• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluş Günümü Bekliyorum ! Yoksa Vicdansiz miyim ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar selam. Bu anlatcaklarim yillarin birikmişi.
Sorun ev. Evli degilim ailemle yaşıyorum.
Şöyle bir aksam ailece yemek yemeyi özledim.
Evimde rahat rahat oturmayi kahvalti yapmayı özledim.
Anneannem bizde kalıyor senelerdir. Neden çünkü 5 kizindan 1 tanesi bile bakmaz. En kucuk kizi cocuguna baktirdi sonra hasta olunca alin ben ugrasamam dedi atti basindan. Neyse cok derine girip uzatmak istemiyorum sizide sıkmıyım.
Bu başından atan kızının cocugu var birde. Yigenim oluyor kendisi. Erkek. Senelerdir biz bakiyoruz. Cocuk lise okuyor bizim sehirde. Pasalar gibi bakılır. Pis çamaşırları yikanir asılır. Istedigi yemekler önüne konulur. Annemin bana yapmadığı her şeyi ona yaparlar. Bu cocugun babasida bir gun sağolun cocuguma sahip cikiyonuz bakiyonuz demez babamin arkasindan kufur eden serefsizin teki. Anne tarafimin hepsi boyle igrenc insanlar.
Artik ben biktim kizlar gercekten bıktım.
Ben istemiyorum ama işte kendi evim değil bir sey diyemiyorum.
Bu yigen dedigim cocuk agzina geleni sayar ama yine o kiymetli.
Anlamıyorum ben kotu olan kiymetli oluyor.
Surekli evde birileri. Hepsi yemeye icmeye geliyor. Babam deden bikmis lanet olsun diyor bir sey dese annemle kotu olcak oda susuyor. 10 dk yol Teyzelerimin evi senelerdir burdalar 1 kere bile adim atmadim. Ama kendileri bizden cikmiyor. Daha anlatsam roman olur. Ben sadece tiksiniyorum bu insanlardan. Anneannemide kalsin istemiyorum. Oda hep ayrimcilik yapan insanin teki. Biz bakariz saygida kusur etmem ama yine agzina eden torununa gider. Lazim degil zaten kimse. Yasli insanla ayni evde kalmak o kadar zor ki.
Temizlik adetleri pek yok. Kahvaltı yapmıyorum ben yıllarca. Resmen tuvaletten cikinca el yikadimi diye manyak oldum onu takip ediyorum çünkü yapmiyor.
Ayda bir yikaniyor resmen.
Geleni gideni ona hazirligi masrafi ayri dert zaten.
Of off o kadar doluyum ki kafami toplayip yazamiyorum bile.
Sadece bazen vicdan yapıyorum ama artik oda yok.
Sadece igreniyorum. Ve artik hayatımda bu insanlari istemiyorum.

Simdi size soruyorum kizlar. Ben bunu zaten anneme de olsun dedim. Evlenince bu sulalenin hic birinim suratini gormek istemiyorum diye. Evime gelsinler istemiyorum zaten kabul etmicem. Bayramda seyranda ancs. Ben artik huzur istiyorum. Sessizlik istiyorum. Evimde mutlu olmak istiyorum. Simdi annemin evi diye ses cikqramiyorum ama kendi yuvami kurucam surda en gec 3 seneye kadar. Bu tavrim sizce vicdansizlik mi ?
Yok mu benim gibi yasamis olan.
Ben zor sabrediyorum kizlar. Sinirlerim cok kotu oldu. Kendimi taniyamaz oldum bu pis insanlar yuzunden :(

Anlamadım neden sizin eviniz değilmiş orası?
Biraz garip düşünce. Ne olursa olsun baba evi, evinizdir. Siz de o evde söz hakkı sahibisiniz.
Baban neden bu kadar kişi varken hem anneanneyi hem yeğeni kabul ediyor ?
Anneanne yaslı, ona diyecek bir şey yok, ama yeğenin 10 dk mesafede bir teyze daha varken sürekli sizde kalması abes.
Rahatsızlıklarını dile getir, hem babamla hem annenle konuş, en azindan 1 kalabalık azalır.

