- Konu Sahibi Esilayagmur
yok canım salak diyen seks muhabbetı yapan adam
Yok ikiside salak diyo..
Kız bas git salak demiş..
Sapık herif de özledim salak demiş..

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım salak diyen seks muhabbetı yapan adam
Yok ikiside salak diyo..
Kız bas git salak demiş..
Sapık herif de özledim salak demiş..Tabi neyi özlemiş orası muamma
valla bacım sende ben istemem yan cebime koy durumu gördüm![]()
o kadar acayip anlatmışsın ki zaten orası ayrı bir vakka.
madem istemiyorsun hattını değiştir. ülkeler farklı.atlayıp gelcek sanki.
canım sende çok fazla dizi izlemişsin gerçek hayata dönemiyorsun
hayırlı zamanda hayırlı kişi karşına çıkar. hayırlısını dile.
Ben değil kız konu sahibinin öncei konularından biri bu
Ben bulmuşum hayırlısnı bidenede oğlum var darısı konu sahibine artıkın![]()
Yorumlar icin tesk ederim. Bazi yorumlar beni bilmediginiz ve tanimadiginiz icin yazdim. İyi niyetimden yazdim. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Tartismayada girmek istemiyorum. Olgunlasmamis olabilirim. Ask istemis olabilirim. Bunda ne kotu birsey var anlamadim. Ben kirmak istemedigimden bu kisiyi sizden yardim istedim yoksa bende eyvallah demesini bilirim.
Dini konuma gelince kendimi ovmek icin yazmadim. Asla boyle bir niyetim yoktu. Zaten Allah kibirli insanlari sevmez. Bazi yorumlara uzuldum ama olsun. Kusura bakmayin Turkcem pek iyi degil. Sevgi ve ilgi gormedigim bir hayatta benim beklentim sevgi ve ilgiydi ama malesef bu kisi yanlis bir kisi oldugu icin kisa kesmek istedim ve sizden oneri bekledim saolsunlar sizden bazilari kirici yazmis bazilariniz ise guzel oneride bulunmus. Herkese tsk ederim.
Yorumlar icin tesk ederim. Bazi yorumlar beni bilmediginiz ve tanimadiginiz icin yazdim. İyi niyetimden yazdim. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Tartismayada girmek istemiyorum. Olgunlasmamis olabilirim. Ask istemis olabilirim. Bunda ne kotu birsey var anlamadim. Ben kirmak istemedigimden bu kisiyi sizden yardim istedim yoksa bende eyvallah demesini bilirim.
Dini konuma gelince kendimi ovmek icin yazmadim. Asla boyle bir niyetim yoktu. Zaten Allah kibirli insanlari sevmez. Bazi yorumlara uzuldum ama olsun. Kusura bakmayin Turkcem pek iyi degil. Sevgi ve ilgi gormedigim bir hayatta benim beklentim sevgi ve ilgiydi ama malesef bu kisi yanlis bir kisi oldugu icin kisa kesmek istedim ve sizden oneri bekledim saolsunlar sizden bazilari kirici yazmis bazilariniz ise guzel oneride bulunmus. Herkese tsk ederim.
ayy bakan kör ben. cizelgene bile bakmamısım
pardon
![]()