Kurtulmam gerekir bu oglandan

Hanimlar,

Tatilde biri benden hoslandi ve biz telefonlastik bir iki ay kadar. Ben yurtdisinda o turkiyede. Ama telefonda bu bana bazen guzel konusuyor bazende hoslanmadigim sekilde. Bunu kendisine soyledim. Yani salakmisin salak bas git gibi kelimeler. Birde askim diyor bana ve benimde soylememi zorluyor. İcimden gelmiyor. Ama oglan yakisikli Allah var. Ve belediyede calisiyor. Benimle telefonda surekli cinsel icerikli konular konusuyor. Bende istemiyorum ve soyluyorumda ona. Bu sefer ben istiyorum falan iste. Benim terbiyem aslinda musade etmiyor. ailem temiz bir aile. Mesela bUnun agzindan daha Allah kelimesini bir kere duydum. Telefonda gorustugumuz zaman beni seviyorumusun diyor ve bir iki saniye sonra telefonda kendini cinsel olarak tatmin ediyor yani duyuyorum telefonda. Hic bana gore degil yaa... Ve ben uc hafta once bunlari soyleyip istemiyorum artik dedim. Simdi tekrar konusuyor benimle. Sen birakip gittin diyor. Sevmeseydim aramazdim diyor. Seni ozledim salak diyor... Bir arkadasimin bunu arastirdi nasil biri diye sorusturdu benim icin ve o kiside demis. Bu cocuk evlenmez ve para ister yani hep yedirilmeyi severmis kac kizin irzina gecmis. Tabi bende bunu duyunca bitirdim ama soylemedim tabiki.

Birde bunun eski sevgilisi bu askerdeyken baska birine kacmis. Yani galiba, benim fikrim, kadinlardan nefret ediyor yada laylaylom ariyor.

Simdi ben bitiren olmak istemiyorum, sonucta kimsenin ahini almak istemiyorum. Onun bitirmesi icin napmam lazim siz soyleyin. Ama beni sanki gercekten seviyor gibi. Ama bende imanli namazli birini istiyorum bu da bana gore ters gibi. Uff kafam cok karisik bana yardim edin derdime care olun insAllah...

yeminederim midem bulandı,iğrenç ya...
allahın cezası adam..
ne diyceksin,ben kimseyi istemiyorum,bitti diyceksin bu kadarç

Yorumlar icin tsk. Fazla yazmayin artik. Yapacagimi biliyorum simdi. Bazilariniz dalga gecer gibi yaziyorsunuz. Kirici olmaya gerek yok. Tsk burda konu kapansin.

çok saçma bir ilişki bence hemen bitir ve onunla kesinle birdaha konuşma konuşulacak insan değil sende imanlı namazlı birini istiyormuşun bence telefonda sex yapan biri değil

ne sevmesiya bir erkek sevdiği kızın elini bile tutmayı ar eder hiç bi manada zarar gelememsi için bu çocuk 17 yaşındaki ergenlergibi davranıyo ne ah alması hemen bitir sende istiyorsun dıye uzatmasın :113::113::113::113::113::113::113::113::113:

ne sevmesiya bir erkek sevdiği kızın elini bile tutmayı ar eder hiç bi manada zarar gelememsi için bu çocuk 17 yaşındaki ergenlergibi davranıyo ne ah alması hemen bitir sende istiyorsun dıye uzatmasın :113::113::113::113::113::113::113::113::113:

Mesajmi atayim yada hicbirsey demeyimmi? Mesajda ne yazYim bilmiyorum iste

Yorumlar icin tesk ederim. Bazi yorumlar beni bilmediginiz ve tanimadiginiz icin yazdim. İyi niyetimden yazdim. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Tartismayada girmek istemiyorum. Olgunlasmamis olabilirim. Ask istemis olabilirim. Bunda ne kotu birsey var anlamadim. Ben kirmak istemedigimden bu kisiyi sizden yardim istedim yoksa bende eyvallah demesini bilirim.

Dini konuma gelince kendimi ovmek icin yazmadim. Asla boyle bir niyetim yoktu. Zaten Allah kibirli insanlari sevmez. Bazi yorumlara uzuldum ama olsun. Kusura bakmayin Turkcem pek iyi degil. Sevgi ve ilgi gormedigim bir hayatta benim beklentim sevgi ve ilgiydi ama malesef bu kisi yanlis bir kisi oldugu icin kisa kesmek istedim ve sizden oneri bekledim saolsunlar sizden bazilari kirici yazmis bazilariniz ise guzel oneride bulunmus. Herkese tsk ederim.

Yorumlar icin tsk. Fazla yazmayin artik. Yapacagimi biliyorum simdi. Bazilariniz dalga gecer gibi yaziyorsunuz. Kirici olmaya gerek yok. Tsk burda konu kapansin.

cidden merak ettim bu yorumlardan cıkardıgın sonuc ne oldu,ayrıca anlamıyorum istenmeyen yorumlar yapıldıgında kırıcımı oluyoruz

Hem diyosunki yazmayın artık ne yapacağımı biliyorum yazmışın.
Sonraki mesajının birinde mesajmı atayım arayıp konuşayımmı napayım mesajda ne yazayım diyosn.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Kardeşim istemiyormusun istemiyorum bitti.Ne ara ne sor ararsa açma patlat bi mesaj bitti yaz bitsin.

Kızlar bi silkelenin kendinize gelin. Eleştirebilirsiniz ama kızın üstüne bu kadar gelmenizdeki amaç ne ? Dalga geçiyorsunuz resmen. Forum forumluktan çıkmış kim kimi daha fazla ezer yarışına girmiş resmen ya ..

İstemiyorsun,ee nedenlerin de var...Söyle açık açık ben bu tarz knuşmaları sevmiyorum.Seninle görüşmek istemiyorum kusura bakma de hattını değiş...Sana nereden nasıl ulaşacak ki...Ama bana sanki sende konuşmak istiyormuşsun gibi geldi.Yoksa zaten sana göre olmayan birini çoktan çıkarırdın hayatından....

Allah iyiliğinizi versin:1:

siz onu istemiyorsunuz,o arayıp cinsel içerikli konuşuyor,siz arama diyorsunuz sonra arayınca kendini telefonda tatmin ediyor ha:9:

çok merak ettim,bir de isteseydiniz neler olurdu:27:

Back
X