Çok bunalmış ve bıkmışsın.
Normal değil tabii ki de yapacak bir şey yok, sabret neyse az kalmış sayılır.

Sagol canım. O kadar biktim ve bunaldim ki. Huzurum yok hiç. Bazen anneme diyesim geliyor sen şimdi böyle yapıyorsun ama ilerde gorcem ben seni kim olcak yaninda kizin mi o kiymetlilerim mi diye laf agzima geliyor demiyorum buyuk konusmamak için.
Ben boyle degildim. Ama artık beni biktirdilar. Umarim kendi evimi kurunca tamamen kurtulcam.

Seni en iyi ben anlarım.
Evde dedem,babanem ve halamla kalıyoruz. evde oturacağımız yerler bile başkası tarafından belirleniyor.

Böyle bir durum yaşamadım. Ama sürekli aynı eve damlayan ve hizmet bekleyen insanları biliyorum ,utanmadan birde arkalarından konuşup gülerler..
Benim de çok zoruma gidiyor

Haklısın
Şu şartlarda pekte yapabileceğin bir şey yok gibi
Neyse ki kendi yuvanı kurmaya az kalmış
Sabır...

Malesef canim. Ama az kaldi. Şu kpss sonuclariyla zaten atamam olursa neresi olursa olsun ona da gidicem. Hic farketmez. Babama dedim ayri 1+1 ev tutayim diye ona da yok dedi. Babam bana cok düşkün yapamam dedi üzüldü bende vazgeçtim. Ama 3 seneye kadar inşallah evlilik var hayatimda. Ama ben evlilik dışında kurtulmak istiyorum. Biraz daha sabredicem mecbur.

Anlattıklarınıza göre konuşup görüşmemeniz çok normal. Ayrıca el üstünde tutulan yeğen neden sizde ve hep el üstünde? Anneniz hayır diyemiyor mu akrabalarına?

bence haklisiniz annenizde onlardan yana anladigim kadariyla siz evlendikten sonra en basta koyun mesafeyi gelip gitmesinler biraz yuz bulurlar sonra ugrasirsiniz

Vicdansız falan degilsin,haklısın.herkes çekemez.ben de dayanamam.genelde baba tarafi baskindır anne tarafı ilk defa okudum böyle şaşırdım.

Bizde baba tarafiyla annem görüşmez. Zaten baba tarafi akrabalari pek birbirine bağlı değil. Babaannem yok dedem yok. Bir halam var oda bize ayni semtte ama yilda bir gelir nerdeyse rahatsiz etmemek için. Ama annemin kardesleri ah ahh elimde olsa evi yakacam artik.

Anlamadım neden sizin eviniz değilmiş orası?
Biraz garip düşünce. Ne olursa olsun baba evi, evinizdir. Siz de o evde söz hakkı sahibisiniz.
Baban neden bu kadar kişi varken hem anneanneyi hem yeğeni kabul ediyor ?
Anneanne yaslı, ona diyecek bir şey yok, ama yeğenin 10 dk mesafede bir teyze daha varken sürekli sizde kalması abes.
Rahatsızlıklarını dile getir, hem babamla hem annenle konuş, en azindan 1 kalabalık azalır.

Birtanem sagol yazdigin için. Babamla konusuyorum oda istemiyor ama sirf evde annem huzursuzluk çıkarmasın diye katlaniyor. Ee birde anneanne Paşamiz var o torununu birakir mi? Sanki kendi evi kendi parasini veriyor her şeyin. Inan o kaadar lanet iğrenç insanlar ki. Benim evim degil. Benim bir yatagim var şükür kardesimle ayni odadayiz. Orda yatiyorum aksamlari da bir tabak yemek yersem yerim o kadar. Bana kendi evim baba evim gibi hiseetirmediler ki. Annemi hic affetmicem ama yuzune diyemiyorum annem uzulmesin diye ama onun bana yaptigini asla kendi evlatlarim olursa yapmicam. Kendi evladimin evinde huzursuz edip boyle hayati yasamasina asla musade etmicem.

