yasiniz 29:53:kusura bakmayin yasiniz benden bile buyuk ama sanirim pek olgunlasmamissiniz ki sudan bikmis balik izleyip ordaki gibi bi ask ariyosunuz yani gercekten böyle bi beklentiniz var:44:yani dizi ile gercek hayati pek ayirt edemiyosunuz sanirim:50:daha tanisali 2 ay olmus oglanlarla tel.de sanal sex yapip sevap islemek yerine etrafinizda ki duzgun insanlarla birebir kontaga gecseniz hayirli bir kismet bulma ihtimaliniz yükselir bence.Bu arada sizin uzerinizde hakki emegi olmayan hatta kotu niyetli olan birinin ahini alma gibi bi durum hic olmaz:20:namazinda niyazinda dini butun bi insan olsaydiniz bunuda bilirdiniz.5 vakit namaz kilip basörtüsü takmakla dini butun olunmuyo malesef.

Kizlar ya herkesin derdi var ama bende ne yapsam bana asik olan yok... Cirkin degilim aksine herkes cok tatli oldugumu soyler ama ben omurluk bir ask dizilerdeki o aski istiyorum... Disarida ciksam dugunlerede gitsem kimseden teklif gelmiyor....

Bu konunu okudumda sen ayrılmak istemiyor olmayasın bu oğlandan :ssz:

valla bacım sende ben istemem yan cebime koy durumu gördüm :27:

o kadar acayip anlatmışsın ki zaten orası ayrı bir vakka. :37:

madem istemiyorsun hattını değiştir. ülkeler farklı. :52::52: atlayıp gelcek sanki.

valla bacım sende ben istemem yan cebime koy durumu gördüm :27:

o kadar acayip anlatmışsın ki zaten orası ayrı bir vakka. :37:

madem istemiyorsun hattını değiştir. ülkeler farklı. :52::52: atlayıp gelcek sanki.

Sende canım aaa...
Kız kendine göya aşık olan birini bulmuş sudan bıkmış balık mı sudan kaçanmı boğulanmı bi dizideki gibi
aşk yaşayacak neden hattın değiştirsinki dimi ama :ssz:

çok itici geldi bana.. cinsellik konuşmalarınız olsun.. salak felan şeklinde hitaplar felan..

senin aradığın aşk yaşamak istediğin istediğin kesinlikle bu kişiyle olmayacağını ben burdan bu anlattıklarınla anladım...

bence biran evvel irtibatı kes.. Gönlünden geçen evliliği, hayallerini Allah'tan iste .. O zaten senin için uygun kişiyi ve zamanını yazmış..

Dahası Sabır ...

Yorumlar icin tesk ederim. Bazi yorumlar beni bilmediginiz ve tanimadiginiz icin yazdim. İyi niyetimden yazdim. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Tartismayada girmek istemiyorum. Olgunlasmamis olabilirim. Ask istemis olabilirim. Bunda ne kotu birsey var anlamadim. Ben kirmak istemedigimden bu kisiyi sizden yardim istedim yoksa bende eyvallah demesini bilirim.

Dini konuma gelince kendimi ovmek icin yazmadim. Asla boyle bir niyetim yoktu. Zaten Allah kibirli insanlari sevmez. Bazi yorumlara uzuldum ama olsun. Kusura bakmayin Turkcem pek iyi degil. Sevgi ve ilgi gormedigim bir hayatta benim beklentim sevgi ve ilgiydi ama malesef bu kisi yanlis bir kisi oldugu icin kisa kesmek istedim ve sizden oneri bekledim saolsunlar sizden bazilari kirici yazmis bazilariniz ise guzel oneride bulunmus. Herkese tsk ederim.

Yorumlar icin tesk ederim. Bazi yorumlar beni bilmediginiz ve tanimadiginiz icin yazdim. İyi niyetimden yazdim. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Tartismayada girmek istemiyorum. Olgunlasmamis olabilirim. Ask istemis olabilirim. Bunda ne kotu birsey var anlamadim. Ben kirmak istemedigimden bu kisiyi sizden yardim istedim yoksa bende eyvallah demesini bilirim.

Dini konuma gelince kendimi ovmek icin yazmadim. Asla boyle bir niyetim yoktu. Zaten Allah kibirli insanlari sevmez. Bazi yorumlara uzuldum ama olsun. Kusura bakmayin Turkcem pek iyi degil. Sevgi ve ilgi gormedigim bir hayatta benim beklentim sevgi ve ilgiydi ama malesef bu kisi yanlis bir kisi oldugu icin kisa kesmek istedim ve sizden oneri bekledim saolsunlar sizden bazilari kirici yazmis bazilariniz ise guzel oneride bulunmus. Herkese tsk ederim.

Türkçen gayet iyi tatlım...

Hepsini bi kenara atalım.. Neden onunla hala konuşuyorsunuz ?

türkçen gayet iyi,hala kırmak istemediğim için diyorsun melek gibi bir insansın gercekten böyle yapan bir adam ve sen yinede aman kırılmasın diyorsun anlamak zor gercekten

Bazen bu konular şaka gibi oluyor. Bu kadar trajikomik bir olay var ortada ve hala ne nasıl olacak diye sorguluyorsunuz?
Yahu adam ırzına geçmiş birilerinin ve siz hala bu adamın ahını almayayım diyorsunuz?
Tövbe ya rabbim tövbe!:27: Allah akır fikir versin. :ssz:
Neyi bekliyorsunuz gerçekten? Allah korusun size de istemediğiniz şeyleri yapmasını mı? Paranızı yemesini mi? :42:

bence ayrılırsan sevaba bile girersin. bir de ahtan bahsediyorsun canım ya. adam resmen zina yapıyor, sana saygı duymuyor. seviyorum demek ne demek ne kadar kolay söylemek yani. git de kendi imanını kurtar ayrılarak madem.

Back
X