Tabiki vicdansızlık değil. Valla ben eve devamlı misafir gelince bile deli olurum. Bide sizinkilerle devamlı berabersiniz. Ben çildirirdim heralde. Üzüldüm adınıza sabır diliyorum size. Sizi mutsuz edenlerle görüsmeyın gitsin evlenince

Seni en iyi ben anlarım.
Evde dedem,babanem ve halamla kalıyoruz. evde oturacağımız yerler bile başkası tarafından belirleniyor.

Kendi evimde misafirim. Oh oh düşündükçe bile stres basiyor. Ssclarim beyazladi dis etlerim çekiliyor doktorlara gidiyom stres diyor. Ben stres olmiyim da kim olsun. Bazen bela okuyasim geliyor. Ilerde evime adik attirmicam. Annem de olsa uzak tutmayı dusunuyorum. Ama gun gelecek onu bekliyorum. O gun geldiğinde ben soracam anneme. Yaninda kim olucak bakalim. Oz evladimi olcak o kiymetli yigenleri mi?

Anlattıklarınıza göre konuşup görüşmemeniz çok normal. Ayrıca el üstünde tutulan yeğen neden sizde ve hep el üstünde? Anneniz hayır diyemiyor mu akrabalarına?

Anneme artik ben guvenmiyorum. O beni atar o evden yine kimseye bir sey demez. Sadece bu pisliklerin arasindan kurtulmayi istiyorum.

Tabiki vicdansızlık değil. Valla ben eve devamlı misafir gelince bile deli olurum. Bide sizinkilerle devamlı berabersiniz. Ben çildirirdim heralde. Üzüldüm adınıza sabır diliyorum size. Sizi mutsuz edenlerle görüsmeyın gitsin evlenince
Halimi bilsen çıldırirsin.
Zaten dedim simdiden diyorum hep.
Ilerde bir tanenizi bile istemiyorum diye. Dugune gelen gelsin gelmeyen lazim degil diyorum. Evime zaten sokmicam. Ben omrumum en güzel yillarini baba evimdeki hatiralarimi bu insanlar yuzunden hic ettim. Affetmicem annemide affetmicem. Ilerde sorucam o gun gelicek ve yanında kimse olmadiginda bana geldiğinde ona hesabimi sorucam.

Halimi bilsen çıldırirsin.
Zaten dedim simdiden diyorum hep.
Ilerde bir tanenizi bile istemiyorum diye. Dugune gelen gelsin gelmeyen lazim degil diyorum. Evime zaten sokmicam. Ben omrumum en güzel yillarini baba evimdeki hatiralarimi bu insanlar yuzunden hic ettim. Affetmicem annemide affetmicem. Ilerde sorucam o gun gelicek ve yanında kimse olmadiginda bana geldiğinde ona hesabimi sorucam.
Hiç de üzülmeyin kimse için. Kendi yolunuzu çizmeye o evden kurtulmaya bakın.

Hiç de üzülmeyin kimse için. Kendi yolunuzu çizmeye o evden kurtulmaya bakın.

Tek bunun icin çalışıp cabaliyorum zaten cok sagoo canim. Burda icimi dokmek iyi geldi biraz. Bir şöyle kurtulsam huzuru bulsak bir evde ki mutluluğu bulsam. Bazen diyorum cok buyuk konusma esinin ailesi sıkıntılı cikar belki diye. Simdi iyi insanlar ama belli olmuyor. Sonra diyorum hayat 2 kere vurmaz herhalde diye. Sag saglim kafayla kurtulursam sevincem.

Back
X